— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een leuke verrassing na het werk

Ik had een droom vannacht; ik kwam thuis uit werk en jij had een aangename verrassing voor me.
Jij had je mooiste lingeriesetje aangetrokken en lag er sexy bij op de bank. Je vroeg hoe mijn dag was maar ik had alleen oog voor jou.
Je had een rode kanten panty aan met jarretels, en je BH was gematcht met je slipje. Tot mijn grote verrassing droeg je alleen een stringetje met jarretels. Je had een rood met zwarte kanten bh aan waarbij 1 van de bandjes nonchalant over je schouder hing. Ik liet mijn tas vallen en deed snel mijn jas uit voordat ik vol met passie op je neer stortte.
Onze lippen raakte elkaar en het was alsof er vonkjes over schoten. Mijn handen gleden over je half naakte lichaam alsof ze niets anders meer konden doen. Ik kuste je vol passie en je slaakte een klein kreuntje van genot. Langzaam ging ik met zachte liefdevolle kusjes naar beneden.
Teder kuste ik je volle borsten terwijl ik met mijn handen de sluiting van je bh probeerde te vinden. Toen ik je bh van je ontdeed ging ik alvast met mijn handen naar je slipje. Tot mijn grote verrassing was deze al heerlijk nat. Ik ging verder met fluwelen kusje richting beneden. Met beide handen deed ik je slipje uit en begon je lipjes te spreiden terwijl ik zacht je clitje likte.

Je voelde een schok door je hele lichaam elke keer als ik je teder aanraakte met mijn tong.
Toen ik mijn vinger naar binnen wilde duwen riep je snel: NEE! Ik schrok er een beetje van, maar al snel merkte ik wat je van plan was. Je gaf mij een groene afstandsbediening, en ik kon alleen maar raden waar die voor was. In al mijn vlugheid en oog voor jou was het niet opgevallen dat er 2 touwtjes uit staken met een klein vibratortje aan het uiteinde. Ik zette heb aan en hij begon te zoemen. Je slaakte een kreetje van genot en ik wist precies wat ik moest doen. Met mijn vingers draaide ik rondjes om je tepels en af en toe kneep ik er zachtjes in. Elke keer als ik dit deed hoorde ik je goedkeurend kreunen. Met mijn tong was ik inmiddels rondjes en figuurtjes aan het draaien om je clitje. Het eitje wat in je zat deed ik steeds op een ander standje zodat je van allerlei kanten intens genot geboden werd.
De spanning liep steeds heter op en je hield het niet lang meer vol. Je orgasme zat er al snel aan te komen en steeds sneller streelde, likte en verwende ik je.

Je begon het heter te krijgen en lag te kronkelen onder mij. Snel haalde ik het eitje uit je en dit was het moment dat ik mijn vingers diep bij je naar binnen deed. Je kon het allemaal niet meer aan en ik verplaatsen mezelf verder naar boven om je innig en sexy te kussen. Je fluisterde hees naar mij niet te stoppen en slaakte een diepe kreun. Met mijn vingers in je en mijn duim op je clitje hield je dit niet lang meer vol. Toen ik ook nog met mijn tong je tepels deed verwennen en er een beetje speels op beet kwam je al snel en lang klaar. Ondertussen was ik je nog rustig aan het verwennen en je orgasme bleef maar komen.

Ik gaf je even tijd om bij te komen en nam je in mijn armen en je nestelde je op mijn borst. Je lag nog even na te komen van deze ervaring en vertelde me dat je van me hield. Ik greep je stevig vast en vertelde hoe leuke verrassing ik dit vond, en kuste je nog teder op je lippen waarna we nog even zo op de bank lagen bij te komen. Dit moment zou ik voor eeuwig vast willen houden.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

3 Reacties

  1. Teder 09 jan 2018
  2. Anne 09 jan 2018
  3. Just a Girl 17 jan 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *