— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Petra, Paramaribo 2015 (deel 2)

De weg terug werd eveneens in stilte afgelegd. Dit keer pakte ik wel haar hand en ik verwonderde me over het geluk in dit kleine gebaar. De lucht was warm en klam en om ons heen flarden muziek en het geroezemoes van een zaterdagavond.

In de buurt van het hotel maakte ze haar hand los van de mijne. Begreep het. Een getrouwde vrouw op avontuur. We begaven ons rechtstreeks naar de kamer.
En dit keer verraste ze mij. Nauwelijks had ik de deur achter me gesloten of ze drukte me er tegen aan. Ze drukte haar lijf tegen de mijne en kuste me vurig.
Haar mond bewoog over de mijne en haar tong likte me van binnen. Haar handen gleden van mijn schouders naar beneden, mijn armen langs waar haar vingers de mijne verstrengelden. Ik trok mijn mond los van de hare. Ze keek me verhit aan.
“Kom” zei ik en trok haar de hal door naar het bed.

Weer nam zij het initiatief. Van mijn plan haar in mijn kamer uit te nodigen, mijn sleutels nonchalant op tafel te gooien en eerst nog een drankje te doen kwam niks.
Ze kuste me weer. Lang, diep en heet. Mijn handen gleden over haar rug omlaag, schoof haar shirtje omhoog en trok het over hoofd heen uit. Ik kuste haar schouder, haar hals, haar kaak en maakte intussen haar bh los, omvatte haar borsten.
Ik keek omlaag naar het zachte, blanke vlees in mijn bruine handen. Naar het contrast. “Roze” mompelde ik. “Wat”? Ze keek me vragend aan. “Roze, je tepels, ze zijn roze”. Ik zag iets in haar ogen wat op schaamte leek maar het net niet was. Verlegenheid wellicht? Ik drukte een kus op elke tepel. “Ze zijn prachtig. Je bent prachtig. Dankjewel”.
Ze ademde uit en ik realiseerde me dat ze haar adem ingehouden had. Ik voelde een steek in de plek waar mijn hart zich bevond. Ze vond het spannend.
Op een andere manier dan dat ik het spannend vond. Voor haar was dit onontgonnen terrein. Langzaam kleedde ik haar verder uit en kuste elk bloot stukje dat ik tegenkwam. Haar buik, haar heup, dijen tot aan haar enkels, voeten en tenen. Zachte maar vastberaden kusjes om haar te laten weten dat alles dat ontbloot werd me beviel. Ik kuste me weer een weg omhoog. Verborg mijn hoofd een ogenblik in haar schoot om haar geur op snuiven(zó heerlijk) en eindigde met een kus op haar mond.
“Nu jij” fluisterde ze hees. Ze trok m’n hemdje uit mijn broek maar ik nam het over. Ik kleedde me snel uit. Legde mijn telefoon en sleutels netjes op tafel en trok haar op bed. Op de dekens en niet eronder. De nachtlampjes aan. Ik wilde haar zien.

De hele avond had ik aan dit moment gedacht. Hoe ze hier zou liggen. Naakt, nat en voor mij. We lagen met ons buiken en borsten tegen elkaar, een knie had ik tussen haar dijen geschoven. Ik keek haar in haar mooie blauwe ogen, op zoek naar iets van twijfel maar kwam alleen begeerte tegen. Ik streek een lok achter een oor. ” Weet je het zeker”? vroeg ik ter bevestiging. Haar antwoord was een zachte kus op mijn mond. Ze drukte me achterover. Haar hand schoof omlaag en pakte een van mijn borsten. Ze woog het gewicht in haar hand, wreef met vlakke hand erover, mijn tepel in haar palm. Nu was het haar beurt om te kijken. “Zo mooi….” verzuchtte ze. Ze draaide met één vinger een kringetje om mijn tepel, trok er zachtjes aan met twee en sloot vervolgens haar lippen erom heen.
Ik kreunde zachtjes, meer een zucht dan een kreun. Ze zoog mijn tepel diep haar mond in en er trok een scheut van genot van mijn tepel naar mijn kruis. Een hand bewoog zich naar beneden en legde zich over mijn heuveltje. Ze kroelde door de korte, stugge haartjes. Ik pakte haar bij de pols voordat haar vingers de duik naar beneden maakten. Naar de zware natheid tussen mijn benen.
Mijn beurt eerst. Ik rolde haar op haar rug en smoorde haar kreetje van verrassing met een kus. Ik ging op mijn knieën tussen haar dijen zitten, haar benen aan weerszijden van mijn heupen en nu had ik haar écht waar ik haar wilde hebben. De koele lucht van de airco streek over mijn rug. Ik liet mijn blik over haar heen glijden. Het kleine, veelbelovende driehoekje, haar buik, haar borsten die door de liggende houding wat opzij waren gezakt, het kuiltje in haar hals over naar haar geopende lippen tot haar ogen. Weer die blik van nerveuze verlegenheid. Ik zond haar een naar wat ik hoopte een geruststellend lachje was. Niet de grijns van een hongerige wolf.

Mijn handen gleden genietend van haar heupen naar haar borsten. Ik drukte ze met beide handen tegen elkaar en verborg mijn gezicht ertussen. Zuchtend streelde ze mijn rug.
Er fladderde iets in mijn buik. De weelderigheid van haar borsten en haar zachte zuchten betoverde me. Ik likte haar borsten, tilde haar borst wat omhoog om de aanzet te kussen en zoog haar tepel mijn warme mond in. Ze kreunde. Ik liet haar tepel los en verplaatste me naar de andere. Beet er zachtjes in en verzachtte de pijn door er over heen te blazen. Ik keek omhoog en zag dat ze met gesloten ogen en geopende mond lag te genieten. Ik zoog haar tepel harder mijn mond in en mijn hand gleed tussen haar benen. Ik kreunde toen mijn vingers haar natte kutje vonden. Haar adem stokte een ogenblik. Hier ben ik voor geboren schoot het door me heen. Voor deze heerlijkheid, dit plekje, dit spel.

Wordt vervolgd. 

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

2 Reacties

  1. Valentino 12 jun 2017
  2. marjan emmen 19 jul 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *