— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De dokter en ik, deel 5

Het is alweer weken en weken geleden dat ik de nieuwe dokter van onze afdeling beter heb leren kennen. In de maanden hierna zagen we elkaar af en toe op het werk, maar het toeval wilde dat onze diensten zelden samenvielen en als we dan tegelijk dienst hadden zagen we elkaar door drukte ook niet veel. Regelmatig dacht ik nog terug aan de dag dat ik hem thuis opzocht en hij ervoor zorgde dat ik me weer helemaal vrouw voelde. Soms vervloeiden de gedachten en genoot ik na met mijn vingers in mijn slipje. In de loop van de weken werden mijn gedachten rustiger en dacht ik minder aan hem. Thuis ging het zijn gangetje, maar ik merkte wel dat ik de passie met mijn vriend vanuit het begin van onze relatie miste.

Tot dat weekend. Dat weekend dat ik met veel tegenzin laat in de avond naar mijn werk ging. 3 nachtdiensten te gaan. Werken in de nacht, slapen overdag. Leven als een mol. Het hoort er nu eenmaal bij en de ORT is op zich niet verkeerd, maar ik ben geen groot fan van nachtdienst. Aangekomen in het ziekenhuis kleedde ik me op. Het was warm overdag en over het algemeen blijft de warmte lang hangen op onze afdeling. Ik draag dan enkel mijn ondergoed onder mijn witte kleding. Na de overdracht doe ik mijn rondje over de afdeling. Je kan ook op de afdeling merken dat het zomer is, want het is extreem rustig en de bezetting qua personeel is juist ruim. Ik baal dat ik dit niet wist en geen vrij genomen heb.

Als ik rond een uur of 2 soezend op een stoel hang voel ik mijn telefoon trillen in mijn borstzakje. Ik zie een appje. Het is van hem. Het is al een hele tijd geleden dat we überhaupt geappt hebben, maar de appjes die ik teruglees brengen mijn hoofd gelijk weer terug in de tijd. Ik lees: “Hey beauty, ik zag je auto staan; ben je vannacht van de partij? Of was je er in de avond?” Ik glimlach en typ snel terug: “misschien moet je gewoon op de afdeling langslopen in plaats van vanuit je bed de boel te regelen; dan weet je of ik er ben”. Binnen een paar seconden heb ik terug: “ik kan in mijn huidige outfit niet de afdeling op”. Een smiley met een knipoog volgt. Ik bloos een klein beetje en maak me een voorstelling. Ik heb een idee waar hij op doelt. Voor ik me kan bedenken heb ik “foto?” terug gestuurd.

Ik voel m’n onderbuik een beetje kriebelen. Ik merk dat mijn fantasie aangewakkerd is. De afgelopen maanden heb ik weinig seks gehad. Maakt dat dat ik zo reageer? Of is het het slaaptekort? Of is het de spanning van de dokter en de locatie? Voordat ik bedacht heb wat het is trilt mijn telefoon weer. Ik draai me een beetje zodat mijn collega’s zeker niet mee kunnen kijken en open een foto. Mijn mond is droog en ik haal oppervlakkig adem als ik de foto bekijk. Het is een halfdonkere foto van onze dokter met ontbloot bovenlijf. Een dun laken bedekt hem vanaf de navel ongeveer, maar een deel van het been is onbedekt. Éen hand ligt op het laken. De vormen bedekkend van mijn blik, maar mijn fantasie kleurt het levendig in. Ik zucht en merk dat ik onbewust mijn benen wat uit elkaar gezet heb. Ik merk dat ik nat wordt.

Ik sta op en loop naar het toilet. Nog een beetje beduusd zit ik op de bril. Mijn handen trillen licht. Ik hoef helemaal niet te plassen, maar terwijl ik daar zit haal ik de foto weer tevoorschijn. Ik stuur een blozende smiley terug. “6e verdieping, kamer …” krijg ik direct terug. Ik laat me geen 2 keer zeggen. Ik trek mijn broek omhoog, terwijl ik wel in de tussentijd mijn onderbroek uit gedaan heb. Ik loop naar mijn collega’s en meldt dat ik een bevriende collega even opzoek op de andere verdieping gezien het toch zo rustig is. De helft van mijn collega’s kijkt film en de andere helft ligt luierend op een stoel of de bank. “Prima joh Jess, neem je tijd”.

Ik haast me de lift in naar boven. Hij heeft precies op het juiste moment het juiste in mij doen ontwaken. Ik ben nu volledig wakker en alert. In de lift leg ik even een hand tussen me benen en ik merk dat mijn natte lipjes mijn broek bevochtigen. Ik trek de drukknopjes van mijn jasje los als ik de lift uitstap op de afdeling met piketkamers. Ik ben nu niet meer te stoppen. Ik haast me de gang door naar de bewuste kamer. Ik heb mijn jasje in mijn hand en sta in mijn broek en BH als ik de deurknop vastpak…..

Nieuwsgierig naar het vervolg?

Beoordeel dit verhaal

16 Reacties

  1. Vero 23 mei 2018
    • ZusterJessica 23 mei 2018
  2. Sander 23 mei 2018
  3. Josephine 23 mei 2018
    • Sander 24 mei 2018
    • Tom 27 mei 2018
  4. Josephine 24 mei 2018
    • ZusterJessica 24 mei 2018
    • Sander 24 mei 2018
  5. Maria 25 mei 2018
    • Zusterjessica 25 mei 2018
  6. Tom 27 mei 2018
  7. Roos 28 mei 2018
    • Zusterjessica 30 mei 2018
  8. Jannah 21 aug 2019
  9. Jahon 08 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *