— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Drie vrienden

Het was toevallig dat mijn vriend en ik beiden vrij waren. Het was een gewone doordeweekse dinsdag toen we besloten om naar de sauna te gaan. Dat was nog eens een goed idee, heerlijk! Lekker uitrusten en ontspannen terwijl het daar vast erg rustig zou zijn. Toen we aankwamen was dat inderdaad het geval. Er stond een enkele auto op de parkeerplaats en dat stemde ons blij: het rijk voor onszelf! We meldden ons bij de balie, kleedden ons uit en betraden het saunalandschap zoals dat heet. Er was niemand. Tenminste bijna niemand, er moesten hier en daar wat mensen zitten maar we zagen ze in eerste instantie niet. We namen een warm voetbad en praatten wat. Vervolgens besloten we om als eerste naar de grote saunaruimte in het midden van het complex te gaan. Dit is een ruime sauna waar je door geblindeerde ramen naar buiten kunt kijken naar de andere saunagangers.

Hier kwamen we de eerste andere bezoekers tegen. En wat voor bezoekers, ik schrok mij rot toen ik zag wie daar zaten! “Dat zou je toch ook niet verwachten…” prevelde ik nog terwijl mijn vriend op twee van zijn beste vrienden afliep om ze een hand te geven. Gelukkig had ik mijn handdoek nog om m’n lichaam geknoopt. Dit beviel mij niets. Die twee vrienden van hem hier terwijl dit een lekker, ontspannen dagje uit zou moeten worden! Maar ja, mijn vriend zat inmiddels al naast ze en was snel verwikkeld in een gesprek over werk en weet ik veel. Hij zei mij op lacherige toon dat ik mij niet zo druk moest maken en gewoon mijn gang moest gaan. En ach wat, hij had gelijk ook natuurlijk. Maar ik ging toch een eindje verderop liggen. Ik spreidde mijn handdoek uit op een van de onderste bankjes. De jongens zaten een aardig eindje weg van mij op de bovenste rij. Ik besloot mij er niet meer druk om te maken en ging lekker op mijn rug op de handdoek liggen en sloot mijn ogen.

Terwijl ik lag te genieten, hoorde ik de drie vrienden gezellig praten en hoorde ze af en toe lachen. Maar opeens ving ik een opmerking op van een van die twee jongens: “je vriendin ziet er best lekker uit volgens mij…” Het klonk een beetje plagerig en ik hoorde de andere twee grinniken. Stom vond ik! Ik besloot om maar te doen alsof ik niets had gehoord maar luisterde stiekem verder. Vervolgens hoorde ik nota bene mijn eigen vriend zeggen: “dat mag je best zeggen, ik ben meer dan tevreden met dat lichaam van haar.” Wat zei hij nou?! Wat een klootzak! Mij een beetje onzeker maken hier. Het bleek een uitnodiging voor een van zijn vrienden om er een schepje bovenop te doen: “zo te zien heeft je vriendinnetje een paar prachtige borsten, of zie ik dat verkeerd?” Op deze manier waren ze mij zo een beetje aan het uitdagen. Ik deed nog steeds of ik niets hoorde maar voelde mij boos en vooral onzeker, hoe kon ik reageren? Plotseling zei mijn vriend iets waarop ik wel moest reageren. Hij riep mijn naam! Hij riep mij nog eens. Ik hief mijn hoofd op en keek vragend naar ze op. Mijn vriend vervolgde: “ik wil dat je hier komt zitten.” Ik zei nog “hoezo?” en piekerde er niet over om bij die jongens te gaan zitten. Maar mijn vriend zei het nog eens en ditmaal op een dwingende toon. Dit was ik niet van hem gewend. Het maakte alsnog dat ik volgzaam opstond en mijn handdoek omsloeg. Ik klom twee bankjes omhoog en wilde gaan zitten. “Ho, ho,” zei mijn vriend. “Ik wil graag dat je je handdoek hier op dit bankje voor ons neerlegt. De jongens hier vinden je lekker om te zien. Leuk om te horen toch? Het lijkt mij goed om jou van dicht bij te laten zien. Ik wil dat je hier gaat zitten.” En hij wees naar de bank net onder waar zij zaten. Ondertussen hielp hij mij met het losmaken van mijn handdoek en stond ik vervolgens helemaal bloot voor mijn vriend en twee van zijn kameraden.

Hij dwong mij met zachte hand op mijn knieën, ik moest met mijn gezicht naar ze toe zitten. Zo hadden ze goed zicht op mijn borsten zeiden ze. Ik voelde mij zo onzeker in aanwezigheid van deze drie mannen dat ik gelaten de instructies opvolgde. Verlegen als ik was sloeg ik mijn ogen neer. De jongens vermaakten zich prima terwijl ze over mijn schouders, mijn borsten, buik en billen praatten. Ze zaten alle drie voor mij zoals mannen vaker in de sauna zitten: achterover geleund en met hun benen wijd. Alsof de hele sauna van hen is! Doordat ze hun benen wijd hadden viel het mij op dat ik, als ik even omhoog keek, een goed zicht had op de piemels van de mannen. Tot mijn verrassing zag ik dat een van die pikken steeds voller en dikker begon te worden! Kon het zijn dat hij door de aanblik en het praten over mijn tieten geil begon te worden? Ik hield de langzaam harder wordende pik goed in de gaten. Totdat mijn vriend opeens tot mijn schrik zei: “nou zeg, schatje! Jij denkt maar aan één ding hè!” Meteen weer gelach van de anderen. En toen: “je wilt eigenlijk niet dat wij naar jou kijken maar ondertussen houd je wel zijn pik goed in de gaten! Maar, dat is oké hoor, je mag hem van mij best even vastpakken.” Enigszins verschrikt keek ik naar hem op. Ik vroeg mij af wat hier nou weer de bedoeling van was. “Toe maar” zei hij en hij knikte naar de half stijve pik van zijn vriend. Ik bekeek zijn ding nog eens en besloot mij dit niet nog eens te laten zeggen. Ik leunde voorover en voorzichtig tilde ik met mijn hand zijn half stijve lul op. Met mijn andere hand pakte ik zijn pik net boven zijn ballen vast. Met mijn duim en wijsvinger begon ik zacht de voorhuid over zijn eikel heen en weer te schuiven. Nu voelde ik dat zijn pik snel harder werd. Snel erg hard kan ik wel zeggen. Wat een heerlijke, harde paal kreeg deze jongen! Na enkele ogenblikken stond zijn pik kaarsrecht omhoog en probeerde ik het hem naar zijn zin te maken door zijn pik vakkundig en aandachtig af te trekken.

Ik wilde hem eerst helemaal niet loslaten toen mijn vriend zei: “laat hem nu maar los schatje.” Hij duwde mij met een hand weer voorzichtig op mijn plaats. Ik zag dat de jongen met de stijve pik enkel zijn blik nog gericht had op mijn volle borsten en mijn kutje. De andere twee keken naar mij met een glimlach. “Ik laat mijn vrienden nu voorzichtig aan je zitten. Is leuk voor ze toch?” Verlegen knikte ik van ja. Ik wist niet wat ik ervan moest vinden. Een van die jongens ging op zijn knieën op de bank onder mij zitten. Ik voelde hoe hij met twee handen over mijn heupen gleed en al vrij snel bij mijn billen aan kwam. Hij hield ze vast in beide handen, kneedde ze en trok ze even uit elkaar. De andere jongen ging met zijn benen wijd voor mijn gezicht zitten. “Ik wil dat je zijn pik ook stijf maakt nu” zei mijn vriend. De jongen leunde voorover en voelde met een hand aan mijn borsten en tepels. Mijn tepels waren hard. Hij wreef er over en bij elke keer dat hij ze aanraakte, ging er een tinteling door mijn lichaam van mijn tepels naar mijn kut. Zijn pik schoot omhoog.

De jongen achter mij ging staan. Zonder iets te zeggen trok hij mijn kont omhoog. Ik voelde hoe hij plagend zijn eikel door mijn kutje haalde. Tussen mijn kutlippen door… over mijn klitje… Geil, geil, geil werd ik ervan! Ik bewoog mijn kontje uitdagend voor hem heen en weer. Nadat mijn vocht helemaal over mijn kutje was uitgesmeerd en zijn pik nat was geworden, schoof hij hem langzaam in mijn nog nauwe spleetje. Zijn pik was dik en mijn kutje zat strak om hem heen. Ik hoorde hem diep kreunen en hem proberen om zijn pik tot aan zijn ballen in gleufje te krijgen. Mijn vriend zei dat ik de pik van de jongen voor mij in mijn mond moest nemen. Die arme gozer was zo geil. Hij leunde op zijn handen en duwde zijn heupen ritmisch omhoog. Hij moest zo meteen ook zeker bij mij naar binnen! Terwijl ik zo bezig was, begon mijn vriend mij aan te moedigen: “goed zo meisje,” zei hij, en: “wat ben je toch een geil sletje… Het is heel goed wat je aan het doen bent… Een dapper geil meisje ben je…” Ondertussen aaide hij mij langs mijn nek en over mijn rug of sloeg hij zacht tegen mijn tieten of mijn kont. “We gaan dit geile teefje zo lekker vol spuiten jongens…” hoorde ik hem zeggen.

Terwijl de jongen achter mij zijn pik voorzichtig uit mijn kutje trok, schoof de jongen voor mij een bankje omlaag waardoor ik op zijn schoot kon gaan zitten. We omarmden elkaar en ik stak mijn tong in zijn mond terwijl ik mijn spleetje over zijn pik schoof. De jongen achter mij ging met zijn benen wijd staan en zakte door zijn knieën. We moesten verzitten en de jongens plaatsten mij zorgvuldig in zo’n positie dat mijn kontje mooi naar achteren stak. Zijn pik was glibberig van mijn drijfnatte kut. Hij zette zijn keiharde pik tegen mijn kontgaatje en duwde hem voorzichtig bij mij naar binnen. We hielden onze adem in terwijl hij zijn stijve centimeter voor centimeter in mij stak. Mijn kontje trok zich strak om zijn pik en zwaar hijgend van geilheid kregen ze het voor elkaar om hun beide pikken diep in mij te krijgen. Niet eerder was ik zo opgevuld. Het duizelde mij. “Zie je wel dat je een geil meisje bent…” hoorde ik mijn vriend zeggen. Hij zei dat ik hem moest aftrekken. En als hij klaar zou komen moest ik zijn pik in mijn mond doen. Ik trok hem af. Ondertussen gleed ik op en neer over de jongen onder mij. De jongen achter mij hield mij stevig in positie en neukte mij in mijn kontje.

De mannen kwamen vrijwel tegelijk klaar. Ik voelde hoe mijn kontje en kutje werden volgespoten. De pik van mijn vriend bracht ik naar mijn mond terwijl hij zwaar hijgend klaarkwam. Hij spoot zijn zaad in mijn mond. Ik sloot mijn lippen om zijn eikel en slikte alles door. Na afloop trok een van zijn vrienden mij op schoot. Ze hielden mijn benen wijd open. Ik werd klaar gevingerd terwijl er aan weerskanten van mij een jongen zat die mij streelde, mijn benen en kutje open hield of mijn borsten masseerde. Schokkend kwam ik klaar. Het vocht droop uit mijn spleetje. Ze waren lief voor mij de rest van de dag. Er werd te drinken voor mij gehaald, ze hielden galant de deur voor mij open en maakten complimenten. Heter heb ik het in de sauna sindsdien niet meer gehad.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

8 Reacties

  1. Anne 10 okt 2017
  2. Baer 10 okt 2017
    • Sela 15 okt 2017
    • Blonkoppie 15 okt 2017
  3. marinus 30 okt 2017
  4. Ijsjemeisje 02 nov 2017
  5. Christy 22 nov 2017
  6. Anke 30 nov 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *