— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stage bij Shespot deel 2

Inderdaad! Wat een start van mijn stage is dit zeg. Ik had wel gedacht dat ik hier meer dan alleen werkplezier zou halen, maar dit op mijn eerste ochtend had ik nooit durven dromen. Glimlachend kijk ik neer op het naakte, ondergespoten lichaam van Kimberley. Zachte naschokjes van het orgasme schieten af en toe nog door haar lichaam. Haar tepels op haar kleine maar prachtige A-cup staan nog gespannen. Terwijl de kleine vibrator nog trillend tussen haar benen op de stretcher ligt. Ik voel dat dit tafereel me niet onberoerd heeft gelaten. Ik voel mijn hoge wat versnelde ademhaling. Ik voel de warmte in mijn onderbuik en een druppel geil die van mijn gezwollen schaamlipjes op de binnenkant van mijn linkerbeen druipt. Ik weet het: ik ben geil! Maar ik sta hier tussen allemaal wildvreemde mensen. Ik ben niet introvert, maar toch heb ik een zekere drempel..

Dan voel ik opeens 2 sterke armen onder mijn oksels. Iemand pakt mijn voeten en ik zweef door de lucht en wordt opeens naar het podium gedragen. Ik schrik en probeer me nog los te trekken, maar ik merk al snel dat ik uit deze greep niet loskom. Ik knipper tegen de felle spotlights op het podium. Ik zie gestalten rond me, maar herken ze niet door het felle licht. Ik voel dat ik neergelegd wordt op de boomstronk waar Tarzan en Jane net nog op zaten. Ik zie meer schimmen om me heen. Aan de ene kant ben ik bang, aan de andere kant windt dit me op. Ik vermoed wel iets van wat komen gaat. Ik ben heet, maar tussen al deze onbekenden? Word ik gebruikt? Had ik wel aan deze stage moeten beginnen? Hoor ik daar ook een camera klikken?
Ik trek mijn benen tegen elkaar aan. Moet ik me lostrekken? Moet ik wegrennen? Of moet ik me overgeven? Me juist aanbieden?

Ik besluit af te wachten wat komen gaat. Met wegrennen kom ik toch niet ver. Ik sluit mijn ogen want het felle licht doet toch pijn aan mijn ogen. Dan voel ik opeens twee handen over mijn lichaam gaan. Langs de kaaklijn naar mijn borsten. Vrouwenhanden lijken het. Ik voel lange verzorgde nagels die zacht in mijn borst drukken. De nagels tikken over de staafjes die door mijn tepels gepierced zijn. Mijn buik tintelt. Dit is lekker. Dit is wat ik wil! Mijn hoofd twijfelt. Zou je dit wel doen? Wat doen ze met je?

Dan wordt mijn linkertepel warm. Nat. Ik voel 2 lippen zich sluiten. Ik zucht. Kreun zacht. De vlinders in mijn buik tintelen. Het stemmetje in mijn hoofd klinkt steeds verder weg. Ik geef me over. Ik wil me overgeven. Ik kreun wat luider. Ik wil nu niet meer dat ze stopt. Ik adem diep in mijn buik en ontspan dan mijn benen. In gedachten zie ik voor me hoe dat eruit ziet. De binnenkant van mijn benen nat van mijn opwinding. Mijn schaamlipjes wat opgezwollen, zich openend in het licht van de spotlight. Een zoete geur van mijn geil die zich verspreidt. Mijn intimiteit dichtbij en bereikbaar voor mensen die ik vanochtend pas ontmoette. Mijn clitje die zich opgezwollen boven mijn binnenste schaamlippen probeert uit te steken.

Dan zijn opeens de handen weg. De mond is weg. De lippen weg. Ik probeer te kijken maar zie alleen schimmen rond me. Zijn het er 2? 3? Meer? Ik sluit mijn ogen weer. Ik laat mijn rechterhand over mijn buik gaan. Deze wordt plots vast gepakt en weer boven mijn hoofd gelegd. Er wordt niet gesproken, maar ik voel de liaan om mijn polsen gebonden worden. Ik probeer me nog even los te trekken maar kan geen kant op. Ik moet me overgeven.

Ik hoor opeens wat trillen. Mijn geoefend oor herkent het geluid van een vibrator wel. Reflexmatig trek ik mijn benen toch weer bij elkaar. Ik voel iemand met lichte dwang mijn benen weer uit elkaar duwen. Ik weet dat ik geen keus heb en geef me over en ontspan mijn benen. Mijn lipjes openen de toegang tot mijn genotsgrotje. Ik voel de ogen branden. Dan voel ik wat langs mijn lipjes gaan. Ik voel plastic! Ik voel trillen. Ik ontspan. M’n buik tintelt. Ja ik wil! Ik wil wat in me voelen. Ik kreun opgewonden. En beweeg mijn bekken naar voren. Plagend worden mijn lipjes van buiten naar binnen gestreeld. Zachtjes wordt heel even mijn meest gevoelige plekje geraakt. Auii mijn hoofd en buik tintelt. Niemand die me nu nog waarschuwt of zegt dat ik stoppen moet! Dit is wat ik wil. Ik voel langzaam de druk opgevoerd worden en het plastic cm voor cm mij vullen. Ik zucht zacht! Owww ja. Hier ben ik zo aan toe. Ik beweeg mee op de bewegingen terwijl ik steeds verder gevuld wordt door het stuk genotsspeelgoed. Ik voel het ook op mijn clitje. Het is een Tarzan. Hoe toepasselijk.

Mijn buik staat in brand. Ik kreun diep uit mijn keel. Oww yeah. Wat een stage. Ik voel het tempo opgevoerd worden. Ik wordt geneukt met een toy terwijl de handen op mijn borsten terug zijn. Ik kreun luider. Mijn bekken schokt op de ritmische bewegingen mee. Ik voel de spanning opbouwen. Opeens merk ik nog wat warms tussen mijn benen. Mijn geile brein heeft aanvankelijk moeite om het precies te registreren, maar dan merk ik dat een tong snel en effectief mijn clitje beroerd. Ik slaak een gilletje. Ik was er bijna maar dit was het laatste zetje. Aiiiii jaaaaaaaa! Ik krom mijn rug. Duw mijn kutje omhoog. Mijn buik trekt samen en de sterren ontploffen in mijn hoofd. Tarzan zou jaloers worden op de oerkreun die mijn keel ontsnapt. Ik trek met mijn vastgebonden handen aan de touwen en geef nog een gilletje terwijl het orgasme door mijn lichaam raast. OMG!! Oww wat is dit lekker!!

Langzaam voel ik het bloed uit mijn onderlijf trekken en weer de normale lichaamsverdeling aannemen. Kleine schokjes ebben nog door mijn lichaam. Ik zucht en kreun terwijl ik voorzichtig mijn ogen open. Ik zie meerdere mensen om me heen. Ik tel 8, 9 mensen. Hebben zij allemaal staan kijken. Ik herken Kimberley die zich opricht van tussen mijn benen en langzaam de Tarzan uit mijn kutje haalt. Ze zoent hem sensueel terwijl ze me intens aankijkt. ‘Welkom op je stage, schat!’

Wordt vervolgd..

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Sander 05 okt 2016
  2. Dee 06 okt 2016
  3. Silvia 11 okt 2016
  4. Mathil 12 okt 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *