— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Campingtrip (3)

De zondag verloopt rustig. We gaan richting Haarlem waar het koopzondag is en voor we het weten moeten Gemma en Nathalie alweer naar huis. Zo balen, maar het is niet anders. We nemen afscheid van elkaar, pinken een traantje weg en ik blijf alleen achter. Bij de caravan aangekomen maak ik de schade op. De meiden hebben alles al netjes bij elkaar gezet en ik hoef dus alleen maar af te wassen. Met mijn spulletjes loop ik naar het keukentje, waar onze viking ook bezig is.

“Zo, gaan jullie weer naar huis?”. Ik kijk hem verbaasd aan. Het praat, denk ik. “Mijn vriendinnen wel, ik blijf nog een nachtje, helemaal alleen”, zeg ik met een pruillipje. Hij lacht en trekt zijn schouders op: “niets aan te doen meid, heel veel plezier nog”. Ja hé, denk ik, “ zo gemakkelijk kom je hier niet mee weg. Als hij de deurkruk in de hand heeft, zeg ik vlug: “misschien kunnen we vanavond samen een biertje drinken? Ik regel het bier!”. Hij blijft staan, kijkt niet om en denkt. Seconden lijken minuten en ik voel mijn hart bonken in mijn keel. Dan zegt hij heel relaxt, “Klinkt als een plan, zie ik je straks”. Dat ging gemakkelijk.

Ik was fluitend af en loop met mijn blinkende vaat terug naar de caravan. De Viking is weg, stukje lopen, gok ik. Ik ga snel met een sopje door de caravan heen en alles blinkt als een spiegel. Dan naar Drinkland, want die zijn ook op zondag geopend. Geen idee wat onze viking lust, dus ik neem een assortiment van bier mee. Voor mij zelf witbier, want dat heb ik het liefste.

Terug thuis ga ik nog even hardlopen. Weer langs het naaktstrand, maar ik kom dit keer niemand tegen. Dan lekker lang douchen (dit keer heb ik twee muntjes!). In de douche besef ik me wat dit weekend gebeurd is. Ik was eigenlijk nooit zo. OK, ik heb wel eens met Nathalie gezoend en een beetje gefriemeld, maar tot nu toe was ik hondstrouw aan mijn man. Geen idee waar dit vandaan komt, maar ik wil er zeker niet mee stoppen. Sterker nog, ik zou dit mijn man ook gunnen. Het begin van een nieuw leven! Eens nadenken hoe ik dat thuis ga brengen…

Het is tegen vijven als ik een boterhammetje eet en onze Viking door het raam bekijk. Zijn torso is gespierd, maar van werk en niet van de sportschool. Hij is mooi bruin. Waarschijnlijk werkt hij veel buiten, boer of bouwvakker ofzo? Leuke vraag voor straks. Hij klooft weer wat hout, dat hij achter in zijn Landrover heeft liggen. Goed voorbereid type. Het hout gaat in de vuurkorf voor straks. Steeds ook weer loopt hij naar de andere kant van de auto. Blijkbaar heeft hij daar zijn proviand, want hij komt met wat te eten terug.

Ik kijk naar hem en fantaseer hoe hij me oppakt en zo tegen de Landrover aanzet. Zijn armen moeten mijn 68 kilogram gemakkelijk kunnen dragen. Zou ik hem zover krijgen? Ik kijk tussen mijn kleren en trek een zwarte push-up uit de tas. Deze ziet zo geraffineerd uit met mooie kante details. Als ik mijn borsten daar goed instop etaleert het nieuwe jurkje met V-hals ze geweldig. Het bijpassende stringetje is nu al klaar voor de wasmachine, aangezien mijn spleetje nu al op hol slaat. Rustig aan meissie. Wie weet moet hij niets van me hebben.

Op mijn blote voeten slenter ik richting mijn buurman. Nonchalant zet ik de biertjes op tafel. “Zo! Je bent wat van plan vanavond!” reageert hij. Je moest eens weten schat, denk ik. Hij pakt de blikjes op en knikt goedkeurend naar mij. “Prima op temperatuur”, complimenteert hij mij. “Laten we ze zo houden. Ik begin met de Jupiler en de rest zetten we lekker koel. Welke wil jij?” Hij loopt naar de achterkant en ik loop achter hem aan. Zijn brede gebruinde rug ziet er fantastisch uit! Aan de andere kant van de Landrover is een compleet keukentje.

Hij zet de biertjes koud en vraagt nogmaals welke ik wil. Ik inspecteer net naar zijn kruis en schrik op van zijn vraag. Tegelijkertijd besef ik me dat hij al de tweede keer vraagt, duh! Focus Nadia, focus! “Eh, een witbiertje graag”, probeer ik heel kordaat te zeggen, terwijl ik kijk naar de ingenieuze keukenblad constructie. Het blad klap je naar beneden en hangt aan stevige kettingen. “Goed hè? Je kunt het gebruiken als keukenblad opstap naar de daktent, knetter stevig.” Hij demonstreert het door zich met de handen op het blad op te drukken, wat zorgt dat je zijn enorme spiermassa ziet. Ik ontplof nu al zowat! “Het is een eigen constructie, net als alles aan deze auto.” Ik merk dat ik ademloos naar hem sta te kijken, maar krijg het toch klaar om “Cool” te zeggen. Ik ben zo blij dat hij me niet vraagt waarom ik hem van top tot bodem bekijk!

Snel Nadia, een vraag! “Maar wat doe je dan voor de kost?”

“Ik ben professioneel avonturier” zegt hij met een uitgestreken gezicht. “Een beetje over de wereld cruisen en dan erover schrijven. Wat zijn de do’s en don’ts in een land, wat kun je in bepaalde gebieden verwachten.” Ik kijk hem ongelovig aan, “wat doe je dan in godsnaam hier?” Hij begint te lachten, “Goeie vraag!” Hij kijkt naar zijn landrover en antwoord: “Testen, de auto is net nieuw en ik kwam hier vroeger als kind al. Supermooi gebied. Dus testen en oude herinneringen ophalen.” Ik knik begrijpend, “Ah zo! Welke herinneringen van jou liggen hier dan?”, vraag ik quasi nonchalant. Hij kijkt naar boven en dan in mijn ogen, “Och, zo velen. Eerste keer aan de zee, fietsen met mijn pa, BBQ met mijn familie en…”, hij twijfelt even. “…en, mijn eerste vriendinnetje. Trouwens, ook mijn eerste keer seks”.

Ik lach, en denk na over deze jonge viking die de eerste keer seks had. “Hoe oud was je toen?” vraag ik geïnteresseerd?

“Poe… ik zal een jaar of 16,17 geweest zijn. Ik ging naar het strand richting Zandvoort. In de duinen kon je daar goed naakte vrouwen spotten. Verrekijker mee en voilà!” zegt hij lachend. “Maar die keer liep het anders, ik lag te kijken naar een neukend stelletje, toen een vrouw van middelbare leeftijd me waarnam. Ze liep langzaam dichterbij en zei opeens: ‘Wat ben je aan het doen ventje?’ Ik schrok me helemaal rot en kreeg meteen een rood hoofd. ‘Mooi is dat hè? Je doet er niemand kwaad mee, waarschijnlijk vinden ze het zelfs fijn als ze weten dat je kijkt’, stelde ze me gerust. Ik was aan de grond genageld en probeerde te verwerken wat ze zojuist zei.”

“Ze kwam naast me zitten. Ze streek met haar hand over mijn rug en zei: ‘rustig aan maar vent, er is echt niets aan de hand. Er is niemand anders die je ziet en ik ben zeker niet boos op je. Sterker nog, ik vind dat wel aantrekkelijk, zo’n jonge kerel die weet wat hij wil.’ Ik kon alleen maar stamelen. Ze streek door mijn haar en haar hoofd kwam langzaam dichter bij het mijne. Ze gaf me een kus op mijn voorhoofd, op mijn neus en toen op mijn mond. Haar hand ging over mijn buik naar de bobbel in mijn broek. Ze ontknoopte mijn broek en raakte mijn piemel heel zacht aan.

Ik dacht dat ik ontplofte, want ik had dus nog nooit seks gehad! ‘Ho, ho’, zei ze, ‘rustig aan, we willen nog niet dat je je kruid al verschiet’. Ze knoopte haar dunne bloesje los en haar weelderige boezem kwam tevoorschijn. Ze droeg een rode, niets verhullende BH. Er droop wat voorvocht uit mijn piemel.”

“Toen tilde ze haar rok op en ging boven me zitten. Een warm gevoel gleed om mijn piemel, wat me vreemd genoeg rustiger maakte. Ik wist eigenlijk maar half wat me overkwam, maar op een of andere manier voelde het als thuiskomen. Haar hand ging naar beneden en ze begon haar klitje te masseren, ik werd rustiger en rustiger, totdat ze langzaam op en neer begon te rijden.”

“Ik werd gek en het gehijg van deze onbekende schone in mijn oor hielp niet. Mijn piemel brandde en opeens spot hij zowat vuur, de vrouw gooide haar hoofd achterover en kreunde. Ik dacht dat ik haar pijn deed en haar geruststellende glimlach verwarde me. Ze stootte nog een paar keer en ging voorzichtig van me af. Ze kuste me nog een keer. ‘Alsjeblieft schat, een aandenken voor de rest van je leven, je was perfect’. Ze knoopte haar bloesje dicht en liep weg, terwijl ze een zwaai kus blies. Ik heb haar daarna nooit weer gezien”.

Ik had ademloos naar hem geluisterd en was inmiddels bloedgeil geworden. Door zijn openheid en eerlijkheid, wil ik hem nu nog meer. “Ik weet nog precies waar het was”, zegt hij, “zin in een wandeling?” Ik hoor zijn opmerking vaag op de achtergrond en schrik wakker uit de droom. “graag”, antwoord ik.

We lopen richting de zee en praten over ditjes en datjes. Na een kleine 40 minuten lopen we langs het strand richting het naaktstrand gebied. We lopen de duinen in, gaan links en onder een prikkeldraad door. Als ik buig besef ik me pas dat je mijn string ziet. Hij ziet het ook, want hij kijkt snel weg als onze blikken elkaar raken. We lopen langs een bosje en dan een duinrand op. De duinpan voor ons ligt zo dat je je rug vrij hebt en toch perfect zicht op het strand hebt. Hij kijkt om zich heen en zegt: “ ja, hier was het…”

Inmiddels begint het te schemeren. Hij kijkt naar mij en neemt mijn lijf in zich op. Hij kijkt om zich heen en loopt naar me toe. Hij pakt me vast en gaat langzaam richting mijn oor. “Ik ga jou pakken”, gromt hij, “zoals ook ik hier gepakt werd.” Ik kijk hem brutaal aan en zeg “da’s verkrachting vriend”. Dat is blijkbaar precies wat hij horen wil. Ruw trekt hij mijn jurkje omhoog en van me af. Mijn slipje trekt hij met een ruk kapot en dan tilt hij me op en rost zo zijn pik in mijn zeiknatte kutje. Ik word gek! Met zijn sterke armen beweegt hij me op en neer en ik kom bijna klaar als hij me weer neer zet. Hij duwt mijn hoofd ruw naar beneden en pakt me aan de haren. “Pijpen kreng!”

Dan duwt hij mijn hoofd ruw op zijn pik. Even gaat er paniek door me heen, word ik nu echt aangerand? Dan denk ik: ben je gek Nadia? Aanranding is tegen je zin, en dit is verre van ‘tegen mijn zin’. Ik slik zijn gehele geslacht door, diep in mijn keel. Ik kokhals en word geiler dan ik dit weekend al ben geweest. Ik voel voorvocht komen en wil terugtrekken, als hij opeens mijn hoofd met twee handen vastpakt en naar voren duwt.

Het geil golft mijn keel in. Slikken of niet, is geen keuze meer, zo diep spuit hij in mijn keel. Ik val zowat flauw van geiligheid en merk dat ik al een eerste keer klaarkom. Hij laat los en de tweede golf spuit op mijn uitstekende tong. Ik kijk hem aan en slik alles door als hij zijn laatste sperma tegen mijn gezicht spuit. Hij zakt neer en meneer denkt klaar te zijn.

Ik duw hem op zijn rug, pak zijn armen vast en voel me ontzettend sterk. “nu jij, bitch”, hoor ik mezelf zeggen. Ik ga op hem zitten en laat zijn half harde lul in mijn kutje geleiden. “We doen hetzelfde als met het boswachtertje, Nadia”, hoor ik mezelf denken. Ruw begin ik op hem te rijden en als hij protesteert, krijgt hij een pets in zijn gezicht “kop houden, eikel!” Verschrikt kijkt hij me aan, dan veranderd zijn blik in boosheid, “ik dacht het niet, hoer!”, zegt hij en gooit me van zich af op mijn rug. “oei, dit wordt ruw!”.

Hij kruipt op me en rost zijn pik diep in mijn kutje en begint te pompen. Zijn sterke armen houden mijn polsen vast en ik stribbel quasi tegen. “Shit, wat is dit lekker zeg! De viking zet me op mijn plek en hoe meer ik mee ga in het spel, hoe wilder het wordt. Mijn kreunend, ”niet in me klaar komen alsjeblieft…”, laat zijn enorme pik vuur spuwen, ik voel het sperma diep in mij spuiten. Dat gevoel is voor mijn spieren het sein om samen te trekken.

Ik gil het uit en begin oncontroleerbaar te schudden. Mijn kutje spuit minstens zoveel vocht terug dan dat hij erin heeft gespoten en uitgeput ontspannen we. “Dank je wel voor je vertrouwen”, fluistert hij. Ik kijk hem aan en zoen hem uitgebreid. “Jij bedankt, voor een onvergetelijk einde van een onvergetelijk weekend!”.

We kleden ons aan. Het slipje, of wat er nog van over is schenk ik hem als aandenken. Bij de caravan aangekomen nemen we afscheid. “We zien ons als we ons zien” groet hij. Ik loop naar de caravan, val snel in slaap en word niet meer wakker voor de ochtend. Zo, wat heb ik lekker geslapen!

Ik kijk naar buiten en zie dat de Landrover weg is. Bij de deur van de voortent ligt een boek met een Landrover voorop. Op de eerste pagina staat handgeschreven: “voor een wonderbaarlijke vrouw, bedankt voor de leuke avond… Ivo”. Ik bloos, leg het boek liefdevol in mijn tas en ga op weg naar huis waar mijn lieve man wacht.

Ik zoen hem heviger dan normaal en hij kijkt me verbaasd aan. “Zo! Dat was een lekker weekend… gok ik”. “Je weet niet half hoe lekker, schat”, zeg ik. “De kinderen zijn spelen en komen pas over een uur thuis. Ik zal dadelijk beginnen met koken”, zegt mijn lieve man. Als ik de tas leeg maak bij de wasmachine, komt hij kijken of hij moet helpen. Ik rits zijn broek los en ga op mijn knieën. “Nee schat”, zeg ik, “ik zal jou even helpen”. Langzaam pak ik zijn vertrouwde pik in mijn mond en geniet samen met hem na van dit geweldige weekend.

Nadia

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Sander 01 nov 2016
  2. Nadia 02 nov 2016
  3. Danic 12 dec 2016
  4. Anne 19 mrt 2017
  5. Natacha 31 mrt 2017
  6. Bas 06 apr 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *