— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Toen ontdekte ik dat mijn vriendin zijn ex was..

Twaalf jaar zijn mijn man en ik intussen gehuwd, vijftien jaar al zijn we samen. Dat is al een ganse periode waarin we lief en leed hebben gedeeld. We zijn nog steeds erg gelukkig samen, maar doorheen de jaren is er toch veel veranderd.

Zoals veel of misschien wel alle mannen heeft ook mijn man al altijd een meer dan gezonde seksdrive. Doorheen de jaren was er op vlak van spanning & avontuur bij ons ook wel wat routine ingeslopen. Het spannende had wat plaats gemaakt voor routine.

De kindjes werden intussen al wat zelfstandiger, ons huisje was afgewerkt en er kwam ook in mijn leven weer wat meer ruimte om nog eens met vriendinnen af te spreken. Mijn beste vriendin uit mijn tienerjaren die ik uit het oog verloren had, was intussen ook terug komen wonen in ons dorp en we gingen dus met regelmaat al eens samen shoppen, samen filmpje meepikken, samen lunchen..

Mijn man en ik zaten destijds in dezelfde hogeschool en mijn vriendin toen dus ook. Het was pas na een shoppingnamiddag dat Evy en ik samen nog een glaasje wijn aan het drinken waren op het terras bij mij thuis dat mijn man thuiskwam dat hij besefte dat ze elkaar ook nog kenden van uit de middelbare school.

Ik merkte wel dat er iet of wat spanning in de lucht hing toen ik hen aan elkaar voorstelde, maar het was pas nadat Evy vertrokken was en ik er mijn man over aansprak dat ik van de ene verbazing in de andere viel. De puzzelstukken begonnen één voor in op hun plaats te vallen. Mijn man had ooit nog gesproken over zijn liefje uit zijn studententijd en ook Evy had me de laatste tijd ook al een paar keer gesproken over haar lief uit haar studententijd, maar nooit had ik de link gelegd of beseft dat ze ooit nog samen waren geweest.

Evy had me er die middag nog verteld over een wilde nacht met haar toenmalige vriend toen we tijdens het shoppen passeerden langs de uitgangsbuurt bij een steegje. Ze hadden daar die nacht in het portaal geneukt en waren zo luidruchtig geweest dat zo goed als alle bewoner van dat apartementsblok waren wakker geworden. Ze had het me zodanig in geuren en kleuren verteld dat ik er op dat moment zelfs een beetje nat van was geworden.

Ik zat daar dus tegenover mijn man terwijl hij vertelde dat ze nog samen geweest waren, ik was enorm nieuwsgierig, natuurlijk vertelde ik niets over wat Evy me al allemaal had verteld, maar wou ik zoveel mogelijk te weten komen zonder dat hij wist dat Evy mij al heel wat sappige verhalen had verteld. Voorzichtig probeerde ik onopvallend het gesprek wel een beetje te sturen. Veel details had hij me vroeger nooit verteld, dus nu had ik wel nog heel wat vragen. Hoe lang waren ze samengeweest, waarom kwam er een einde aan, hadden ze seks gehad,…
Op die laatste vraag zag ik een ondeugende blik in zijn ogen, ik zag dat die vraag herinneringen had opgeroepen waar hij met plezier aan terugdacht.

Ik zei hem plagerig dat ik zag dat hij er precies weer opgewonden van werd, hij probeerde het eerst nog een beetje te ontkennen, maar algauw gaf hij toe dat de herinneringen aan de avonturen van toen bij hem ook wel wat teweeg brachten en zo begon hij te vertellen. Het waren die typische verhalen van seks in je tienerjaren waarbij je zo geil bent dat je het eender waar en wanneer zou doen, dat je er op los experimenteert,…

Ik herkende een aantal van die verhalen en kon nu eens horen hoe hij erover vertelde, ik voelde aan dat hij steeds meer opgewonden werd, zijn ademhaling versnelde, de blik in zijn ogen… Zelf vond ik het ook op een speciale voyeuristische manier, want ik had er al van Evy over gehoord, enorm geil om zijn versie te horen.

Op een bepaald moment kon ik me niet meer beheersen toen hij begon te vertellen over die keer in het portaal en vertelde ik hem dat Evy me die middag dat verhaal had verteld en dat ik er toen al geil van was geworden. Hij keek me verbaasd aan, maar weer met nog grotere pretoogjes, hij vroeg me of ik er nat van was geworden en ik moest gelijk toegeven dat ik het al geil vond toen ik niet wist over wie het ging, maar dat ik er nog geiler van was geworden nu ik wist dat het hij met Evy was geweest. Dat was voor hem de druppel, hij trok me tegen zich aan en fluisterde me in mijn oor: “zal ik je eens neuken zoals ik Evy in dat portaal geneukt heb”. Ik kon mijn geilheid niet meer bedwingen en smeekte hem praktisch om me zo te neuken.

We waren allebei in de laatste jaren nog nooit zo geil geweest, zijn stijve lul stond keihard gespannen, mijn geilheid parelde op mijn lipjes. Hij trok me recht, draaide me om. Je ziet er al even sletterig uit als Evy toen met je korte rokje.
Hij drukte me tegen de muur en schoof mijn rokje omhoog tot net op mijn heupen, ik had een klein stringetje aan die intussen al voor de tweede keer die dag goed nat was geworden.

Hij liet zijn broek zakken tot op zijn enkels, schoof mijn string wat opzij en stootte zich in één tel tot diep bij me naar binnen. Ik kon mijn kreunen niet bedwingen. Ga je net zoals Evy de buurt wakker kreunen vroeg hij me. Die vergelijking die me vroeger als hij over zijn ex zou gesproken hebben zou jaloers gemaakt hebben, maakte me nu nog geiler. Ja, antwoordde ik hem en ik ging lekker door met kreunen terwijl ik hem smeekte om meer. Het maakte hem overduidelijk ook nog geiler want hij werd telkens maar harder en hij neukte me ruwer, hij trok me nog dichter tegen zijn pompende lichaam aan, ik kon haast niet meer, ik trilde op mijn benen toen ik luidkeels kreunend klaarkwam.
Enkele seconden later voelde ik hoe zijn kloppende paal zijn warme zaad die in mij spoot. Zo hadden we in geen jaren meer geneukt, zo wild, zo spannend,…

Toen we die avond naar bed gingen was het laatste woord er nog niet over gezegd, ons gesprek, onze vrijpartij had heel wat herinneringen bij hem naar boven gebracht en had bij mij nog meer nieuwsgierigheid naar boven gebracht. Ik wilde meer verhalen horen, ik wou meer zo geneukt worden, ik wou van Evy ook nog meer verhalen te weten komen, maar bovenal, ik wou Evy hierover vertellen. Hoe zou zij reageren, zou zij hier geil van worden.

De volgende dag na het werk belde Evy me op, maar wat we toen allemaal verteld hebben laat ik een volgende keer weten…

 

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

3 Reacties

  1. Soulmate 18 jul 2017
    • Vero 24 jul 2017
  2. Brechtje 24 sep 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *