— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Extra genot (deel 2)

Als je eindelijk bij me bent, houdt jouw blik de mijne gevangen en langzaam kniel je voor me. Als ik je tong voor de eerste keer over mijn inmiddels natte string voel glijden, kreun ik ongeduldig.
Plagend geef je me kleine likjes en kusjes totdat ik je smeek het stukje stof te verwijderen. Gelukkig doe je dit al snel en als ik eindelijk je hete tong op me voel, stokt mijn adem in mijn keel. Het plagen is voor nu even voorbij als ik je tong snel over mijn clitje voel schieten en vervolgens ook nog een vinger in me voel glijden. Ik kreun je naam en mijn handen glijden in je haar om je aan te sporen vooral niet te stoppen. Ondertussen glijdt mijn blik af naar Michael die intens naar ons zit te kijken. We blijven elkaars blik vasthouden totdat jij wederom het tempo van je tong versnelt en een tweede vinger in me laat glijden. Ik voel nu echt mijn orgasme naderen. Mijn lichaam begint te trillen terwijl ik nu jouw blik vang tussen mijn benen. Ik hol mijn rug en mijn orgasme dendert over me heen terwijl ik je naam kreun. Ik heb mijn ogen gesloten om bij te komen als ik jouw zachte lippen op de mijne voel. Je bent naast me komen liggen en zoent me teder terwijl ik mezelf proef op je tong. Ondertussen hoor ik dat Michael opstaat uit de stoel en naar het bed loopt.

Ik verbreek de zoen en ga op mijn knieën op de rand van het bed zitten. Ik trek hem het laatste stukje naar me toe en open langzaam de knoop van zijn broek en trek tergend langzaam zijn rits naar beneden. Met een beetje hulp van Michael is zijn broek al snel uit, maar voordat ik zijn boxershort uit kan trekken, laat hij zijn handen naar mijn billen glijden en trekt me onverwachts onderuit zodat ik weer op mijn rug op bed lig. Ik geef een gil van schrik die overgaat in een zucht van genot als ik ook zijn tong over mijn kutje voel glijden. Zijn tong voelt ruwer aan dan de jouwe al kan dit gevoel ook komen door de stoppels op zijn kin.
Ik voel jouw handen ondertussen over mijn lichaam glijden en je opent de voorsluiting van mijn BH. Eenmaal open trek je deze van mijn lichaam en gooit deze aan de kant. Je masseert vervolgens heerlijk mijn borsten terwijl ik je hete adem in mijn oor voel als je in mijn oor fluistert dat het een heerlijk gezicht is om te zien hoe ik geniet van Michaels tong.
Ik kreun als bevestiging en ik beken hem hijgend dat ik alweer bijna kom. De heren wisselen even een blik en ik voel zijn tong van mijn lichaam verdwijnen. ´Voorzichtig´ hoor ik jou hem nog waarschuwen terwijl Michael me aan mijn benen naar zich toe trekt en in één stoot in me verdwijnt. Ik kom met een gil direct tot een heerlijk orgasme terwijl hij diep in me zich stil houdt. Zo bewegen we voor een moment geen van beide om van het intense gevoel te genieten. Dan terwijl hij zich over me heen buigt, begint hij langzaam in me te stoten. Hij is groot geschapen en daardoor voel ik iedere stoot diep in me. Inmiddels ben jij op de stoel gaan zitten om ons vanaf daar te bekijken.
Michael geeft me een kleine kus in mijn nek en kreunt in mijn oor dat ik zo heerlijk aan voel. Ik kreun als bevestiging, want het voelt goddelijk hoe hij dwingend in me stoot. Als mijn spieren zich om hem heen spannen als voorbode van mijn volgende orgasme, stopt Michael direct. ´Oh nee dame, ik ben nog niet klaar met jou´, fluistert hij tegen mijn lippen. ´Ga eens op je knieën zitten´, beveelt hij me. Gewillig doe ik dit en al snel glijdt hij een heel klein stukje in me en plaagt me met korte en kleine stootjes. Ik zie dat jij opstaat en voor me komt staan. Direct vinden mijn lippen jouw harde penis en laat je in mijn mond glijden. Een getergde grom komt over je lippen. Michael stoot ondertussen weer diep in me en voert het tempo langzaam op. Op de stoten van hem laat ik jouw penis in mijn mond glijden.
Het tempo van zijn stoten gaat wederom omhoog en ik merk aan Michaels gekreun dat het niet lang meer duurt voordat hij zijn hoogtepunt zal bereiken. Ook ik voel de kriebel in mijn buik alweer toenemen en aangezien ik de concentratie even niet meer kan opbrengen om jou te verwennen, laat ik je uit mijn mond glijden.
Ik leg mijn gezicht in je hals en hijg dat het zo lekker is en dat ik bijna kom. ´Geniet ervan meisje´ fluister je in mijn oor. Michael trekt mijn bovenlichaam omhoog zodat mijn rug tegen zijn borst aanleunt en zo vervolgen we onze weg naar een gezamenlijk climax. Als ik Michael zijn vingers over mijn clitje voel glijden, kom ik al snel trillend klaar. Dit is voor hem het moment dat ook hij zich niet meer kan beheersen en met nog een laatste harde stoot komt hij schokkend klaar.
Onze lippen vinden elkaar in een heerlijk langzame zoen en samen komen we weer langzaam op adem.
Jij hebt inmiddels aardig wat moeite je te beheersen na dit hete schouwspel. Ook Michael heeft dit door en na nog een laatste zoen, staat hij op van het bed en loopt naar de douche die ik een moment later hoor aangaan.

Ik kijk je aan en met een ondeugende blik in mijn ogen kruip over het bed naar je toe. Met mijn handen tegen je borst duw ik je omlaag zodat je op het bed komt te liggen. Ik ga op je zitten en wieg met mijn heupen plagend over je heen. Als ik het topje van je harde penis een klein stukje in me voel glijden, merk ik dat je bijna je zelfbeheersing gaat verliezen. Je gromt ongeduldig en probeert me met je handen op mijn heupen omlaag te trekken. Ik geef echter nog niet toe en wil je nog even laten wachten. Dat jij het daar niet mee eens bent, had ik kunnen verwachten. Toch schrik ik even als je me plotseling optilt en met mijn rug tegen het hoofdeinde van het bed duwt. Je glijdt direct diep in me en neemt een dwingend ritme aan. Ik hijg genietend je naam. Als ik mijn benen om je heupen sla, dring je nog dieper in me en je gromt van genot. Je handen op mijn heupen duwen me steeds harder omlaag terwijl je hard en diep in me stoot. Jouw stoten worden steeds ongecontroleerder en je hijgt in mijn oor dat je bijna komt. ´Kom dan´ kreun ik waarop jij je hoofd schudt en antwoordt ´Jij eerst.´ Na nog een diepe stoot smeek je me ´Speel met jezelf.´
Ik kan je niks weigeren en laat mijn hand tussen onze hete lichamen glijden en als mijn vinger mijn overgevoelige clitje vindt, schokt mijn lichaam van genot. Met snelle bewegingen verwen ik mezelf en als je dwingend ´Nu´ tegen mijn lippen gromt bereik ik met een gil een ongelooflijk hoogtepunt. Direct slaak jij een harde kreet en voel je schokkend diep in me komen. Terwijl jij me nog stevig vasthoudt, komen we nog natrillend langzaam tot rust. Je hete adem die nog steeds met horten en stoten komt, verwarmt mijn hals.
Als ik mijn ogen open zie ik Michael naar ons kijken. Nadat hij me een knipoog en een luchtkus heeft gegeven, daalt hij de trap af en hoor ik daarna al snel de deur achter hem dicht gaan. Jouw lippen vinden de mijne voor een trage zoen. ´Voor herhaling vatbaar?` vraag je me plagend. Ik knik enthousiast; wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar en het liefst heel snel….

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

14 Reacties

 1. Pia 25 jan 2018
  • Sander 26 jan 2018
 2. Sexy 26 jan 2018
  • Sander 27 jan 2018
   • Sander 02 feb 2018
    • Sexy 02 feb 2018
     • Sander 03 feb 2018
 3. Lienie 29 jan 2018
 4. Edwin 31 jan 2018
 5. Anne 01 feb 2018
  • Edwin 03 feb 2018
 6. Sexy 03 feb 2018
  • Sander 04 feb 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *