— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De verrassing – deel 2

Dit was zeker een verrassing, maar niet de verrassing waar Roos op gehoopt had. Ze had gehoopt om Ed zijn grote lul diep in haar strakke kutje te voelen. Hoe kon Ed haar nu opeens compleet negeren. Ze wilde geneukt worden en kon niet langer wachten. Daarentegen had ze week in week uit aan Ed gevraagd wanneer hij de schutting ging reparen. Eindelijk ging dat dan gebeuren. Misschien kon ze hem maar beter zijn gang laten gaan.

Het ontbijt was lekker, maar miste iets van zijn glans. Normaal genoten ze samen van het ontbijt, maar Ed had nu haast en wilde snel aan de klus beginnen. Na het ontbijt, terwijl Roos de vaatwasser inruimde, liep Ed voorbij en streelde heel even haar billen.

“Dat voelt goed, zo glad. Lekker.”

Voordat Roos kon reageren opende Ed de keukendeur en stapte naar buiten. De aanraking wond Roos nog meer op. Misschien moest ze zichzelf toch maar eens gaan verwennen in bad. De verrassing was tenslotte ook niet wat Roos hoopte. Snel pakte ze een paar schone handdoeken en liet het bad vollopen. Vanuit de badkamer had ze goed zicht op de tuin. Hier was Ed druk bezig om de schutting te repareren. Intussen had hij zijn shirt al uitgedaan en was aan het klussen in zijn singlet. Zijn afgetrainde lichaam was duidelijk zichtbaar. Roos haar handen gleden over haar lichaam. Hoe heerlijk zou het zijn om Ed weer eens in haar te voelen. Haar tepels werden harder en haar klitje zwol op. Het bad was intussen bijna volgelopen en Roos stapte in het warme water. Het schuim verborg haar lichaam, maar haar handen gleden over haar gladde benen en billen. Terwijl ze haar hele lichaam streelde raakte ze meer en meer opgewonden. Ze hoorde opnieuw hoe Ed buiten aan het werk was. Ze was nu zo geil. Ze wilde meer dan zichzelf vingeren. Ze wilde geneukt worden. Ze stond op uit het bad en met haar natte lichaam liep ze naar de keukendeur en opende die.

“Liefje, ik smeek je om me neuken. Ik ben zo geil. Ik moet je lul in me voelen. Alsjeblieft, neuk me nu.”

Roos haar hand rustte op haar poesje en twee vingers diep in haar kutje. Ed keek om en glimlachte.

“Ik had niet verwacht dat je het zo lang zou uithouden. Drie weken zonder sex. Het begon voor mij ook een uitdaging te worden. Kom hier en laat me zien wat je wilt.”

Roos was een beetje verbaasd, maar begreep nu dat Ed dit allemaal gepland had. Hij had haar laten wachten tot ze zo geil was dat ze alles zou doen om geneukt te worden. Terwijl haar lichaam nog nat was liep Roos naar Ed toe. Het kon haar niets schelen dat ze naakt was en dat de buren haar misschien konden zien. Roos zag dat Ed zijn broek behoorlijk opgezwollen was. Eerst omhelsde ze Ed. Roos was zo blij dat alles goed zou komen. Zijn sterke handen pakte haar billen en gleden over haar natte, naakte lichaam.

“Misschien moet je eerst maar eens bewijzen hoe geil of dat je werkelijk bent. Ik kan je natuurlijk niet zomaar geloven.”

Roos begon Ed zijn riem los te maken.

“Nee, nee, dat is niet wat bedoel. Op het gras.”

Roos keek nog eens rond en ging op het gras liggen. Ze voelde de grassprietjes kriebelen in haar bilspleet. Roos opende haar benen wijd, stak twee vingers diep in haar natje kutje en begon zichzelf te vingeren.

“Is dit geil genoeg Ed?”

“Ga nog maar even door liefje. Ik ben nog niet overtuigd”

Roos voelde hoe ze verder opgewonden raakte en snel tot een orgasme zou komen. Kreunend smeekte ze Ed om te stoppen: “Lieverd, ik wil niet klaarkomen met m’n vingers. Ik wil jou. Ik wil je diep in me voelen. Neuk me alsjeblieft. Nu.”

“Kom dan maar hier lief.”

Roos stond op en vleide zich opnieuw tegen Ed aan. Zijn sterke lichaam voelde geweldig. Terwijl zijn handen over haar lichaam streelden maakte ze zijn broek los en haalde zijn harde lul tevoorschijn. Zijn eikel glom van het voorvocht. Ze boog voorover en nam zijn eikel in haar mond. Terwijl haar tong over zijn eikel bewoog voelde ze hoe zijn lul harder werd. Ed stond op het punt om klaar te komen. Snel stopte ze.

Ed draaide haar om en bewoog haar naar de schutting. Roos leunde tegen de schutting en ging wijdbeens staan. Ed ging achter haar staan en pakte haar borsten. Haar tepels waren hard. Zijn handen gleden over haar buik naar haar poesje. Zijn vingers gleden door haar natte lipjes. Roos holde haar rug. Ed pakte haar middel en toen voelde ze hoe zijn eikel tussen haar lipjes werd geduwd. Luid kreunend voelde ze hoe de rest van zijn harde lul diep in haar poesje verdween. Eindelijk werd ze geneukt. Hier had ze weken op gewacht. Ed pompte zijn lul in haar en al snel werd er een warme lading sperma in haar kutje gespoten. Het kon Roos niks schelen dat het zichtbaar was voor alle buren. Kreunend van genot voelde ze al snel dat er een heerlijk orgasme aankwam. Haar hele lichaam voelde gevoelig bij elke aanraking. Die pompende lul in haar kutje. Ze kon aan niets anders meer denken. Wankelend op haar benen kwam ze eindelijk klaar. Roos voelde Ed zijn harde lul nog steeds diep in haar kutje stak en even bleven ze zo staan. Nieuwsgierig keek Roos om zich heen. Het leek erop dat geen van de buren hun gehoord of gezien hadden.

Ze was dan wel heerlijk klaargekomen, maar Roos wilde meer. Ze voelde zich onverzadigbaar. Na drie weken wilde ze meer dan 1 keer klaar komen. Ze draaide zich om.

“Zullen we verder gaan in de slaapkamer, lief? Ik verlang naar je.”

Ed tilde haar op en droeg haar naar binnen. Ze voelde hoe Ed zijn geil uit haar kutje door haar bilspleet liep. Wat was de wereld mooi. Ed droeg haar naar de badkamer en draaide de douche open. Terwijl het warme water over haar lichaam stroomde en alles schoonspoelde knielde hij voor haar neer. Hij pakte haar billen stevig vast en drukte zijn mond op haar lipjes. Zijn tong gleed over haar nog gevoelige klitje. Roos genoot van de tong tussen haar lipjes en kreunde hard als Ed over haar klitje bewoog. Terwijl hij haar befte kon ze zien dat haar gekreun hem duidelijk opwond. Bij elke kreun werd zijn lul stijver en harder. Het duurde niet lang voordat ze opnieuw een heerlijk orgasme bereikte. Ed was intussen zo geil dat hij bijna niet kon wachten.

Glimlachend nam ze zijn lul in haar hand en plagend trok ze een paar keer. Ed kreunde. Nog nat tilde hij haar op en bracht haar naar de slaapkamer, waar ze op bed werd gelegd. Direct draaide Roos zich op haar buik en stak haar kontje in de lucht. Ed kroop op haar en drukte zijn harde paal in haar nog natte poesje. Voor de tweede keer werd ze stevig geneukt en ze genoot met volle teugen. Hij pakte haar middel stevig vast en pompte diep. Kreunend kwam hij klaar en spoot een nieuwe lading geil in haar poesje. Roos was nog niet klaargekomen en Ed wist dat. Met twee vingers stootte hij diep in haar kutje, totdat zij uiteindelijk ook klaar kwam. Uitgeput lag Roos bij te komen. Drie keer heerlijk klaargekomen en eigenlijk wilde ze nog wel een keer, maar haar lichaam kon niet meer. Niet nu. Maar, misschien vanmiddag.

Beoordeel dit verhaal

10 Reacties

  1. Har-lee 16 apr 2018
  2. Josephine 16 apr 2018
    • Sander 17 apr 2018
  3. Marcellino 17 apr 2018
  4. Marcellino 17 apr 2018
  5. Josephine 18 apr 2018
  6. Josephine 18 apr 2018
  7. Soulmate 20 apr 2018
  8. Nadia 27 apr 2018
    • Tim 24 mei 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *