— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stage bij shespot deel 4

Na de intense vrijpartij op het podium heb ik mijn eerste stagedag eigenlijk niets meer gedaan. Nadat ik mijn kleren bij elkaar gesprokkeld had heb ik eerst nog een tijd loom bij liggen komen, waarna ik op tijd naar huis vertrokken ben.

Na een nacht goede slaap sta ik de volgende morgen weer volledig uitgerust op. Ik rek me behaaglijk uit en mijn handen glijden even over mijn naakte warme lichaam. Waar gisterenavond alles nog extreem gevoelig was, heeft nu mijn bekken weer de tijd gekregen bij te komen.

Ik glij uit bed en loop fluitend naar de douche waar ik onder de warme stralen wakker sta te worden. Na een uitgebreide wasbeurt en na alle plekjes met overtollig haar volledig bijgewerkt te hebben droog ik me af en loop terug naar mijn slaapkamer. Ik bekijk mijn naakte lijf in de spiegel en streel met m’n handen langs mijn borsten. Hmmmm ik heb er weer zin in. Ik twijfel even als ik mijn Scarlet g-spot vibrator op mijn nachtkastje zie liggen, maar ik besluit mijn energie te sparen voor vandaag.

Ik denk even na over mijn kledingkeuze, maar besluit dan al gauw dat een jurkje voldoende moet zijn. Ik ben al gauw tot de conclusie gekomen dat kleding alleen maar overtollig kan zijn op deze stage. Vandaag wordt het donkerblauw met vrije schouders, waarin mijn borsten goed uitkomen. Na het ontbijt, tandenpoetsen, haren kammen, nagels knippen en vijlen, mascara aanbrengen etc klim ik in mijn auto en vertrek.

Bij Shespot aangekomen knipoog ik naar de bewaker achter de balie en verdwijn ik in de lift naar boven. Vandaag zou ik met Jacqueline meelopen, maar op haar kamer is het licht nog niet aan. Ik besluit mijn tas daar even achter te laten en een kop koffie te scoren.
Bij het koffieautomaat loop ik Virgil tegen het lijf die mij enthousiast begroet. Ik groet hem terug en laat toch even keurend mijn ogen over zijn lijf gaan. Zijn geslacht hangt er nu rustig bij en lijkt toch niet zo extreem groot als ik gisteren in alle opwinding dacht. Ik wens hem een fijne dag en kan het niet laten even onder zijn ballen te kietelen terwijl ik langs hem stap en heupwiegend wegloop.

Als ik terug ben op de kamer van Jacqueline blijkt zij inmiddels gearriveerd. Na de begroeting vraagt ze me direct hoe mijn eerste dag bevallen is. Ik vertel haar dat deze uitstekend bevallen is, maar dat ik zelden zo hard gewerkt heb. Ik zie in haar ogen dat ze heus wel weet wat er gisteren gedaan is, en we wisselen een blik van verstandshouding. ‘Je werk op dag 1 werd gewaardeerd’ zegt ze, ‘probeer het vol te houden’. Ik zie even een knipoog nadat we verdergaan om de indeling van deze dag te bespreken.

Als eerste staat een onderhandeling met de bank op het programma over een nieuwe lening voor een nieuw zusterbedrijf wat opgestart gaat worden. Ik heb als taak gekregen om het de twee heren van de bank zoveel mogelijk naar de zin te maken en zorg dus dat de koffie en wat koekjes klaar staan. Verder heb ik de instructie gekregen me niet te veel met het gesprek te bemoeien.

Half 10 arriveren de beide heren. Zoals bankiers betaamt in pak. De jongste (ik schat 34) stemt zich voor als Frank en de oudere (40 denk ik) als Richard. Ik schenk de koffie in en zorg voor de versnapering en neem dan aan de tafel plaats. Ik zit aan de kopse kant zodat ik makkelijk op kan staan om wat te pakken. Frank heeft duidelijk de leiding. Jacqueline legt aan hen uit wat ze precies van plan is met de nieuwe lening. Uiteraard is het ook iets op erotisch gebied (details zal ik hier niet geven) en Frank heeft hier duidelijk een bijzondere interesse in. Ik schuif wat naar voren en zie dat zijn ogen regelmatig even opzij naar mijn lichaam gaan. Richard is duidelijk de zakelijke en is niet direct zo happig op de grootte van de lening die Jacqueline wil. De onderhandeling worden strakker en zakelijker als ik besluit nog eens koffie in te schenken. Als ik over beide heren heenleun laat ik net ‘per ongeluk’ de aanzet van m’n borst tegen hun schouder aankomen. Ik voel de woordeloze reactie. Ik weet dat ik deze mannen in mijn macht kan krijgen. Als ik weer ga zitten kijk ik Frank net wat langer aan terwijl ik een koekje langzaam in mijn mond steek. Een koekje is hiervoor niet het ideale object, maar ik zie dat de boodschap duidelijk is.

Dan schuif ik naar voren en leg zonder blikken of blozen mijn hand op zijn pantalon. Ik voel zijn halfstijve lid. Ik weet dat ik hem zit op te geilen. Ik kriebel door de stof even over zijn top en trek dan ineens de rits open. Ik merk dat Frank z’n aandacht voor het gesprek wel weg is, maar dat het tussen Richard en Jacqueline dreigt vast te lopen. Ik besluit door te pakken om de bespreking op gang te krijgen. Ik trek de boxer van Frank naar beneden en worstel zijn halfstijve lul naar buiten. Dan sta ik snel op en doe net of ik nog koffie in wil gaan schenken.

Als ik tussen Frank en Richard in sta zet ik echter de kan koffie op tafel en wip mijn jurkje omhoog en ineens sta ik poedelnaakt tussen deze zakenmannetjes. Richard kijkt me met open mond aan terwijl ik frank aan zijn stropdas uit de stoel trek. Zijn piemel neemt ondertussen volle proporties aan. Ik worstel snel de rest van zijn broek los en naar beneden. Ik wip mijn billen op tafel terwijl Frank voor mij staat en ik hem vast pak. Ik merk dat mijn lichaam ook reageert en mijn tepeltjes zich aanspannen. Zachtjes begin ik Frank af te trekken met mijn ene hand. Met mijn andere hand trek ik Richard naar me toe en gebaar hem ook zijn broek te laten zakken. Hij is beduidend kleiner geschapen dan Frank, maar staat wel al keihard. Met in iedere hand een pik trek ik deze mannen af. Ik merk dat ze reageren en het punt van verbazing en schaamte voorbij zijn. Ik spreidt mijn benen wat en biedt ze een inkijkje op mijn lichaam. Ik voel hoe beiden een borst betasten en zachtjes in mijn tepel knijpen. Ik trek ze sneller en merk dat er voor beiden niet veel nodig is.

Dan hoor in Jacqueline vragen of dit geen nieuwe inzichten brengt in de onderhandeling. Ik merk dat beide heren hun bloed meer voor hun geslacht gebruiken dan voor de hersenen. Richard geeft direct tussen twee kreuntjes door dat het helemaal geen probleem moet zijn. Frank mompelt wel dat hij dag regelmatig langs moet komen. Ik lach ondeugend naar Jacqueline en zeg dat de handtekening wel heel even kan wachten.

Ik voet het tempo op en merk dat beide heren bijna gaan komen. Blijkbaar zijn ze ook niet zoveel gewend, want nog geen 5 minuten na begin slaakt Richard een kreun en schiet er een warme straal zaad over mij knie. De tweede en derde raken m’n rechterborst. Ik masseer zijn lul nog even zachtjes door en pak dan met die hand de pik van Frank over. Ik kietel zijn ballen en kijk geil naar boven. Ik zie zijn blik verstrakken en opeens raakt een vol schot sperma mijn gezicht. 4, 5 stralen volgen over mijn lichaam voordat ook hij voor nu leeggemolken is. Ik laat hem los en knipoog naar Jacqueline. ‘Als jij de handtekeningen regelt, fris ik mij even op’ zeg ik. Ik wip van tafel, haal even een vinger tussen m’n lipjes door die ik aflik en loop dan heupwiegend de kamer uit…

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Jos Smaling 10 dec 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *