— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Campingtrip (2)

Zaterdagochtend, 10:00 langzaam gaan de lichtjes weer aan. Hé, geen hoofdpijn. Was dus toch goede wijn, handig dat we er nog een paar flessen van hebben!

Ik kijk naar Nathalie en vraag me af of ik gedroomd heb. Ik voel zoveel liefde voor haar, wat een moordwijf. Natuurlijk heb ik mijn eigen lieve man en gezin, maar het gemak waarmee je kunt praten met een vriendin kan geen man evenaren. Domweg omdat ze anders geprogrammeerd zijn. Ook de seks met een vrouw is compleet anders. Niet beter, maar anders.

Als ik zo aan het mijmeren ben wordt Nathalie wakker. Ze gaapt en rekt zich uit en kijkt me met haar bruine kijkers aan. “Goeiemorgen. Ik heb wel trek in een eitje”, zegt ze glimlachend. ”Aber natürlich Fraulein”, spot ik, “maar eerst even een knuffel”. We zoenen elkaar en al gauw gaat het zoenen over in meer. Heel langzaam gaat Nathalie over mijn buik naar beneden, ik krijg overal kusjes en word super geil. Mijn lipjes openen en al gauw vindt Nathalie mijn klitje. Wat ze doet, weet ik niet, maar ze mag niet stoppen. Wat een weekend! Compleet anders dan verwacht, maar zoveel beter! Ik grijp het kussen en kom weer gillend en trillend klaar. Boh! Mijn man weet echt hoe hij mij moet verwennen, maar dit is zo bijzonder, zo intiem, zo… mmm, tja, herkenbaar!

Terwijl ik nog na tril en geniet, draaien de rollen om. Ik heb nog nooit een vrouw oraal bevredigd, maar op een of andere manier weet ik precies wat te doen. Ik zoen, zuig, lik en binnen één minuut kronkelt Nathalie door het bed. Haar hoofd komt omhoog en ze grijpt me bij de achterkant van mijn hoofd. Ik ga door met mijn vingers en kijk haar recht in de ogen. Deze zijn groter dan ooit, dieper dan ooit. Je ziet het hoogtepunt langzaam verschijnen, zo zelfverzekerd, zo gecontroleerd, zo geil. Zonder geluid komt ze klaar. Ik wil niet wegkijken en voel de liefde overslaan. Dan kom ik klaar zonder mezelf aan te raken.

We kruipen weer tegen elkaar aan en genieten samen na als mijn telefoon trilt. “Hé hoi!”. Gemma. “Hé slaapkopjes, net wakker??”, lacht ze. “Ik ben binnen 5 minuten bij jullie, maar ga nog even langs de bakker voor broodjes, wat willen jullie?”. “Och, doe maar wat, jij weet wel wat wij lekker vinden”, zeg ik nonchalant en knipoog naar Nathalie.

Als ik heb opgehangen, proesten we het uit. Ze doet giechelend haar vinger op haar mond en fluistert, “no tell, no hear, no problem, ons geheimpje”. Ik knipoog en schiet mijn kleding aan, dek de tafel en kook de eieren. Dan komt Gemma binnen walsen en we beginnen aan een lang ontbijt. Zoveel te vertellen! Wat een heerlijk weekend.

Tegen de middag liggen de dames heerlijk in de zon. Ik wil even bewegen en ga een stukje hardlopen. Het is warm, maar aan de zee is de wind heerlijk verkoelend. Ik loop door de duinen, langs de zee richting Zandvoort. Het is zo heerlijk rustig in het voorseizoen. In de zomer kun je hier over de koppen lopen, maar nu is er bijna niemand.

Net na strandpaviljoen “the Beach” begint het naaktstrand, maar je mag hier wel gewoon rennen met kleding aan. In de duinen liggen een paar mensen naakt te zonnen, maar erg veel is hier ook niet loos. Ik kijk om me heen en zie niemand… Hoe zou naakt zonnen voelen. “Tja Nadia, er is maar één manier om er achter te komen”, zeg ik hardop tegen mezelf en ik ren richting de duinen.

In een rustige duinpan begin ik me uit te kleden. Dit voelt maf zeg! Zo open en bloot in de openbare ruimte. Ik ga zitten en het gras kriebelt meteen tegen mijn kont en lipjes. Het weekend wordt steeds gekker… ik word steeds gekker, of word ik gewoon meer mezelf?

Ik ga heerlijk liggen en doezel weg in de zon. Mijn lichaam tintelt helemaal. Ik schiet rechtop als ik geritsel hoor en zie twee konijnen het hazenpad kiezen. Al zittend kijk ik rond en wrijf over mijn benen. Dat voelt goed. Langzaam ga ik richting mijn kruis en voorzichtig raak ik mezelf aan. Als ik zo zit te genieten hoor ik voetstappen achter me. Onmiddellijk stop ik en ik kijk om, mijn kruis klopt en smeekt voor meer, maar die moet even wachten.

Ik kijk in de ogen van een zeer jonge vent in kaki korte broek en groen t-shirt. Hij werkt voor staatsbosbeheer en de aanblik van mijn naakte lijf en mooie borsten maken hem wat onzeker. “M-m-mevrouw…”, hakkelt hij. Dan hervat hij zich. “… hier is helaas geen naaktloopgebied meer, u mag hier niet zo liggen”. “Mijn collega en ik zijn streng aan het controleren en ik zal u moeten beboeten”.

Ik kijk hem glazig aan. Hij ziet er goed uit. Zijn gespierde torso is mooi gebruind door het vele buiten zijn. Hij is niet veel ouder dan 20 jaar, maar toch wil ik hem. “Waar is je collega?”, vraag ik quasi nonchalant. “Hij controleert het gebied bij Zandvoort”. “Dus je bent hier helemaal alleen en je gaat deze lieve, mooie vrouw bekeuren?”, vraag ik vlijend.

Ik sta op en loop naakt naar hem toe. In zijn broek is inmiddels een tamelijke bobbel gekomen. Dat belooft veel. Ik strijk over zijn gebruinde armen. “Kunnen we geen dealtje maken?”. Verbaasd kijkt hij mij aan en voordat hij antwoord geeft zeg ik: “Deze ‘MILF’ kleedt zich netjes aan en maak deze fout niet nog een keer en als beloning geef ik jou een herinnering die je nooit vergeet.”

Hij kijkt, lijkt na te denken, maar zegt geen nee. Ik wacht niet af en ga langzaam op mijn knieën, rits zijn broek open en haal zijn geslacht eruit. Dat is een flinke joekel voor zo’n jonge vent. Ik schrik even van zijn welgeschapenheid, maar zoals ik niet twijfel over mijn boezem, zo twijfel ik ook niet over mijn capaciteiten om een man een pijpbeurt te geven. Na twee, drie halen, is hij verkocht.

Ik kan alles met de lul van een vent. Ik kneed zijn ballen en stop zijn gelid zo diep in mijn mond dat ik bijna kokhals. Ondanks veel ervaring blijft het lastig om zo diep te gaan, maar zoals met alles: oefening baart kunst! Omdat het de meeste mannen behoorlijk opgeilt, kokhals ik wel. Onze boswachter blijkt geen uitzondering. Bijna gelijk voel ik voorvocht in mijn mond.

Hij komt echter nog niet, wat me verbaasd. Meestal is het voorvocht alleen een waarschuwing voor een ejaculatie 1 á 2 seconden later! Zeker bij zo’n jonge vent had ik niet zoveel controle verwacht. De verbazing stopt daar niet als hij opeens zijn lul terugtrekt. Hij kijk me brutaal aan en zegt: “zo, dus deze geile dame wil geen bekeuring?”

Ik kijk hem aan, mijn gezicht vol verbazing. Hij loopt om me heen en strijkt met zijn vingers over mijn schouders en nek, terwijl ik als een schoolmeisje op mijn knietjes zit. Als hij achter me staat voel ik hem dichterbij komen. Ik voel zijn warme handen op mijn schouders. “Je pijpt fantastisch”, zegt hij, “maar als je onder de bekeuring uit wil komen, moet er meer gebeuren, mevrouwtje”. Ik wordt zo geil als hij dit zegt, hij speelt deze dominante rol fantastisch.

Het maakt me niet uit wat hij wil. Op dit moment mag hij doen waar hij zin in heeft en die verdomde bekeuring betaal ik ook nog wel. Hij duwt me voorover en ik voel zijn lid zoeken. Eerst voel ik zijn glimmende eikel tegen mijn kutje duwen. Ik word gek. Duw door vent, pak me! Dan richting mijn strakke kontje. Wat!? Ik heb me zwaar vergist in deze jongen. Hij gebruikt wat van mijn eigen geil om mijn sterretje glad te maken. Als ik mooi glim, grijpt hij zijn kans en duwt ferm maar zijn grote lid bij mij naar binnen.

Ik zie zowat sterretjes, van fijne pijn en heerlijk genot. Met lange halen begint hij te stoten en van zijn controle is weinig over. Hij begint sneller te hijgen en ik voel zijn vocht in mij stromen. Sneller en sneller gaat hij op en neer en mijn kontje wordt warmer en warmer van zijn vocht. Dan ontploft hij en ik voel zijn geil langs mijn billen omlaag stromen.

Door alle commotie en verbazing ben ik mezelf helemaal vergeten. Snel draai ik me om en duw onze park ranger op de rug en denk: en nu is mama! Zijn pik is nog hard genoeg en ik kruip boven op hem en begin hem te rijden. Al rijdend voel ik zijn pik weer groeien, harder en harder wordt deze in mijn kutje.

Als zijn hijgen sneller en sneller wordt en zijn vocht begint te komen, duw ik mijn lijf rechtop en gil het uit. Mijn benen trillen als bezetenen en het is alsof ik buiten me zelf treed. Mijn geil spuit over zijn scrotum heen. Binnen een minuut kom ik vier keer klaar waarbij er telkens sloten vocht uit mijn kutje spuiten. Ik wist dat er soms bij mij wat vocht vrij komt, maar dit had ik zelf ook nog nooit meegemaakt. Ik denk aan de woorden van Nathalie: “ik wist niet dat je het in je had”.

Ze heeft helemaal gelijk, ik wist écht niet dat ik het in me had. Nog nooit had ik zo’n geil weekend. Ik val op mijn rug en hijg en sidder na. Dit was een orgasme met mijn hele lijf! Het boswachtertje kijkt op en zegt dat hij mijn overtredingen door de vingers ziet. Hij trekt zijn broek op en geeft me een knipoog. “Zorg je wel dat je binnen een half uurtje weg bent?”. “Natuurlijk boswachter”, zeg ik glimlachend en ik begin me aan te kleden. Hij slentert weg en ik realiseer me dat ik zijn naam niet eens weet. Is ook maar beter zo, ik hoef hem nooit meer te zien.

Met slappe benen, begin ik weer te rennen, maar als ik de eerste mensen zie lopen, ben ik zo trots op mezelf. Eindelijk vrij, gewoon doen waar ik zin in heb, geen keurslijf. Ik krijg een boost door mijn hele lijf en ren terug naar de camping in een toptijd. Nathalie en Gemma zitten al aan de wijn. Nadat ik de boswachter van me af heb gedoucht, sluit ik me graag bij hun aan. Aan de overkant is onze viking een kampvuurtje aan het maken. Hij is erg op zichzelf, groet minimaal, praat niet. Ik kijk naar zijn brede bouw en zijn gespierde armen als hij een blok hout klieft. Nadia, gedraag je, flitst door mijn hoofd, maar het is te laat… ik wil hem!

– wordt vervolgd –

Nadia

 

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Sander 30 aug 2016
  2. Lindsey 06 sep 2016
    • Sander 12 sep 2016
  3. Bas 06 apr 2017
  4. Bernard 03 aug 2017
  5. lizzy 22 jan 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *