— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn stage bij Shespot deel 3

Langzaam kom ik verder bij mijn positieven. Ik ben hier gewoon klaar gekomen op het ’testpodium’ van mijn nieuwe stageplek. En dat niet zomaar, maar met 9 mensen om me heen. Ik zie de cameraman die net Tarzan en Jane op de gevoelige plaat vastleggen om me heen lopen, terwijl hij nog wat foto’s van mij maakt. Is dat net ook gebeurd? Of met de filmcamera die daar op de grond staat wellicht? Dit komt toch niet op de website? In de overige toeschouwers herken ik Virgil en een aantal van de meiden die rond het podium op de stretchers lagen. Meeste met de handen op de onderbuik starend…
Ik probeer op te staan, maar merk dat mijn handen nog vast zitten. Als ik me op wil trekken en op mijn benen wil gaan staan merk ik dat die nog aanvoelen als van rubber na dat orgasme van zojuist. Ik zak ongelukkig op mijn knieën. Dan stapt Virgil naar voren en maakt met een paar snelle bewegingen mijn handen los. Hij en Tarzan pakken me op en ik word door deze twee naakte oermannen in een bed wat inmiddels op het podium is gezet (blijkbaar) gelegd. Ik kijk naar deze mannen, naakt, gespierd met sixpack. Beiden hun geslacht op oorlogssterkte. Komt dat door mijn show van net? Virgil zijn geslacht is met zijn ruim 20+ cm en diameter van 5-6 cm (ik kan geen omtrek schatten) echt een enorme genotsstaaf. Tarzan is met naar ik schat 18 cm en 5 cm diameter wat kleiner, maar zeker niet onder gemiddeld. Hoewel ik net gekomen ben voel ik mijn onderbuik tintelen. Het stadium waarin mijn gezonde verstand mij remt ligt ver achter mij. Ik verlang naar vlees! Hard warm oermannenvlees!
Ik weet dat deze mannen niet zelf initiatief mogen nemen bij dit bedrijf. Als ze me op bed leggen val ik uitgeput achterover. Mijn benen wijd en mijn tepels nog gespannen. Ik kijk omhoog naar Virgil die mijn hoofd toch teder neerlegt op het kussen. Ik kijk hem geil aan terwijl ik langs mijn lippen lik. Hij snapt de hint en doet nog een stap naar voren. Ik grijp mijn kans en zijn harde zwarte paal met 2 handen vast. Ik buig naar hem toe en open mijn mond waarbij ik langzaam mijn lippen rond zijn eikel glij. Ik voel hem reageren. Zachtjes glijd mijn tong over de rand van zijn eikel. Ik hoor hem kreunen en een hand gaat door mijn haar. Ik voel de macht die ik heb over deze oerman, over dit heerlijk stuk genotsvlees.
Ik zie Tarzan uit mijn ooghoek nog staan. Ik kruip op mijn knieën met nog steeds mijn mond likkend langs de lengte van zijn paal. Ik duw mijn kontje richting Tarzan en die begrijpt deze hint. Ik voel zijn handen over mijn billen gaan en even tussen mijn lipjes doorglijden. Hij gromt bij het voelen van mijn warmte en natheid. Dan voel ik dat hij zijn gezwollen geslacht tegen de opening van mijn genotsgrotje plaats en zacht in me duwt. Ik kreun als hij me vult. Jaaa..! dit is waar ik naar verlang. Cm voor cm vult hij mijn bekken. Ik voel m’n kutje rekken. Mijn hoofd tintelt van genot. Dit is hemels. Zacht trekt hij terug en dan met enige aandrang stoot hij laatste stukje door. Ik geef een gilletje als zijn eikel tegen mijn baarmoedermond stoot. Dit is zo intens. Zo lekker. Tarzan pakt mijn billen en begint rustig in me te stoten. Ik dein mee op zijn ritme en geniet terwijl ik mijn mond weer om de eikel van Virgil sluit. Ik zuig er stevig aan terwijl mijn hand langs zijn schacht glijdt. Zijn voorhuid langs de rand van zijn eikel op en neer trekkend.
Ik ben me totaal niet meer bewust van mijn omgeving. Van toeschouwers of fotografen. Ik heb enkel oog en gevoel voor deze oermannen en mijn drang naar hen. Tarzan voert het tempo op. Ik voel zijn stoten sterker worden. Mijn hand glijdt sneller langs Wirgils paal. Mijn buik en kutje trekken zich samen rond dit harde stuk neukvlees. Ik voel een brand in mijn onderbuik. Ik voel hoe mijn kutje gerekt is en strak staat. Ik hijg kreunend. Dit is zo goddelijk!
Dan duw ik Virgil even weg en trek me bekken naar voren zodat Tarzan uit me schiet. Ik trek Virgil op bed en trek zijn stijve paal als een toren omhoog. Zachtjes neem ik op hem plaats en verleen hem de toegang tot mijn natte hete kutje. Ik voel mijn lipjes wijken op zijn enorme eikel. Ik kreun en laat me langzaam zakken. Ik voel me maximaal rekken en gevuld worden. Ik zie sterretjes van pijn en genot. Ik zweef. Ik val toch niet flauw? Ik doe even rustig aan en kom langzaam beetje bij. Hij vult me nu voor de helft. Ik kreun diep en duw dan door. Ik voel me volledig gevuld worden en geef een gil. Auw dat is lekker! Ik blijf even 2 minuten zitten om te wennen aan de maximale vulling. De pijn wordt nu volledig vervangen door genot. Ik voel tintelingen in mijn hele bekken en lipjes en kutje. Ik kreun diep als ik me voorover buig en me door deze geile grote man laat neuken.
Tarzan snapt me en terwijl ik beetje gewend raak aan de vulling van Virgil knielt hij achter me. Mijn sterretje is nat van mijn geilheid en zijn paal idem dito. Hij druk zijn eikel tegen mijn kontgaatje en zet langzaam druk. Ik stop even met het berijden van Virgil en laat Tarzan toen voor de dubbele penetratie. Pijn en genot strijden om de voorrang terwijl ik nu echt maximaal gevuld word. Mijn oren suizen en ik zie sterretjes. De rest van mijn lichaam lijkt te verdwijnen en ik voel alleen mijn kutje en kontje. Als Tarzan ook mijn endeldarm volledig vult blijf ik weer even 2 minuten liggen. Mijn buik tintelt, mijn hoofd tintelt. Ik grom en kreun al een paar minuten als een geile merrie.
Dan beginnen beiden oermannen op me in te stoten. Ik gil en kreun. Ow jaa! Dit is zo lekker! Ow ja geile mannen neuk me! Ik voel hun eikels elkaar raken met alleen de wand van mijn darm en kutje ertussen. Mijn oren suizen. Ik kreun luid maar hoor mezelf niet. Ik voel mezelf verkrampen. Mijn inwendige bekkenspieren knijpen samen. Ik voel vanuit mijn tenen het orgasme aankomen. Ik gil en kreun luid. Geen enkele drempel ken ik nog. Ik voel de mannen doorstampen met hun stijve kloppende palen. De lucht gevuld van gekreun van ons drieën.
Dan zet mijn orgasme door en trekt mijn bekken samen. Owwwww jaaaaaaa!! Owww jaaaa! Sterren razen weer door mijn hoofd terwijl mijn kutje en kontje het laatste zetje voor de mannen geven. Ik voel warm sperma in mijn uitgerekte kutje en kontje spuiten. Ik hoor mijn oermannen kreunen. Ow dit is zo goddelijk bedenk ik me voordat ik even wegval.. Ik zie alleen maar zwarte lucht en schitterende sterretjes. Ik hoor alleen het suizen van mijn oren….
Ik kom weer bij mijn positieven als ik voel dat Virgil en Tarzan langzaam hun neukpalen uit mijn binnenste laten glijden. Uitgeput val ik op bed neer. Mijn kutje en kontje tintelend terwijl het geile warme sperma eruit druipt. Ik kijk mijn beide mannen geil aan: ‘welkom op je stage zeggen ze tegelijk’
Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *