— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De klussenbus

Nathalie was chagrijnig dat ze nu al een half uur aan het wachten was. Ze was jarig vandaag en moest toch naar kantoor. Vanmiddag had ze een belangrijke vergadering en als ze veel langer moest wachten zou ze te laat zijn. Ze had zich goed voorbereid op deze vergadering. Haar carrière was erg belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat ze Peter, haar ex, niet genoeg aandacht kon geven. Uiteindelijk hadden ze besloten om elk hun eigen weg te gaan. En nu na een paar maanden leek alles in huis het te begeven. Eerst had ze zelf nog geprobeerd om dingen te repareren, maar het resultaat was verschrikkelijk. Gefrustreerd had ze dan toch maar besloten om een klusjesbedrijf in te huren. Ze had een bedrijf gekozen met een motto dat Nathalie aansprak: “Service met een glimlach”. Of dit nu de beste keuze was wist Nathalie niet.

Vandaag zou er iemand langs komen om haar kast te repareren maar tot nu toe was er nog niemand op komen dagen. Driftig beende Nathalie naar de keuken om een kop koffie te halen. Precies op het moment dat de koffie doorliep ging de deurbel. “Ja, het zal ook niet zo zijn. Precies nu.” Snel liep ze naar de voordeur. Door het matglas van de deur kon ze zien dat er een vrij grote man op de stoep stond. Ze opende de deur en zag dat hij groot en gespierd was. Lekker, was het eerste wat ze dacht.

“Goedemorgen, ik ben Erik en ik ben hier om een kast te repareren”

“Goedemorgen, je bent wel ruim te laat. Ik hoop dat je snel kunt werken, want ik moet op tijd op kantoor zijn.”

“Ik verwacht dat het geen probleem is, maar misschien kan ik eerst de kast even zien?”

Samen liepen ze naar boven. Nathalie voorop om de weg te wijzen. Terwijl ze de trap op liep voelde Nathalie hoe Erik naar haar keek. Haar nette broek zat strak om haar billen. Ze voelde zich al weer een beetje beter. Het was altijd fijn om te merken dat mannen haar mooi en lekker vonden. Ze merkte dat ze haar heupen een beetje meer wiegde dan normaal. De kast stond in de slaapkamer en normaal hing al Nathalie’s kleding daar, maar nu lag het op bed. De stang waar de kleding aan hing had losgelaten en lag op de bodem.

“Dat is een stevige stang, maar de bevestiging is niet erg solide. Dat moet beter kunnen. Ik zal even wat gereedschap halen.”

Samen liepen ze weer naar beneden en terwijl Erik zijn gereedschap pakte, haalde Nathalie haar koffie uit de keuken. Nathalie was onder de indruk van Erik. Hij was groot, gespierd en lekker. Ze was al bijna vergeten dat ze maar weinig tijd had. Snel keek ze op haar horloge. Veel minder tijd zelfs dan ze dacht.

“Als ik je kan helpen moet je het maar zeggen. Hoe eerder het af is hoe beter”

“Dat is goed. Ik denk dat je wel kunt helpen. Ik roep je wel als ik zover ben.”

Erik ging naar boven en Nathalie besloot maar even de notulen van de vorige vergadering door te lezen. Het duurde best lang voordat Erik haar naar boven riep. Snel liep ze naar boven. Ze zag dat er nu twee zeer stevige bevestigingen in de kast waren aangebracht.

“Gelukkig, ik dacht al dat je het niet zou halen”, zei ze iets snibbiger dan ze eigenlijk bedoelde.

“Nou, dan moeten we het maar even snel doen dan. Als jij deze stang even vast kunnen houden dan pak ik even wat schroeven en het gereedschap.”

Terwijl Nathalie de stang boven haar hoofd vasthield, draaide Erik wat schroeven aan beiden zijden in de ophangpunten.

“Even vasthouden nog. Ik moet nog even wat doen.”

“Ben je nou nog niet klaar?”

Hij boog over haar heen met een rol duct-tape.

“Je handen wat dichterbij elkaar graag.”

Nathalie schoof haar handen bij elkaar en keek vragend om.

“Zo goed?”

“Ja prima.”

Rits, rats, Met een snelle beweging had Erik een lange strook duct tape om haar handen en de stang gewikkeld. Ze kon geen kant meer op.

“Wat is hier de bedoe…”

Rits Rats. Voordat ze uitgesproken was had hij ook een strook op haar mond geplakt. Verschrikt keek Nathalie naar Erik. Wat was hij van plan? Dit beloofde niet veel goeds.

“Zo een chagrijnig dametje. Volgens mij heb jij al heel lang geen goede beurt gehad.”

Nathalie kon niet geloven wat er gebeurde. Ging hij haar verkrachten in haar eigen huis?

“Zo een mooi lichaam komt in aanmerking voor wat extra service.”

Ze nam zich voor dat ze zich niet zomaar gewonnen zou geven. De karate lessen kwamen nu goed van pas. Zodra Erik in de buurt kwam schopte Nathalie in zijn richting. Bijna raakte ze hem.

“Oeh, een wilde poes. Een beetje oppassen.”

Elke keer dat Erik dichterbij kwam schopte Nathalie. Maar op een gegeven moment werd ze moeër en wist Erik haar been te pakken. Ze probeerde nog terug te trekken, maar voor ze er erg in had was haar ene been vastgetaped aan het bed achter haar. Daar stond ze dan, op een been met haar benen gespreid. Angstig wachtte ze af wat er zou gebeuren. Erik kwam dichterbij legde zijn hand op haar kut. Met haar benen wijd kon hij hier heel goed bij. Ze voelde hoe zijn hand haar kutje masseerde door de stof van de broek heen.

Daarna bevoelde hij haar stevige borsten door haar strakke blouse. Het kostte Erik wat moeite om haar blouse open te knopen met zijn grote handen, maar niet veel later waren alle knoopjes los en had hij zicht op haar witte, kanten BH.

“Heel mooi, ik ben benieuwd wat ik straks beneden aantref.”

Zijn stevige handen gleden over haar lichaam en schoven de BH omhoog. Erik nam haar borsten in zijn handen en voelde even aan haar tepels. Hij boog zich voorover en zoende haar borsten en likte haar tepels. Daarna gleden zijn handen naar beneden en werd haar broek losgeknoopt. De rits schoof naar beneden en toonde haar kanten slipje.

“Heel mooi. Wat een lief slipje.”

Zijn hand gleed in haar slipje en Nathalie voelde hoe zijn vingers over haar kutje gleden.

“Nu is het tijd om jou te verwennen”, glimlachte hij.

Erik liep naar zijn gereedschapskist en kwam terug met een schaar. Zonder veel moeite knipte hij van boven naar beneden een van haar broekspijpen open. Haar ene bil was nu duidelijk zichtbaar. Voordat Erik verder ging pakte hij haar bil stevig vast. Ze voelde hoe zijn hand haar hele bil omvatte. Snel knipte hij de andere broekpijp open en haar broek viel op de grond.

Even snel knipte hij haar blouse en BH los. Met gespreide benen stond Nathalie met alleen haar kanten slipje aan. Zijn hand gleed in haar slipje en ze voelde hoe hij haar kutje masseerde. Totdat hij het slipje uiteindelijk ook losknipte.

“Dit zal een mooie herinnering blijven”, en hij legde het stukgeknipte slipje opzij.

Hij ging tussen haar benen zitten en kwam met zijn gezicht bij haar kutje. Ze voelde hoe zijn tong over haar klitje gleed. Ze wilde niet en stribbelde tegen. Gelijk voelde ze hoe haar billen stevig werden beetgepakt en hoe hij haar kutje tegen zijn mond drukte. Ze kon geen kant meer op. Zijn tong gleed door haar lipjes. Ze wilde niet opgewonden raken. Hoe kon ze opgewonden raken terwijl hij haar misbruikte? Maar haar lichaam kon ze niet tegenhouden. Ze merkte hoe haar kutje vochtig werd van de aanrakingen. Dit zou hij vast verkeerd begrijpen.

“Zo te voelen geniet je al. Lisa dacht wel dat je dit lekker zou vinden.”

Daar had je het al. Maar wat zei ie daar: “Lisa dacht dat ik dit wel lekker zou vinden”? Wat had Lisa hier mee te maken? Lisa was haar beste vriendin. Daar deelde ze alles mee. En soms hadden ze ook wel hun seksuele avonturen gedeeld. En fantasieën. Ze had wel eens verteld dat ze fantaseerde om vastgebonden geneukt te worden. Zou dit door Lisa geregeld zijn? Wat moest ze nu? Genieten of niet?

Intussen gleed Erik zijn tong nog steeds over haar klitje en Nathalie twijfelde. Haar lichaam genoot en ze voelde hoe langzaam maar zeker een orgasme werd opgewekt.

“Wat denk je? Zal ik door gaan of wil je stoppen?”

Nathalie twijfelde en schudde nee, maar Erik ging gewoon door.

“Dat kan ik niet geloven. Volgens mij geniet je wel. Ik zal beter mijn best doen.”

Hij schoof een vinger in haar natte kutje en Nathalie kreunde. Hoe kon ze dit stoppen en wilde ze het wel stoppen? Eigenlijk niet. Hij was zo goed bezig hij moest wel ingehuurd zijn. Toch? Ze wilde niet anders dan geloven dat Erik voor haar geregeld was. Dit was zo lekker. Ze gaf zich over en genoot van zijn aanrakingen.

Ze voelde hoe hij verder ging. Zijn vingers gleden in en uit haar natte gleufje. Zijn tong gleed opnieuw over haar klitje en ze stond op het punt om klaar te komen. Toen stopte hij.

“Alles goed en wel, maar ik wil hier natuurlijk ook nog wat plezier aan beleven.”

Snel trok hij zijn shirt en broek uit. Zijn shorts stond strak en Nathalie kon zien hoe opgewonden Erik was. Een grote stijve lul kwam tevoorschijn toen hij zijn shorts liet zakken. Hij kwam achter haar staan en ze voelde hoe zijn hand opnieuw over haar kutje gleed. Ze bewoog haar kontje naar achteren en Erik zijn lul gleed moeiteloos in haar vochtige kutje. Zijn stevige handen omvatte haar middel. Terwijl hij in haar stootte bewoog ze zelf haar kontje naar achteren, zodat hij nog dieper in haar kwam.

“Dat dacht ik al. Je geniet toch wel.”

Nathalie knikte en hoopte dat Erik inderdaad besteld was. Maar eigenlijk maakte het niet zo heel veel meer uit. Ze genoot, zoals ze lang niet meer genoten had. Erik stootte zijn lange stijve lul in haar en het duurde niet lang voordat ze haar orgasme weer voelde opkomen. Intenser dan daarvoor. En uiteindelijk kwam ze heerlijk klaar. Ze wankelde op haar benen. Erik stopte even en kijk tevreden hoe ze klaar was gekomen. Toen pakte hij haar heupen opnieuw en Nathalie boog voorover. Langzaam gleed eerst zijn eikel in haar kutje en daarna de rest. Niet veel later voelde ze hoe hij zijn warme geil in haar spoot en haar kutje vulde. Hij stootte nog een paar keer diep in haar kutje tot zijn lul slap werd.

“Ik hoop dat je genoten hebt. Maar zo te zien is dat wel gelukt.”

Terwijl Erik zijn kleren weer aandeed en zijn gereedschap opruimde hing Nathalie nog aan de stang en voelde hoe het geil uit haar kutje langs haar benen liep. Ze genoot van haar fan, maar waarom liet hij haar hier hangen?

“Ik kan niet langer blijven. De volgende klus wacht”, glimlachte Erik

Erik knipte eerst een hand los en toen haar been. Snel trok ze de duct-tape van haar mond.

Twijfel sloeg toe. Hij gaf haar een schaar.

“Wacht, nog niet gaan.”

Maar Erik was al op weg naar beneden.

Toen Nathalie zichzelf losknipte hoorde ze Erik wegrijden. Snel zocht ze haar telefoon tussen de stukgeknipte kleding. Ze drukte het nummer van Lisa in. Het duurde maar even voordat Lisa opnam.

“Hoi Lisa, Had jij een verrassing voor mij geregeld?”

“Ja. Hoe vind het? Zijn het mooie bloemen?”

“Bloemen? Alleen een bosje bloemen?”

“Ja, een bosje bloemen met een kaartje.”

Snel liep Nathalie naar beneden, opende de voordeur en zag dat er een bosje bloemen met een kaartje stond. “Fijne verjaardag, Lisa.”

Op het bosje bloemen lag haar stukgeknipte slipje. Inderdaad een mooie herinnering.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

9 Reacties

 1. Anne 03 sep 2017
 2. Lola 04 sep 2017
  • Erik1960 17 okt 2017
 3. llosbol86 04 sep 2017
 4. Jolien 14 sep 2017
  • Sander 20 sep 2017
 5. Lis 25 sep 2017
  • Willie 23 okt 2017
 6. Erik1960 17 okt 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *