— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fout feestje?

Zaterdagavond, mijn man en ik hikken tegen een feestje aan. Eigenlijk geen zin, maar dat zijn meestal de avonden die uiteindelijk uit de hand lopen. Tegen 19:00 kleden we ons om, mijn man een lekker bloesje en spijkerbroek. Casual, maar zo lekker voor mij! Zelf doe ik een leuk jurkje, laarsjes en, vooruit dan maar, lekkere lingerie aan. Rood voor de gelegenheid en lekker veel kant. Een push-up die mijn mooie D-Cup nog meer laat excelleren. Samen met de buren en overburen zijn we uitgenodigd op een feest van onze gezamenlijke vrienden. Extreem toffe mensen, beide van zigeuner komaf en daardoor zijn wij met z’n zessen vreemde eenden in de bijt. Het is niet de eerste keer dat we hier komen en het is echt gezellig, maar het blijft even wennen als onze twee culturen met elkaar gemixt worden. Ik weet nog van de vorige keren dat het bier rijkelijk vloeit en dat iedereen net iets meer goud draagt dan gebruikelijk. Hoe later het wordt, hoe gezelliger en hoe meer iedereen zijn achtergrond vergeet en gewoon een gezellig tijd heeft, gewoon weer mens wordt. We rijden met onze overburen mee naar het zaaltje. Als we uitstappen horen we “Hazes” al uit de boxen knallen en bij binnenkomst worden we begroet door een fotoverscheurende Koos Alberts… poe, effe erin komen. Van top tot teen worden we bekeken en, eerlijk is eerlijk, wij doen al heel gauw precies hetzelfde met het andere publiek… wennen en aftasten dus.

We begroeten onze vrienden en feliciteren hun met hun twee maal 45 jaar! De eerste biertjes komen op tafel en al gauw is het, zoals verwacht, ouderwets gezellig. Mijn man maakt zijn bloesje een knoopje losser en de andere buurmannen ook. Als verassing zijn onze oude buren er ook, wat het nog leuker maakt. De avond vordert en het ligt misschien aan de drank, maar de muziek lijkt beter te worden. Ondanks een rookverbod in openbare ruimten, wordt de lucht steeds dikker en het is echt lang geleden dat ik zo heftig heb meegerookt. Het interesseert me geen biet meer, want het is gezellig. Ik zie mijn man genieten van de strakke jurkjes, rokken en hooggehakte nichtjes van onze vrienden. Met BHtjes die hun borsten zover opduwen dat het voor mij nog geil wordt. Ik kijk naar de broek van mijn man en zie dat de gulp het zwaar heeft. Voor mij is er ook voldoende eye candy. Natuurlijk lopen er ook oudere mensen van onze leeftijd rond in jurkjes en T-shirtjes die iets minder zijn en niets verhullend al het vet dat ze hebben tonen. Maar als je er tussendoor kijkt zie je behoorlijk wat getatoeëerde, gespierde stoute jongens. Sommige letterlijk stout, met een crimineel verleden of zelfs heden. Het maakt niet meer uit, want iedereen is door de drank weer gelijk.

Ik weet niet wat er gebeurd, maar om een of andere reden wordt ik er enorm hitsig van. Ik wil een of twee van deze stoute jongens. Het kan niet, het mag niet. We passen niet bij elkaar, maar het gaat wel gebeurden, weet ik! Ik loop richting het toilet en fris mezelf een beetje op. Mijn buurvrouw staat er ook en samen besluiten we dat het toch echt wel weer een top avond is. Helemaal goed. Op weg terug naar onze tafel moet ik door een tamelijk nauwe gang, die nog nauwer lijkt door de drie kolossale jongemannen die er ook doorheen lopen. Ik wrijf opzettelijk mijn borsten langs hun gespierde torso’s en voel dat dit hun niet ongeroerd laat. Hun strakke jeans gaan net iets meer gespannen staan.

Doordat het allemaal erg smal is, glijd mijn tas van mijn arm en valt op de grond. Als ik voorover buig om deze op te rapen, voel ik een hand op mijn billen. Daar hou ik van, een directe aanpak! Ik glimlach, maar als ik opkijk, kijk ik voor de vorm boos. “Hé hallo, wat denk jullie nu?” vraag ik en kijk brutaal naar de jongens. De schuwere van de drie houdt het voor gezien en blaast de pleitmars. De andere twee kijken brutaal terug en de grootste zegt, “ja hoor eens dame, daar vroeg je om hè?” “Is dat zo?”, zeg ik, terwijl ik hen achteruit de invalide toilet induw. Ik kijk om en zie dat niemand ons gezien heeft. Ik sluit de deur en loop naar de grootste toe. Hij kijkt argwanend… Ik ben er klaar mee, laat me op mijn knieën zakken en ruk zijn knopen van de jeans los. Mijn hand gaat in zijn boxer en ik tover zijn relatief slappe gelid naar buiten toe. Snel stop ik de grote slappe pik in mijn mond en pijp ik zijn lid keihard. Als ik naar boven kijk zie ik twee relatief verschrikte ogen, die zich echter snel herpakken. Wat doe je nu toch weer Nadia, denk ik… Achter me hoor ik een zucht van genot, of is het verbazing. Dan voel ik zijn handen onder mijn armen grijpen. De grote kerel trekt me op en draait me met een ruk om. Mijn jurkje vliegt naar boven en mijn panty in een zelfde vaart naar beneden. Zijn lid, perst zich langs mijn slip en direct in mijn zeiknatte doosje. Ik buig verder voorover en voel hem dieper in me dringen. Het interesseert me allemaal niets meer. Ik geil op zijn gespierde lijf.

Voor me zie ik de andere gozer staan. Met mijn handen kan ik net bij zijn broek en het zelfde ritueel herhaald zich. Alleen hoef ik zijn lul niet meer hard te maken. Ik stop zijn lid zover mogelijk in mijn mond en als ik kokhals voel ik zijn eerste voorvocht. Deze gozer gaat het niet lang volhouden denk ik lachend. Ondertussen voel ik de grote vent nog dieper in me stoten, maar ik wil nog niet dat hij klaarkomt. Ik draai me om en zijn enorme pik schiet uit mijn kut. Ik duw hem op het toilet een ga voor hem staan. Ik druk mijn poes in zijn gezicht en ik voel zijn tong diep in me dringen. Mijn klitje wordt heerlijk door hem verwent en al snel spuit een eerste golf geil in zijn gezicht en over zijn strakke DKNY t-shirt. “Oeps” zeg ik plagend. Hij kijkt me aan, wil boos worden maar zijn geiligheid wint het van zijn woede.

Hij tilt me op en duwt me met mijn rug tegen de muur. Ik sla mijn benen om hem heen en laat me over zijn gezwollen lid zakken. Ritmisch beginnen we te bewegen. Ik kijk hem recht in zijn koude staalblauwe ogen en onze monden en tongen vinden elkaar. Ik voel mijn kutje weer samentrekken en het vocht spuit langs zijn lul naar buiten. Dan duw ik hem van me af en richt me op de jongere vent. “Eerst hem, big boy.”, zeg ik met een geile glimlach. “en jij mag even rustig kijken!”

Ik pak zijn lul vast en begin op en neer te bewegen. Voorzichtig trek ik zijn voorhuid terug en ik lik voorzichtig net op het randje van zijn eikel en voorhuid. Ik voel zijn lid beginnen te kloppen. De ritmische bewegingen van zijn hand maken hem knettergek. Ik zie de andere kijken naar de wegdraaiende ogen van zijn vriend en dan begint zijn lul te spuiten. Hij raakt bijna het plafond. Mijn kont wordt omhoog getild als nummer 1 zijn aandacht weer opeist en me omdraait en in mijn ogen kijkt. Nummer 2 zakt langzaam door zijn hoefjes en geniet in een roes na.

“Dus jij bent een nette dame?” vraagt de grotere gozer ongelovig. Ik kijk hem aan en zeg: “absoluut niet ventje, had je dat nog niet door?”. Hij kijkt me aan en ik zie de irritatie op zijn gezicht. “Ga je nog wat met me doen, of durf je niet meer?” Ik fok hem nog wat meer op, want ik wil rauwe, harde seks. Ongelofelijk kijkt hij mij aan. “wat zeg je nu?”. “Ik zeg: of je nog iets gaat doen, of dat ik een van je neefjes moet halen, die wel kan presteren.” Nu is hij diep geraakt, zijn ogen spuwen vuur. Hij grijpt me vast en rost zijn pik in me. “Voorzichtig, man!”, roep ik, om hem nog wilder te krijgen.

Hij is helemaal los en verkracht me op het invalide toilet. Hij is precies waar ik hem hebben wil als hij in mijn oor hijgt: “ik ga je rapen bitch”! Op dat moment voel ik mijn kutje warmer worden en hoor ik onze hunk zwaarder ademen. Hij zakt bijna door zijn benen. Ik draai me om duw hem op de grond en begin op hem te rijden. Uiteindelijk wil ik het heft in handen. Ik buig me naar hem toe en kijk hem streng in zijn ogen. Hij wordt kleiner, liever, smelt als het ware.

Ik fluister in zijn oor dat er hier niemand ‘geraped’ wordt, maar dat hij wel keihard geneukt wordt. Ik kijk hem weer aan en als onze lippen en tongen elkaar weer raken voel ik hoe het warme geil bij mij naar binnen spuit. Ik laat me helemaal gaan en mijn kutje spuit het geil over zijn lul, zak en benen. Ik kijk naar zijn getatoeëerde armen en lijf en blijf geil. Hij pakt me bij mijn nek en trekt mijn oor naar zijn mond: “Geen woord tegen niemand”, fluistert hij me toe. Ik geef hem een vette knipoog en knik. “Je geheim is veilig bij mij schat”, dan gaan we ieder onze eigen weg. Wat een top avond. Mijn man komt ook net terug van de WC en zijn haar zit net iets wilder dan normaal. “Leuke avond tot dusver?”, vraag ik lachend. Hij kijkt me aan en knipoogt. “Moeten we vaker doen schat”.

Dan gaan we naar huis en bedrijven we stevig de liefde. Niets laat onze seks meer opvlammen dan een avond seks met anderen. Uiteindelijk vallen we helemaal gelukkig bij elkaar in de armen in slaap. “Top avond” mompelt mijn man, “ik hou van je schat.”

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

5 Reacties

  1. Jola 28 mei 2017
    • Nadia 29 mei 2017
  2. Kip 02 jun 2017
  3. TRUUS 14 jun 2017
  4. Will485 20 jun 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *