— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zijn verhaal deel 1

Zijn verhaal, deel 1:

Bruno, onze rottweiler, springt op en vliegt naar de achterdeur. Hij heeft mijn vrouw allang gehoord. In de bijkeuken hoor ik haar de hond begroeten. Ze komt net terug van een presentatie en ik weet wat ze draagt. Haar donkerblauwe jurk met zalmroze bloemen erop. Een van haar mooiste, omdat hij nauw om haar lichaam aansluit en tot net boven de knie valt. Daaronder heeft ze haar nieuwe donkerblauwe pumps aan. Door de hoge hakken komen haar prachtige kuiten nog beter tot hun recht. Ik vind mijn vrouw sowieso prachtig, ze is klein en volslank met stevige, grote borsten.
Vrolijk komt ze de woonkamer in lopen. Ze komt naast me op de bank zitten en vertelt over haar presentatie. Ik ruik haar parfum en laat mijn fantasie de vrije loop. Ik sta op om voor haar een glas wijn in te schenken terwijl zij haar verhaal afrond. Als ik terug loop met het glas wijn bedenk ik me dat ik niet weet welke lingerie ze aan heeft onder haar jurk. Dit maakt me nieuwsgierig en opgewonden tegelijk. Ze heeft een paar hele mooie setjes. Ik ga weer naast haar zitten, strijk haar lange blonde haren uit haar hals en begin haar hier zachtjes te strelen. Ik weet dat ze dit lekker vindt en hoop op antwoord. Dit krijg ik, ze wrijft met haar hand over mijn bovenbeen, steeds een stukje verder, met haar andere hand zet ze haar wijnglas op de salontafel. Ik trek haar over me heen en begin haar hartstochtelijk te zoenen. Met de minuut wordt mijn verlangen in haar groter. Mijn lul wordt steeds stijver en ik merk dat zij dit ook voelt. Ik kom overeind en leid haar richting de keuken terwijl ik haar blijf zoenen. Ik duw haar billen tegen de keukentafel, mijn hand glijdt onder haar jurkje en ik zoek met mijn vingers naar haar kutje. Ze is nat en zonder moeite duw ik mijn middelvinger diep in haar wat haar laat kreunen. Ze knijpt in mijn lul die kloppend nog stijver wordt. Ik vind dat heerlijk. In het ritme van haar knijpen beweeg ik mijn vinger in haar op en neer. Ik voeg mijn wijsvinger toe en voer het ritme op in de hoop dat zij volgt. Dit doet ze en ik voel dat ik bijna klaar ga komen. Ik doe een stap naar achteren en laat mijn vingers langzaam uit haar glijden. Ik ruik eraan voordat ik ze in mijn mond stop. Heerlijk hoe ze smaakt, ziltig. Ik geef haar een tongzoen, zodat ze zichzelf kan proeven. Ze vind dat niet lekker, maar ik vind het leuk om haar daar mee te plagen. Ik pak haar hand en neem haar mee naar boven. Naast het bed kleed ik haar langzaam uit en bewonder ik haar mooie lichaam. Ze heeft een blauw kanten setje aan, ik geniet van wat ik zie. Ik streel haar tepels door de kante stof. Ik kijk goed hoe zij geniet van de aanrakingen. Terwijl ik haar met tussenpozen streel kleed ik mezelf uit en help ik haar uit haar lingerie. Mijn lul staat strak omhoog en ze kijkt er verlangend naar.

Ik leg haar op bed en lik van haar enkel tot aan de binnenkant van haar bovenbeen, via haar lies en haar venusheuvel naar haar navel. Ik doe hetzelfde bij haar andere been. Telkens via haar lies naar haar navel. Ze begint haar borsten te strelen en knijpt in haar harde tepels. Als ik weer bij haar navel kom vervolg ik mijn weg naar boven tot aan de onderkant van haar rechter borst. Ik schuif haar hand weg en neem haar tepel tussen mijn lippen. Ik zuig er zachtjes aan wat ervoor zorgt dat ze haar rug bol zet van genot. Ik lik tussen haar borsten en ga zo door naar de tepel van haar linker borst en geef deze dezelfde behandeling als de rechter. Weer bolt haar rug. Ze komt overeind en duwt mij op mijn rug op het bed. Ze leunt over me heen waarbij haar borsten over mijn borstkas wrijven, heerlijk. Ze opent het laatje van mijn nachtkastje en pakt de grote zwarte veer eruit. Ja, geweldig deze vrouw, ze weet precies wat ik lekker vind. Met lange halen begint ze mijn lichaam te strelen met de veer waarbij ze de route volgt met kusjes. Wanneer ze met haar mond in mijn lies kust, springt mijn lul op van opwinding. Ik wil haar, ik wil me diep bij haar naar binnen werken en haar neuken. Ze laat me nog even wachten en draait plagend met haar tong rondjes rond mijn eikel. De zwarte veer zwerft nog steeds over mijn lijf wat een aangenaam gekriebel teweeg brengt. Ze legt de veer weg en geeft me een passionele tongzoen. Ik trek haar op me en leg mij handen op haar billen. Ik kneed ze zachtjes terwijl we zoenen. Ze dwaalt af, naar mijn oor en bijt zachtjes in het lelletje, door naar mijn hals en mijn borstkas. Ze likt aan mijn tepels wat een heerlijk gevoel geeft in mijn lul die harder is dan ooit. Ik zeg dat ik haar wil, ik krijg als antwoord dat ik geduld moet hebben. Ze zoent verder tot aan mijn lul en begint me dan heerlijk te pijpen. Ik ga bijna komen, m’n hoofd springt zowat uit elkaar van geilheid. Ze stopt en gaat met haar benen wijd tussen mijn benen zitten. Met een hand trekt ze me af en met de andere vingert ze zichzelf. Ik houd het niet meer en met een diepe grom kom ik klaar en laat mijn zaad de vrije loop. Met haar hand wrijft ze het over mijn onderlijf, ze komt op me liggen wat plakkerig aanvoelt. Zo blijven we even liggen totdat ze opstaat en ik haar volg naar de badkamer.

Auteur: Kaatje

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *