— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dokter Squirt (deel III)

Ik lig nu al meer dan anderhalf uur in een ruimte waar ik van begin af aan bloedgeil ben. Ook al ben ik zojuist klaargekomen, ik blijf maar zin hebben in meer, ik blijf in een heerlijke geile roes. Mijn kutje klopt en blijft maar nat. Maar ik ben nu niet aan de beurt. Dokter Squirt en ik staan op het punt om haar man eens heerlijk te verwennen. En daar heb ik zin in, want hij is lekker en zijn pik ook.

Ik vind pijpen heerlijk. Terwijl zij met haar mond naar zijn harde lul gaat ga ik met mijn lippen naar zijn ballen. Hij is mooi geschoren en ik word al geil als ik naar zijn grote geslacht kijk. Ik raak eerst voorzichtig met mijn handen zijn ballen aan. Ga er met mijn vingers rustig langs en ik merk meteen aan zijn lijf dat hij het lekker vindt. Als ik omhoog kijk zie ik dat zijn vrouw net met haar mond over zijn eikel gaat. Langzaam gaat zijn hele pik in haar mond. Haar rode volle lippen gaan naar beneden. Wat is dit geil om naar te kijken. Terwijl ik met mijn mond naar zijn ballen ga pak ik met mijn andere hand haar tepel vast en masseer die zachtjes. Ze doet haar ogen open en met de pik in haar mond kijkt ze mij geil aan.

Ik hoor hem kreunen en dit is voor ons een aanmoediging om verder te gaan. Ik lik zachtjes over zijn ballen en blaas er zachtjes tegenaan terwijl zijn vrouw steeds sneller met haar mond op en neer gaat over zijn lul. Zijn hand ligt op mijn hoofd en gaat door mijn haren en opeens voel ik ook een hand op mijn tepel. Het is dokter Squirt die lekker aan mijn tepels zit. We liggen zo heerlijk met elkaar te spelen en ik hoor hem genieten. Dan stopt zij met pijpen en geeft mij een knikje. Ik heb zin om zijn lul in mond te nemen, zijn eikel langzaam over mijn lippen te laten gaan. Zij maakt ruimte en ik ga op mijn knieën voor hem liggen om zo zijn lekkere pik in mijn mond te nemen.

Als ik wil beginnen met likken voel ik dat zij aan mijn kutje likt en zie dat ze onder me ligt. Een steek van genot gaat door mijn lijf en ik pak zijn lul vast. Hij kijkt me aan. \”Oh ja, ga met je lekkere pijpmondje mij maar eens verwennen\”. Als ik met mijn lippen zijn eikel voor het eerst aanraak gaat er een rilling door zijn lijf. \’Ja, lekker meisje\”. Ik laat zijn pik in mijn mond gaan. Zijn grote pik gaat nooit in mijn mond passen maar ik wil kijken hoe diep ik kan gaan. Als ik net verder meer kan heb ik zo goed als heel zijn lul in mijn mond. En langzaam ga ik op en neer bewegen. Met zijn handen heeft hij mijn hoofd vast maar ik bepaal het tempo. Ik neem de tijd maar ga steeds een beetje sneller. Dokter Squirt is inmiddels gestopt met mij te beffen maar ik heb het nauwelijks door. Zijn pik gaat heerlijk op en neer in mijn mondje en ik ben weer bloedgeil en heb weer zin om zijn pik in mijn kut te voelen.

Dan haalt hij zijn pik uit mijn mond. Draden speeksel hangen aan mijn lippen en ik kijk naar zijn gezicht waarom hij stopt. Ik volg zijn blik en dan zie ik haar staan. Met een roze voorbinddildo. “Schatje, dit vind jij het aller geilst he? Als zij jou pijpt terwijl ik haar met deze strapon neem toch?”. “Graag geil wijf. Als ik maar dadelijk wel jullie allebei mag neuken”. “En Suus, jij houdt er wel van om stevig bij je lekkere tepels gepakt te worden toch? Dan heb ik iets voor je”. Zonder mijn reactie af te wachten plaatst ze op allebei mijn tepels twee tepelklemmetjes. Ze zitten aan een kettinkje die zij vasthoudt en zo er zachtjes aan trekt. Mijn tepels zijn altijd al heel gevoelig en dit is verrukkelijk. Ik kreun en gooi mijn kontje omhoog zodat zij mij op z’n hondjes kan pakken terwijl ik zijn lekkere pik in mijn mond neem.

Ik voel hoe die grote voorbinddildo bij mij naar binnen glijdt. Mijn kutje is kletsnat dus ondanks dat de strapon groot is gaat die helemaal bij me naar binnen. Terwijl ze in beide handen een kettinkje van de tepelklemmen heeft berijdt ze mij. Ik word alleen meer geiler en ga sneller op en neer met pijpen. “Wat is dit een geil gezicht” hoor ik hem schor zeggen. “Ik houd dit echt niet meer lang vol geile sletjes van me”.

Dan stopt dokter Squirt met mij te neuken, doet de strapon af en gaat op haar knieën naast mij liggen. Onze beide kontjes steken omhoog. “Kom maar schatje, neuk ons maar”. Haar man komt overeind en gaat achter ons op zijn knieën zitten. Wij bieden hem onze kutjes aan. Ik hoop dat hij mij eerst neemt want ik wil een pik in mij voelen, ik voel mijn kutje soppen van verlangen. Maar dan hoor ik een kreun naast me en kijk opzij. Dokter Squirt heeft nu de lekkere pik van hem in haar. Ik gooi mijn kontje iets meer omhoog en dat trekt zijn aandacht. Opeens voel ik een vinger in mijn kontje. Ik laat een kreun ontsnappen en als dokter Squirt ziet dat ik anaal gevingerd wordt kreunt zij: “Dat wil ik ook”. Met zijn andere wijsvinger weet hij haar kontje te vinden en hij vingert ons nu tegelijkertijd in onze kontjes.

Dan ramt hij zijn pik in mijn kut en gaat in een hoog tempo verder waar hij gebleven is. Hij stoot hard en diep en bij iedere stoot kreun ik het uit. Dit is zo lekker en geil. Dokter Squirt komt onder mij liggen en dan voel ik hoe hij zijn lul uit me haalt en weer in haar stoot terwijl ik op haar lig. Het zijn maar een paar stoten en dan voel ik weer zijn lul in mij. Zo gaat hij door en we kreunen nu alle drie. Het tempo gaat steeds sneller en hij stoot steeds harder. Het is dat ik zo ontzettend nat ben anders had ik nu pijn gehad en ik ga dit zeker morgen voelen bij het fietsen. Dokter Squirt en ik spelen met elkaars tongen terwijl haar man ons om en om neemt.

Dan draait hij mij om. Ik zie dat hij zijn pik nu zelf vastheeft. “Ik ga jullie helemaal onder spuiten”. Wij liggen klaar en dan komt zijn zaad uit zijn pik en hij spuit over onze borsten. Wat is dit geil, wat is dit lekker. Er lijkt geen einde te komen en zijn warme zaad bedekt onze borsten. Hij komt heerlijk klaar.

Dan komt hij naast me liggen. Zowel dokter Squirt als haar man pakken mij vast. “Wat was dit lekker Suus, zullen we dit alsjeblieft vaker doen?”. Ik glimlach en denk na. Drie uur geleden stond ik hier voor de deur om te leren spuiten. Nu heb ik niet alleen gespoten, maar ben ook geneukt door een andere man dan mijn vriend, heb gevreeën met een vrouw en ben genomen door een strapon. En het was een van de geilste ervaringen uit mijn leven. En dat wil ik graag zo houden. Dus ik lach en draai me om.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

32 Reacties

 1. Tdid 26 feb 2017
 2. Esther 26 feb 2017
  • Sander 27 feb 2017
  • Will 03 aug 2017
 3. Edwin 27 feb 2017
 4. Angela 27 feb 2017
 5. Anne 27 feb 2017
  • Sander 28 feb 2017
  • Esther 28 feb 2017
   • Sander 28 feb 2017
    • Esther 01 mrt 2017
     • Sander 01 mrt 2017
     • Esther 01 mrt 2017
     • Sander 02 mrt 2017
     • Esther 02 mrt 2017
     • Sander 02 mrt 2017
     • Sander 02 mrt 2017
     • Sander 10 mrt 2017
  • Edwin 01 mrt 2017
   • Anne 05 mrt 2017
    • Johan 11 mrt 2017
     • Anne 19 mrt 2017
     • Esther 19 apr 2017
  • Rob 15 mrt 2017
 6. Edwin 01 mrt 2017
  • Suus 02 mrt 2017
   • Leonie 03 mrt 2017
   • Nicky 05 mrt 2017
   • Sill 07 okt 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *