— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een onvergetelijke treinreis

Zo, bepakt en bezakt plofte ik voldaan neer op een vrije bank in de trein.
Had heerlijk geshopt en was geslaagd in mijn aankopen. Het was sowieso een gezellige dag geweest in Amsterdam. Lekker, die drukte, al die verschillende mensen. Ik heb mijn ogen weer uitgekeken. En nu weer op huis aan, naar het rustige Zeeland.

De trein begon te rijden en ik ging er eens lekker voor zitten, het zou immers best een lange rit worden. Toen we een kleine tien minuten onderweg waren kwam er een conducteur langs.
Nog een jonge kerel, niet groot, maar zijn twinkelende donkere ogen vielen mij gelijk wel op.
Hij bekeek me van top tot teen, glimlachte naar me en aangezien ik in een opperbeste stemming was, glimlachte ik breed terug. Dat was voor hem aanleiding om spontaan te vragen of ik een gezellige dag had gehad. Ik beaamde dat natuurlijk en na nog wat over en weer gepraat zei hij dat hij weer verder moest. Hij was tenslotte aan het werk. Daarbij knipoogde hij schalks naar me.
Toen hij weg was moest ik terugdenken aan zijn ondeugende ogen, en hoe hij naar me had gekeken.. Hij zag er best lekker uit in zijn uniform… Ik leunde ontspannen achterover en deed mijn ogen dicht….met de blik van de jonge conducteur in mijn gedachten..
Ik moet ingedommeld zijn, want ik hoor opeens een stem van dichtbij. “Mevrouw, mevrouw… uw kaartje alstublieft” ik doe mijn ogen open en kijk in de vrolijke donkere kijkers van “mijn” jonge conducteur. Ik rommel in mijn tas om mijn kaartje te zoeken, en bedenk me dat ik dat toch al heb laten zien? Net als ik dat tegen hem wil zeggen, geeft hij mij weer een vette knipoog waardoor er een warm gevoel opstijgt vanuit mijn onderlijf.
Als ik eindelijk het kaartje heb gevonden en het aan hem laat zien, zegt hij met kordate maar zwoele stem: ” sorry mevrouw, dit kaartje is niet geldig. U reist hiermee illegaal. U zult met mij mee moeten, zodat ik uw gegevens kan noteren”.
Ik smelt bij zijn fonkelende ogen en scheve glimlach en besluit het spelletje mee te spelen.
Ik verontschuldig me en zeg dat ik bereid ben mee te werken. Mijn medepassagiers kijken mij medelijdend aan…
Hij zegt dat ik mijn spullen mee moet nemen want het kan wel even duren. Hij gaat mij voor naar een kleine ruimte net achter de bestuurder. Er staat een eenvoudig bedje. Ik vermoed dat het een ruimte is voor het geval een reiziger onwel wordt.
Als hij de deur achter zich gesloten heeft, keert hij zich naar mij en zegt met zachte stem dat het hem heel erg spijt maar dat hij mij moet fouilleren. Hij gebiedt mij wijdbeens te staan en ik doe dat, voor zover dat lukt met mijn strakke rokje.
Hij begint mijn bloesje open te knopen. Tergend langzaam, het ene knoopje na het andere…
Ik voel de spanning toenemen tussen mijn benen, heb het gevoel dat ik zweet daar, maar zou ook iets anders kunnen zijn.
Als alle knoopjes open zijn haalt hij mijn borsten uit mijn bh. Met beide handen bevoelt hij ze, knijpt er in. Met zijn beide duimen draait hij rondjes over mijn tepels. Ik voel ze hard worden, mijn ademhaling gaat sneller..

Op dat moment wordt er geklopt op de deur en deze gaat ook gelijk open. Ik heb geen tijd om mezelf te bedekken en ik kan niet anders dan met grote ogen de man bekijken die in de deuropening staat. Grote kerel, rond de vijftig, met een breed postuur. Indrukwekkend. Zijn ogen glijden over mijn lichaam en blijven hangen bij mijn vooruitpriemende borsten met snoeiharde tepels.
“Zo”, zegt hij tegen zijn jonge collega, “ik kwam eens kijken of ik misschien moet helpen?”
“Jazeker, deze mevrouw is een verdachte zwartrijder en ik moet haar volgens de regels fouilleren, maar zij werkt tegen. Misschien kan je even assisteren?” Zegt mijn conducteur met een ondeugende blik in zijn ogen.
Dat wilde de oudere collega wel. Hij ging op het bed zitten en trok mij op zijn schoot. Ik voelde mijn billen tegen zijn pik aanduwen. Hij hield mijn beide armen achter mijn lichaam in de houtgreep, zodat zijn collega vrij spel had met mijn borsten.
Het gevoel om zo overgeleverd te zijn aan deze mannen gaf mij een heel geil gevoel en ik liet me dan ook gewillig betasten. Hij ging nu verder met zijn tong, zoog en knabbelde op mijn stijve tepeltjes. Ik kreunde van genot en geiligheid en mijn kutje werd steeds warmer en vochtiger. Had sterk de behoefte om mijn benen te spreiden maar door mijn strakke rokje zat ik gevangen. Mijn gekronkel met mijn onderlichaam was voor de man bij wie ik op schoot zat het sein om in te grijpen. Hij liet mijn armen los en met een snelle beweging deed hij mijn rokje omhoog zodat hij ergens bij mijn buik zat. En even handig ontdeed hij mij van mijn string. Hij pakte mij bij de onderkant van mijn dijbenen en trok ze uit elkaar en omhoog. Daar zat ik dan, benen wijd, met opengesperde kut en kon geen kant op. Mijn jonge conducteur kon nu verder met zijn onderzoek.
Bij het zien van mijn vochtige kutje met groot uitgevallen schaamlippen, kon hij een kreun niet onderdrukken. “Mmmmm”, zei hij, “wat heb ik toch een wereldbaan…” Hij ging met een vinger rond mijn lippen, streelde ze, bewerkte ze, net zolang tot ik begin te trillen, wilde zo graag dat hij in mijn poesje ging.
Met twee vingers gaat hij naar binnen, draait rond, bevoelt mijn binnenkant. Drukt van binnen uit tegen mijn buik. Langzaam gaat er een derde vinger bij. En weer gaat hij verder, draait rond en heb het gevoel alsof ik al helemaal gevuld ben.
De greep van de man waarop ik op schoot zit verstevigd zich. Ik voel zijn harde lul prikken tegen mijn billen. Ook hij krijgt het moeilijk merk ik aan zijn ademhaling.
Dan verdwijnt het hoofd van zijn jonge collega tussen mijn benen en met zijn tong zoekt en vind hij mijn klitje.. De aanraking van zijn tong op mijn overgevoelige plekje is op dat moment bijna genoeg om gelijk klaar te komen. Maar hij heeft het in de gaten en stopt, om even later weer mijn klitje te beroeren.. Ik begin te trillen en moet bijna moeite doen om zijn hoofd niet vast te pakken en hem tegen mijn kut aan te duwen.
Dan schuift hij naar achteren. De man achter me zet me op de grond.
Ik sta daar, half ontkleed met twee mannen allebei volledig gekleed, en nog wel in uniform. Eentje voor me en eentje achter me. Maar daar gaat nu blijkbaar verandering in komen.
De jonge man voor me doet zijn broek open en tot mijn verbazing haalt hij er een ongelooflijk grote lul uit. Een prachtexemplaar, eigenlijk totaal niet passend bij zijn vrij kleine postuur. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden en automatisch buk ik me voorover om deze prachtige lul in mijn mond te nemen. Kan er gewoon geen weerstand aan bieden. Alleen al zijn eikel is voldoende om mijn mond te vullen. Ik smak en sabbel . En laat mijn tong zijn gang gaan.. En zo te horen valt het in de smaak, ook door en door opgewarmd door de geile situatie gooit hij zijn hoofd achterover en kreunt zachtjes. Achter me hoor ik ook een rits opengaan. Ik voel twee handen mijn billen vasthouden en kneden. Met zijn volle hand pakt hij mijn kut vast en masseert deze. Dan trekt hij mijn billen uit elkaar en ik voel zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Hij duwt en langzaam glijdt hij in mijn vochtige kutje. Hij stoot diep, houdt vast, gaat langzaam terug en stoot dan weer diep. Met mijn spieren probeer ik hem vast te houden wat mij weer extra stimulans geeft. Dan voel ik dat hij met zijn duim vol kutvocht mijn kontgaatje aan het masseren is. Hij laat mijn spieren ontspannen en voor ik er erg in heb, gaat hij naar binnen met zijn duim. Eerst is het wennen, maar dan neemt het geile gevoel het over. Wordt nu in elk gaatje gevuld. Om en om laat hij zijn lul en zijn duim naar binnen glijden. Ben nog nooit zo heerlijk verwend, mijn kutje is nat en heet en kan zich elk moment ontladen. Maar ik stel het nog uit, wil nog even genieten van deze onverwachte spannende ontmoeting. Voor me bewerk ik een heerlijke lul op het ritme van de stoten in mijn kut en kont. In mijn mond voel ik de aders kloppen, ik laat mijn lippen over zijn lul gaan en masseer zijn stevige ballen. Hij pakt mijn hoofd steviger vast, begint te hijgen en net voordat hij dreigt te komen, trek ik terug. Wat hij kan, kan ik ook!

De man achter me heeft het begrepen, hij gaat op het bed zitten en met zijn sterke armen tilt hij me weer op dezelfde manier op. Bij mijn bovenbenen. Hij beheerst zijn spieren heel goed. Langzaam laat hij me zakken en duwt zijn stijve lul tegen mijn kontgaatje. Zijn lul is nog drijfnat van mijn kutje, en mijn kontje is behoorlijk opgerekt door zijn duim. Hij glijdt er dan ook redelijk makkelijk in. Even beneemt het mij de adem, hij merkt het en is voorzichtig. Stopt waar nodig. Als ik wat gewend ben, gaat hij zachtjes verder, en verder, tot hij helemaal in mij verdwijnt. De jonge man voor me hurkt op zijn knieën, en laat zijn enorme lul, die op springen staat, door mijn schaamlippen glijden. Elke keer raakt hij even mijn klitje en gaat er een siddering door me heen. Dan vindt zijn lul de weg en floept mijn kutje in. Het kost wat moeite omdat de weg enigszins belemmert wordt, maar dan glijdt hij naar binnen en zit ik volledig vastgepind op twee mannen, die zich in me bewegen, in een heerlijk ritme.. De jonge man zoent mij nu ook heel geil en pakt mijn tepels tussen duim en wijsvinger..
En dan, in totale overgave, voel ik de ontlading opkomen. Mijn zenuwen zijn tot het uiterste gespannen en overgevoelig. Dit is de meest geile ervaring die ik ooit heb meegemaakt en kan dan ook niet anders doen dan schreeuwend mijn hoogtepunt krijgen. Heviger en langer als ooit tevoren..
Door de samentrekkingen van mijn kut en kont houden de mannen het ook niet lang en ik word van twee kanten grommend en kreunend volgespoten.
Totaal uitgeput zak ik bij de oudere man op schoot. Heel liefdevol pakt hij mijn gezicht en zoent mij diep, heftig en lang. We praten daarna met zijn drieën nog even na, maar hebben niet veel tijd meer, het station van Middelburg is al in zicht. Snel fatsoeneer ik me en na nog een keer afscheid te hebben genomen spoed ik mij met al mijn bagage naar de deur.
Dat was mijn dagje Amsterdam, om nooit te vergeten….

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

11 Reacties

 1. Anne 15 apr 2017
 2. Jeanette 21 apr 2017
  • Sander 09 mei 2017
 3. Wim 24 mei 2017
 4. Gea 13 jul 2017
  • Sander 13 jul 2017
   • Gea 01 sep 2017
    • Sander 01 sep 2017
 5. Lol 02 sep 2017
 6. Corrie 19 nov 2017
  • Sander 20 nov 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *