— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Contact (deel I)

Met mezelf bevredigen begon ik vrij laat. Ik begon met mezelf spelen begon toen mijn borsten begonnen te groeien. Ik weet het nog goed. Eerst vond ik het helemaal niks. Het trage en pijnlijke opzwellen van mijn borsten. Ik kan mij zelfs herinneren dat ik het lelijk vond. Maar al snel ontdekte ik de voordelen van die groeiende dingen. De jongens begonnen naar mij om te kijken.
Belangrijker en veel opwindender was het dat ook oudere mannen mij bekeken. Ik merkte het vanuit mijn ooghoeken. De zenuwachtige blikken die ze wierpen op mijn almaar groter groeiende borsten. Het was rond die tijd dat ik langzaam ontdekte wat lekker geil zijn was. Eerst lag ik nog wat tegen mijn kussen aan te schuiven met mijn kutje maar al snel begon ik te experimenteren.

Voordat ik het vergeet: ik zal mij eerst even voorstellen. Zo’n twintig jaar geleden werd ik 18 jaar! Ik ben blond, ik hou van rokjes en mijn borsten zijn nog steeds stevig en groot.

In de bibliotheek bijvoorbeeld kwam ik boeken tegen waarin dingen stonden die ik nooit zelf had kunnen bedenken. Over vrouwen die allerlei dingen deden waarnaar ik steeds meer begon te verlangen. In de daarop volgende jaren ben ik steeds geiler geworden. Af en toe werd het verlangen in mijn onderbuik bijna onhoudbaar. Ik deed het dan wel meerdere keren met mezelf op een dag. Stak harde, kaarsrechte dingen in mijn kutje.

Niet lang daarna heb ik de stoute schoenen een keer aangetrokken. Toen heb ik mij voor het eerst laten neuken. Het was met een jongen die ik kende van het café in de buurt. In die kroeg was ik al een tijdje met hem aan het dollen. Uiteindelijk ‘ smeekte’ ik hem mij thuis te brengen. Daarvoor zou ik hem dan gepast belonen zei ik met een knipoog. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Toen we aan kwamen bij de rand van het bos stapten we van onze fietsen. Ik liet hem mijn rokje omhoog tillen. Hij mocht kijken naar mijn billen. Zijn pik was keihard. Dat was goed. En mijn gleufje kletsnat, reken maar! Maar ondanks dat was het toch een tegenvaller. Ik voelde zijn keiharde piemel in mij glijden maar vrijwel meteen kwam hij schokkend klaar. Dikke stralen zaad voelde ik diep in mijn kutje spuiten. Ik drukte m’n kontje nog naar achter maar hij trok zich terug. Zwijgend fietsten we verder.

Nu ben ik 38 jaar oud, mijn borsten zijn stevig, dik en rond. En ze steken nog steeds mooi naar voren. Ik ben er blij mee en ik word geil van mijn borsten. Ik word tegenwoordig geil van alles wat met seks te maken heeft. Wekelijks kijk ik op internet. Met een nat kutje verslind ik hitsige filmpjes. Dagelijks wrijf ik met m’n kutje tegen de lakens, steek ik wat in mijn kutje of vinger ik mezelf als ik in bad zit.

Ik ben vroeger zelfs een keer de straat op gegaan in de hoop dat een voorbijganger mij zou willen neuken. Maar geen van de passanten vroeg mij of ik dit wilde. En zelf vragen durfde ik natuurlijk helemaal niet. De vraag werd steeds dringender: hoe zou ik mij spoedig kunnen laten neuken. En dan niet alleen neuken maar meer dan dat. Echt neuken. Met alles erop en eraan. Door een echte man. Met een mooie, grote pik. Die mij lang en stevig zou nemen. Die zou genieten van mijn lichaam. Die overal aan zou willen zitten. Met zijn handen overal aan zou voelen. Het antwoord kwam, als een klein wonder, op een doordeweekse dag in juli.

Mijn ouders waren voor het eerst zonder mij op vakantie. Mijn broertje en zusje waren mee met hen naar de Algarve. Ik verveelde mij eigenlijk dood en dus je snapt het al. Ik kreeg het bij tijd en wijle bloedheet. Ik snap achteraf niet waarom maar kennelijk verveelde ik mij zo kapot dat ik ten einde raad de krant opensloeg. Mijn ogen zwierven over de pagina’s en lazen de koppen: ‘Israël in tweestrijd’, ‘onderwijs gaat achteruit’, ‘vrolijke mens leeft gemiddeld twee jaar langer’. En meer van dat soort blabla. Wat een saaie boel dacht ik nog terwijl mijn oog plotseling op de rubriek met contact advertenties viel. Ik had ze wel vaker gelezen; eenzame mannen en vrouwen op zoek naar een maatje en zo. Nu was ergens mijn interesse bijzonder gewekt. Contact advertenties. Dat ging om mensen die behoefte hadden aan contact. Zou het zo kunnen zijn dat er ook mensen op zoek waren naar… sekscontact?

Ik durfde het bijna niet te bedenken maar begon toch de advertenties door te pluizen. Sjezus, weer meer van hetzelfde dacht ik terwijl ik de laatste advertentie las. Allemaal lui op zoek naar maatjes voor het bezoeken van musea en het drinken van koppen koffie. Wat een onzin. Er moesten toch ergens mensen zijn die net als ik graag zouden willen neuken? Ik bedacht mij geen moment en besloot alle kranten te halen die er te koop waren. Zo gezegd zo gedaan dus een half uur later zat ik met een kloppend hart van de spanning te bladeren in de kranten op zoek naar contact advertenties. Veel gezeur ging er aan mij voorbij totdat mijn adem plotseling stokte in mijn keel. Ik kon het bijna niet geloven. In een van de kranten die ik had gehaald kwam ik daadwerkelijk tegen waarnaar ik zo naarstig naar had gezocht. Ik voelde mijn hart wild bonken in mijn borst en durfde bijna niet verder te lezen. Maar terwijl ik de advertentie woord voor woord tot mij nam voelde ik een warme gloed in mijn spleetje en wist ik dat het raak was:
‘Goed uitziende man zoekt jonge vrouw met weinig neuk ervaring om haar te leren hoe ze goed kan neuken.’
Diezelfde week nog stond ik voor zijn deur. En ik moet zeggen; hij zag er vrij goed uit. Niet heel bijzonder eigenlijk. Donker haar, blauwe ogen, jeugdig vond ik dat wel. Een donkere stem had hij. Het enige opvallende aan hem was zijn zakelijkheid. Hij was, hoe zeg je dat, enigszins afgemeten.

Hij was vriendelijk, dat zeker. Goedlachs ook en toch serieus. Terwijl hij met mij sprak was het net alsof hij soort van zaken met mij deed of zo. Hij vertelde over zichzelf maar was vooral geïnteresseerd in wat ik zoal deed. Waar ik naar school ging, of ik een bijbaan had. Ik vertelde hem dat ik voornamelijk werkte in een woonwarenhuis. Ik vertelde hem hoe leuk ik het vond alles netjes neer te zetten en de mensen openhartig te ontvangen. Hij luisterde. Nadat hij het laatste beetje spa opdronk uit zijn glas kwam hij ter zake. Hij vertelde mij dat hij blij was zo’n positieve reactie van mij te ontvangen en vroeg vrijwel meteen naar mijn neuk-ervaring. Ik vertelde hem van de stijve van de jongen van mijn eerste keer en mijn zomaar volgespoten kutje. Hij luisterde aandachtig en knikte goedkeurend. ‘Ik mag wel concluderen dat je weinig ervaring hebt met mannen die met je willen neuken of niet?’ Ik knikte bevestigend. Hij legde mij uit wat hij met mij zou gaan doen om mij goed te leren hoe ik mannen geil klaar zou kunnen neuken.

Hij zei mij dat ik de komende twee weken drie keer bij hem langs zou moeten komen. In die dagen zou ik opdrachten en lessen gaan ontvangen. Mits ik dit nog wilde. ‘Weet je zeker dat je dit wilt?’ vroeg hij terwijl hij mij vragend aankeek. Van alle stemmen die ik in mij voelde schreeuwen was er maar een de duidelijkste. En die stem zei; ja! Dus ik zei hem dat ik graag dingen zou willen doen voor hem. ‘Goed’ zei hij. ‘Er zijn wel enkele voorwaarden waaraan je dient te voldoen. Voordat ik je de eerste oefeningen geef wil ik je lichaam eerst grondig bekijken en onderzoeken. Ik ga niet zomaar met iedereen een dergelijke verhouding aan. Dat snap je toch wel?’ Ik zei dat ik dit snapte. Hij vervolgde: ‘je lichaam wordt dus eerst aan een uitgebreide keuring onderworpen. Voor de komende dagen heb ik verschillende activiteiten in de planning waarvoor dat lichaam geschikt dient te zijn.’

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

7 Reacties

  1. wiets 27 sep 2017
  2. Annelies 28 sep 2017
  3. Ax 28 sep 2017
  4. Tom 30 sep 2017
  5. Melissa 24 okt 2017
  6. Charlize 27 dec 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *