— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zijn beste vriend

“Ik ga roken.” Mijn man pakt een pakje sigaren uit zijn jasje en loopt naar het rookhok in onze stamkroeg. Twee vrienden volgen hem. Samen met Bram zit ik nu nog aan het tafeltje. Bram is sinds kort weer single en de seksuele frustratie hangt zo nu en dan bijna voelbaar om hem heen. ”Hoe gaat het nu met je?” vraag ik hem. “Ik sta twee maanden droog… Twee maanden! Zo lang heb ik nog nooit geen seks gehad!” De frustratie straalt van hem af.
Het klopt ook wel, hij heeft nog nooit zo lang droog gestaan. Vroeger neukte hij alles wat los en vast zat. Bram is geen hele knappe jongen en mijn nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door zijn openheid. “Hoe kreeg je dat toch altijd voor elkaar, dat vrouwen zo snel en makkelijk met je mee gingen?” vraag ik lichtelijk plagerig. Hij geeft me een knipoog en kijkt me strak en doordringend aan. Ik voel een kriebel in mijn onderbuik en voel een druppel vocht een weg zoeken naar het zachte textiel van mijn slipje. “Ik zoen nooit op de mond” begint hij. “Ik zoen eerst rustig haar armen en ga dan langzaam maar zeker omhoog naar haar schouder, haar nek, en tot slot hier…” Hij raakt mijn hals aan, net achter mijn oorlel. De zachte aanraking zorgt voor ervoor dat een nieuwe druppel vocht mijn slipje doorweekt. Ik kijk hem strak aan maar voor dat ik een gevatte opmerking kan maken zijn de jongens alweer terug van hun rookpauze.

“Ik ga even naar het toilet” kondig ik aan terwijl ik lichtelijk tipsy van het tafeltje opsta. “Wacht, ik help je wel even, ik moet zelf ook naar het toilet” zegt Bram behulpzaam terwijl hij me lichtelijk ondersteunt. Het is bijna 2 uur ’s nachts en ik heb een paar wijntjes te veel op om mijn geile gevoelens voor mijn man zijn beste vriend te onderdrukken. De alcohol mocht helaas niet baten. Zijn aanraking zorgt voor een stortvloed aan warmte in mijn onderbuik en bij mijn natte kruis. Mijn gezicht wordt rood en het valt Bram direct op. “Je bent toch niet beschaamd dat je tipsy bent?” zegt hij met een speels lachje om zijn lippen terwijl we richting de toiletten helemaal achter in het pand lopen. “Nee, ik ben zeker niet beschaamd. Ik ben gewoon botergeil” reageer ik iets te snel en open. Een korte schrikreactie trekt over het gezicht van Bram maar deze wordt al snel opgevolgd door een stoute blik. Hij raakt met zijn vingertoppen op mijn rug mijn bh aan, en glijd vervolgens met zijn hand door naar mijn volle billen. “Kom” fluistert hij in mijn oor terwijl hij me mee trekt de toiletten in.

Bram troont me mee naar een van de hokjes achterin en al snel begint hij mij te zoeken. Eerst mijn arm, dan mijn schouder, nek en oor. Zeker van zijn zaak begint hij mijn shirtje uit te trekken. Ik geniet met overgave en voel zijn handen stevig mijn inmiddels ontblote borsten vastpakken. Een kreun ontsnapt. “ooh ja, dit is lekker!” Ik begin zijn broek los te maken terwijl hij mijn rokje met een aantal ferme rukken omhoog trekt. Brams verrassend grote penis stuitert tevoorschijn uit zijn boxer en zijn vingers vinden ondertussen hun weg naar mijn druipnatte kutje. “Wat ben je lekker nat.” Hijgt Bram in mijn oor. “Geniet je zo van de aanraking van iemand anders?”

“Ja!” kreun ik uit en een nieuwe warme vloed gaat door mijn kruis

“Zal ik jou dan laten voelen hoe lekker het is om eens vreemd te gaan?”

Hij gaat zitten op de klep van het toilet, zijn staaf als een overwinningsvlag rechtop in de lucht. Snel trekt hij mij naar zich toe en plant mijn kutje om zijn lid. Met heftige bewegingen gaan we in elkaar op. Terwijl hij me neemt zoent hij mijn borsten en speelt hij met mijn tepels. Mijn hand gaat naar mijn klit en ik begin deze te stimuleren. Dit is een gewoonte van vele vrijpartijen met mijn man. Hij heeft geen idee waar het vrouwelijks genotsknopje zich bevind.

“Laat mij maar” zegt bram en zijn hand zoekt een weg naar mijn clitoris. Zodra hij hem vindt kan ik niet anders dan hardop kreunen. Razend snel gaat zijn vinger er overheen en hoe sneller hij gaat hoe harder ik kreun. Ik voel de warmte van een orgasme ontstaan in mijn liezen en al snel kruipt deze warme steeds een stukje meer naar mijn kruis. Als met een steekvlam voel ik het en met heftige schokken kom ik klaar. De lul van Bram nog steeds diep in mijn kut. “Oh, dat vond je lekker he?” plaagt Bram me. Ik span mijn spieren aan om zo nog strakker om Brams lul heen te gaan. Met heftige bewegingen neuken we verder. Van de bijdehante opmerkingen is weinig meer te merken als Bram zijn climax nadert. Met een aantal harde kreunen en een bijna jungle waardige brul spuit Bram me vol. Even blijf ik zitten in zijn armen en puffen we uit.

Veel tijd om bij te komen is er niet, als het te lang duurt gaat mijn man zich straks nog afvragen waar ik blijf. Ik trek mijn topje aan en doe mijn rokje weer netjes naar beneden. Ook fatsoeneer ik mijn blonde haren en werk ik mijn lippenstift bij. We lopen zo casual mogelijk terug naar ons tafeltje en nemen onze plaatsen weer in. “Wat zie jij er verhit uit?” vraagt mijn man mij fluisterend in mijn oor. “Ja ik heb denk ik toch iets meer wijn op dan ik dacht, ik voel me een beetje dronken” mijn blik zoekt die van Bram en met een snelle knipoog over en weer bezegelen wij ons geheim. Hoewel ik zielsveel van mijn man hou had ik dit puur fysieke avontuurtje nodig.

Uitgeput van de drank, de gezelligheid en mijn bezoekje aan de toiletten met Bram plof ik vroeg in de ochtend op bed neer om te gaan slapen. Over een paar uur word ik alweer op mijn werk verwacht. Ik check nog even snel mijn mobiel en zie een berichtje van Bram op het scherm. “Volgend weekend weer?” met een glimlach zak ik nog wat dieper in mijn kussens.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

11 Reacties

 1. Sander 19 jun 2017
 2. Monique 23 jun 2017
  • Sander 29 jun 2017
 3. ZusterJessica 27 jun 2017
 4. Monique 30 jun 2017
  • Sander 30 jun 2017
   • Monique 02 jul 2017
    • Sander 03 jul 2017
 5. Angie 04 jul 2017
  • Sander 04 jul 2017
 6. Will485 04 aug 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *