— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wedding with benefits

9 Mei 2017, eindelijk is het zover. Mijn hartsvriendin Nathalie gaat eindelijk trouwen. Ruim 38 lentes jong, springt ze samen met haar vriend in het huwelijksbootje. De trouwerij is prachtig. Ondanks de formaliteiten, toch heel informeel doordat de trouwambtenaar er echt een leuke plechtigheid van maakt.

Dan is het ijs gebroken en kan het feest losbarsten. Samen met onze andere vriendin wordt het al snel gezellig. Het feit dat je glas niet lang leeg is, helpt ook enorm. Samen met Gemma heb ik de fotograaf geschoten. Wat een enorm lekkere vent is dat zeg! Eigenlijk een heel fout snorretje, maar om een of andere manier komt hij er mee weg. Het hele plaatje klopt gewoon. Heerlijke kont, strak lichaam en heerlijke kop. Mijn man is ook een lekkere vent, maar hé, je eet ook niet elke dag asperges, toch? Samen met Gemma verzin ik mogelijkheden wat we kunnen doen met hem.

Als we giechelend naar het toilet lopen, loop ik bijna tegen hem aan. We lopen lachend verder. Ik kan namelijk niet alleen, omdat ik een sexy, zeer diep uitgesneden broekpak aanheb, dat helaas met een rits aan de achterkant open moet. Gemma helpt me met de rits die tot aan mijn kont loopt. Het mooie paarse setje komt tevoorschijn en ik hoor een goedkeurend fluitje tussen de tanden van Gemma uitkomen, “sexy!!”. Ik kijk om en controleer of ze het cynisch meent, maar dat is helemaal niet zo. Ze kan haar ogen moeilijk van mijn rug houden.

Nou moet ik bekennen dat deze bustier en de mooie kante hotpants inderdaad prachtig zijn. Ik kijk naar Gemma en til mijn wenkbrauwen kort op. Ze tilt haar jurkje op en laat me de prachtige jarretels zien. ‘Mooi zwart is niet lelijk’, zeg ik. ‘Gave outfit Gem!’. Ik ga snel naar het toilet en Gemma helpt me weer in mijn broekpak. Ik schik het pak en mijn volle borsten, zodat ze mooi geëtaleerd liggen en stort me weer in het feestgedruis.

De avond vordert en echt iedereen wordt losser en gezelliger. Als ik weer naar het toilet loop is het druk. In de trouwkapel is er echter ook nog eentje en ik loop dus die richting uit. Mijn man is me voor en komt net naar buiten uit het herentoilet.

‘Godzijdank! Kun jij me even helpen met de rits?’. ‘Aber natürlich, gnädige Frau’, grapt mijn man. Als hij de rits tot over mijn billen losmaakt, wordt er ook iets in hem losgemaakt, merk ik. Ik snel het toilet op en zeg over mijn schouder: ‘staan blijven, want hij moet ook nog dicht.’

Als ik uit het toilet kom, zit de pantalon van het prachtige pak van mijn man, net iets strakker. Ik bekijk hem en moet zeggen dat hij er heerlijk uitziet. Met zijn strak gesneden pak en casual t-shirt is het echt een lekkere vent. Ik wenk hem en hij slentert naar me toe. Ik draai me om en voel twee handen om mijn middel. De handen gaan niet naar mijn rits, maar langzaam omhoog en richting de voorkant. Mijn borsten reageren onmiddellijk en mijn tepels worden keihard.

Ik kijk om en zeg: ‘de rits, schatje’. Hij kijkt me aan en kust me op mijn mond. Zijn handen dirigeren me terug naar het toilet. Hij laat langzaam de mouwen van mijn broekpak over mijn schouders zakken. Ik heb zo’n zin in hem, maar hier op het toilet? OK, super spannend, maar het is wel Nathalie’s bruiloft. De geiligheid en het alcoholpercentage winnen het van mijn rationaliteit.

‘Ok, een vluggertje dan’, Ik buig voorover naar de wasbak en al snel voel ik het heerlijke lid van mijn man tegen mijn lipjes drukken. ‘Met zo’n heerlijke vrouw en dito lingerie, heb ik maar weinig tijd nodig’, fluistert mijn man in mijn oor. Ik ril van genot en moedig hem aan meer te praten, terwijl zijn lul heerlijk in mijn, inmiddels, doorweekte kutje op en neer gaat. ‘Je bent een enorm lekker ding, maar ook een sloerie’. Weer die fluistertoon! ‘Welke nette dame laat zich nu nemen op het toilet?’ Ik hou het niet meer en begin zwaarder te ademen. Ik wil nog niet, maar als ik mijn kutje warm voel worden van het geil van mijn man, houd ik het niet meer. Ik kom rillend klaar! Als ik me omdraai zoen ik mijn man en dank hem voor deze heerlijke afleiding! ‘Wat een toevoeging aan een feest schat!’

Samen lopen we weer richting de feestzaal als ik in mijn ooghoek de fotograaf ook uit de trouwkapel zie komen. Zou hij ons gehoord hebben? Zal toch niet? Flitst door mijn hoofd. Nah ja, boeit ook niet, hij zal er toch niet over durven te praten!

Tegen 23 uur is echt iedereen toeter en we dansen ons helemaal suf op de beat van de top DJ die is ingehuurd. Links en rechts gaan jasjes uit en knoopjes los en het eens zo keurige gezelschap veranderd langzaam in sjoffel geklede veertigers, die het niet interesseert hoe er over hun gedacht wordt als ze op een dansvloer staan. Enfin je kent het wel, ooms en tantes die net te ver gaan en de dag daarna hier zeker las van hebben. Lang leve de tijgerbalsem en warmte pleisters! 😀

Verdorie, het nadeel van bier, als je eenmaal bent geweest moet je steeds weer. Blijkbaar heeft niemand gedacht aan het toilet in de trouwkapel en dat wil ik graag zo houden. Gemma gaat helemaal los op de dansvloer, dus ik slenter alleen die kant uit.

Helaas, niemand bij het toilet en niemand in het gebouw. ‘Damn’, denk ik, als ik achter in de gang wat gerommel hoor. Ik loop de kant van het geluid uit en zie licht uit een kiertje van de deur. Ik klop en maak de deur open. Daar staat onze fotograaf. Ik schrik een beetje, maar besef dan, dat hij niet kan weten dat ik hem zwaar lekker vind.

Hij is zijn spullen in fototassen aan het pakken. ‘Ah’, zeg ik, ‘hier heb je al je spullen liggen’. Hij kijkt me aan en neemt mij, mijn decolleté, lange benen en hoge hakken in zich op. ‘In- inderdaad, hier ligt alles wat ik nodig heb voor een geslaagde rapportage’, stamelt hij. Ik kijk hem aan en zeg: ‘mag ik jou om een gunst vragen?’ Ik wacht het antwoord niet af. ‘Zou jij me kunnen helpen met de rits?’ In dat ik de vraag stel draai ik me om. Hij ritst mijn broekpak los en nonchalant loop ik naar het toilet. Nog geil van de vrijpartij met mijn man op deze plek, schrik ik van mijn eigen gedachten: ‘wat zal ik eens met hem gaan doen?’ in plaats van: ‘Wat zou ik met hem kunnen doen?’. Als ik klaar ben loop ik terug. Ik zie wat zweetpareltjes bij onze fotograaf op zijn hoofd. Ik kijk hem aan en kijk dan naar zijn kruis. ‘is dat een telelens, of ben je gewoon blij om mij te zien’, grap ik. Flauwe grap, ok, maar ik wilde deze al zolang een keer zeggen!

Hij kijkt me aan en zijn hoofd wordt roder. Ik doe de deur achter me dicht en draai deze op slot. Hij kijkt me verschrikt aan. Ik laat de mouwen over mijn schouders glijden en loop zijn richting uit. Hij heeft nu vol zicht op de prachtig gevulde bustier. ‘Maar, mevrouw, dit kan echt…’, ik druk mijn vinger op zijn lippen en pak met de andere hand zijn kruis vast. ‘Rustig maar jochie, alles mag op dit feestje’.

De schrik zit er goed in, maar zo zie ik ze het liefste. Ik moet dan werken om ze geil te krijgen, maar als dat lukt, krijg je ook wat. Ik knoop zijn spijker broek los en laat het beest los. Langzaam laat ik me op mijn hurken zakken en ik als ik zijn lul zie, schrik ik wel een beetje. Het is niet dat ik niks gewent ben, maar dit is een pracht van een exemplaar. Lang, dik en keihard. Ik ga langzaam met mijn lippen om zijn kloppende eikel en zak langzaam naar beneden.

Het kost moeite, maar na twee of drie pogingen kan ik hem inslikken, zoals mijn man dat altijd noemt. Ik krijg zijn lul tot aan zijn zak in mijn mond. Hij wordt geiler en geiler. Dan pakt hij me onder mijn armen en trekt me naar boven. Hij zoent me vol op mijn mond. In mijn hoofd moet ik lachten, hij komt los!

Dan draait hij me om en laat mijn broekpak helemaal zakken. Weer een 180 graden draai en nu gaat hij op zijn knieën. Met zijn tong verricht hij wonderen. Of het is de alcohol en de sfeer, of hij is beregoed in wat hij doet. Dit had ik niet verwacht!

Zijn tong draait om mijn klitje, maar verdwijnt ook tussen mijn lippen. Ik zal en wil zijn lul, NU in me. Ik trek hem naar boven en kijk hem indringend aan. ‘Ik wil meer’, fluister ik in zijn oor. Hij kijkt me verschrikt aan. Ik trek hem mee naar de tafel in de kamer en leg hem op zijn rug. Zijn pik staat stijf rechtop en ik ga op de tafel staan en toren boven hem uit. Dit boezemt ontzag in wat precies mijn bedoeling is.

Langzaam zak ik door de knieën. Mijn kutje staat gapend open en als een miss pacman verslind ze dit arme spookje. Ik zak over zijn pik tot op zijn benen en blijf een paar seconden rustig zitten om hem, maar vooral mijzelf, aan het gevoel te laten wennen. Wat een kolossale pik is dit! Dan begin ik langzaam op en neer te gaan.

Ik kijk hem recht in zijn ogen aan om hem te lezen. Hoe lang zal het duren? Ik ben er helemaal klaar voor merk ik. Het duurt niet lang, ik voel bijna meteen voorvocht, wat me nog geiler maakt.Ik berijd hem en stop dan heel abrupt en zie dan precies die wanhoop die ik in zijn ogen wil zien. Ik voel zijn pik in mijn kutje kloppen en schokken. Dan ga ik weer vol op en neer, sneller, wilder, geiler. Ik voel hem beginnen te trillen en mezelf ook. Als hij bijna klaarkomt ga ik hoger omhoog en tel mezelf boven hem. Het geil spuit uit mijn kutje over zijn pik. Dit is de ‘druppel’ voor hem. Zijn pik spuit het uit en zijn lijf schokt er lustig op los. Ik geniet met volle teugen. Wat een te gek feest!

Als we klaar zijn en volop van elkaar genoten hebben, geef ik hem nog een dikke kus en draai me om. ‘Zou je me alsnog willen helpen met de rits’, zeg ik lachend. Hij doet braaf wat ik vraag en kijkt enigszins schuldig. Ik draai me om en pak zijn gezicht in mijn handen. ‘Je was geweldig schat’.

Bij binnenkomst zien Gemma en Nathalie me. Ze wenken me en vragen waar ik was. Ik knipoog en zeg dat ik het hier geweldig vind en dat ik de keuze van de fotograaf zeer geslaagd vind. De mond van Gemma en Nathalie valt open, ‘nee toch?’. “ja toch’, zeg ik en ik sluit hun monden. ‘Slettebak’, zegt Nathalie lachend. ‘Maar je hebt gelijk, wijfie!’. Ik lach en vier tot diep in de nacht door.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

3 Reacties

  1. Jitze 18 mei 2017
  2. Anne 21 mei 2017
  3. Vero 30 jun 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *