— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Droomavond in Parijs

Kun jij je voorstellen, dat we met z’n tweeën in Parijs zijn, in een heerlijk hotel. Jij zit op een comfortabele witte hoekbank, na te genieten met een glaasje witte wijn na onze wandeling, die middag in Parijs. En ik sta aan het balkon te genieten van het prachtige uitzicht. Samen genieten we heerlijk van de sterrenhemel en de kaarsjes die verspreidt op het balkon branden. Het maakt de sfeer zo romantisch. Je voelt je zo veilig en vertrouwd bij mij, en we genieten allebei, van het vakantie gevoel. Jij ziet er schitterend uit in je zwarte avondjurk. We kijken elkaar diep aan en jouw ogen schitteren ondeugend. Je gooit je haren naar één kant over je schouder en lacht gemeen. Ik ben helemaal weg van je als je zo stout doet. Want jij weet onbewust heel goed, dat ik weet wie ik ben en waar ik voor sta. Ik ben mijn eigen leven heer en meester. Ik kijk jou vol verlangen aan en ik sta op en loop naar je toe, terwijl ik het oogcontact met je vasthoudt. Je voelt je hart sneller kloppen. Je lichaamstemperatuur stijgen en je begint te blozen. Als ik voor je sta, en voor je op 1 knie ga zitten.

We kijken elkaar vol verlangen diep in je ogen aan. En er is niets zo stiekems of vlugs aan de erotische beelden wat nu door ons heen gaan. Ze zijn allemaal even bedwelmend en hartstochtelijk. Jij zit op de hoekbank en doet alsof je rustig, zelfverzekerd de situatie onder controle hebt. Ik leg mijn hand op jouw knie en met mijn ruwe mannelijke hand, streel ik langzaam jouw kuit, en ik ga weer langzaam terug na de achterkant van je knie. Mijn andere hand leg ik op jouw heup, en ik trek je dominant, dicht tegen mij aan. En ik glij met mijn hand van jouw heup naar je onderrug. Ik zit met mijn lijf tussen jouw benen. Je kreunt zachtjes, en als je mij aankijkt, kan je mijn rauwe mannelijke schoonheid niet weerstaan. Je weet dat ik je geef wat je nodig hebt, diep van binnen. Je voelt het samentrekken van je maag, en de kriebels in je buik. Het haar op je arm en in je nek staan rechtovereind en opnieuw, kreun je. Alles om je heen verdwijnt. Er is alleen nog jij en ik. Onbewust volg je mij, en voel jij je tot mij aangetrokken. Omdat je weet dat ik er verantwoordelijk mee omga. Je weet weer wie de baas is. Ik maak mijn onderlip nat. En jouw hart klopt sneller, je weet dat de toon is gezet, als ik dichter naar jou toe kom.

Met mijn hand op jouw knie, streel ik langzaam via je bovenbeen, van heup, naar je buik. Je hart gaat sneller kloppen, en je ademhaling neemt duidelijk hoorbaar toe, je lichaamstemperatuur loopt op en je huid begint te gloeien. Ik voel jouw heerlijke strakke buik door je prachtige zwarte avond jurk, nu hoor je mij ademhaling voorzichtig. Ik glij van je buik, langs je zij, ik raak daar speels voorzichtig de onderkant van je borst aan. Je lichaam krijgt een schokkende beweging. En je tepels worden hard. Terwijl ik voorzichtig van de onderkant van je borst, na je rug stop ik tussen je schouderbladen. Ik druk je lekker tegen mijn lichaam op, en ik ga voorzichtig staan. Onze buiken en borsten raken elkaar aan en je glijdt langzaam via mijn lichaam naar beneden, terwijl je lichaam heter en heter word. Het bevalt je wat je voelt. De toon is duidelijk gezet en je word er opgewonden van. Ik wrijf met mijn handen over jouw rug, en met 1 hand ga ik net iets hoger en hoger. Ik streel je nek, en ik pak je achter bij je haren vast. En trek je voorzichtig naar achter, zo dat het net geen pijn doet, maar wel lekker aanvoelt. Met je kin in de lucht ga ik met mijn mond richting jouw nek, waar ik mijn genot uitadem. Je krijgt kippenvel over je schouders, je begint te koken en je hart gaat als een dolle tekeer.

Ik ruik aan je nek, en ik fluister in je oor: Mmm … Je ruikt zo lekker. Je windt mij zo op. Wat je met mij doet en wat je mij laat zien en voelen. Ik word zo opgewonden van je, je maakt het beest in mij wakker. Terwijl ik je kus op dat ene plekje in je nek, wat jij zo heerlijk vindt om aangeraakt te worden. Ik voel je lijf reageren maar op een of andere manier lukt het je net iets langer om weerstand te geven, je word er gek van maar tegen gelijk vind je het fijn. Ik fluister zachtjes in je oor terwijl ik speels aan je oorlel sabbel. Ik wil je, waarop jij antwoord. Pak me! En je geeft je helemaal aan mij over en geniet van het moment. Jouw hele lichaam schreeuwt om meer. Ik laat je haren een beetje los, en je pakt met je handen mijn nek vast en zoent mij. Vol passie en hartstocht zoen ik je terug en onze tongen dansen met elkaar. Terwijl ik met mijn hand de rits van je avondjurk losmaakt. Je merkt dat je rits los is en duwt me met een ondeugende stoute glimlach, mij van je weg. Je kijkt me ondeugend aan en je handen gaan na je schouders en je jurk glijdt zo van je lichaam af en ligt op de grond. Je staat nu voor me met een super sexy en opwindende zijde lingerie, met witte Adidas sneakers heel erg modieus 😉 Je bent zo aantrekkelijk.

Je kijkt me opwindend aan en gaat rustig op de bank liggen. Ik ga op 1 knie zitten en leg mijn handen op jou knieën, ik duw ze van elkaar af, en ik glij met mijn ruwe mannelijke handen, van de binnenkant van jou benen langzaam naar jouw heupen. Waardoor ik je heupen stevig vastpak en tegen mij aan duw. Je kreunt en kijkt mij opwindend en ondeugend aan je kan niet wachten op meer. Maar ik blijf cool en zelf beheerst en dat is waarom ik zo aantrekkelijk voor jou ben. Rustig ga je met je rug op de bank liggen en je wordt opgewonden ontspannen. Ik maak speels rondjes met mijn handen, en streel de binnenkant van je benen, en ga steeds hoger en hoger. Jezus, wat is dit lekker, fluister je. Ik ga voorzichtig met mijn mond richting jouw buik. En zoen. Lik. Zuig, en geniet van ik jouw strakke heerlijke buik. Ik ga steeds lager en lager, terwijl mijn vingers van de binnen kant van jouw benen naar je liezen gaan. Waar ik met mijn duimen de randjes tussen jouw boven benen en liezen streel.

Ik ga met mijn hele hand, heel, erg, langzaam, over jou slipje heen. Je kreunt en begint te hijgen. Je staat op koken en je hard gaat als een dolle tekeer. Je hele lichaam is kletsnat.
Ik ga met mijn zalige zachte, vochtige, tong. Via je lies, langs de rand van jouw slipje, raak ik speels je buitenste schaamlippen, met mijn tong en ik ga langzaam naar boven. Lieve hemel, kreun je, wat is dit lekker, je tepels worden nog harder en tussen je benen klets en klets nat. Ik ben toch geil nu, hijg je. Ik trek je slipje wat omlaag, waardoor je venusheuvel vrij komt te liggen. Ik begin je venusheuvel te verwennen met mijn tong en kleine kusjes. Bijna daar, zo lieverd, stop niet wat je doet, fluister je hijgend. We voelen elkaar zo goed aan. En ik heb een geheim dat ik je graag wil laten zien. Hou jezelf niet tegen, je weet ik hou van ruw. Je weet ik vind het leuk. Je weet ik wil je en ik geniet van elk moment met jou. Fluister je hijgend. Ik ben een beest en ik heb zin je, ik adem mijn genot en lust uit, dwars door jou slipje op de clitoris. Ahh, je sluit je ogen, gooit je hoofd na achteren. Tintelend, rillingen, wat niet te negeren is. Voel je rondom je vagina. Kippenvel, je haren recht overeind, voel je verspreiden over je lichaam. Heerlijk kreun je, het voelt zo fijn, trek het uit! Terwijl je jezelf eens stevig lekker, in je borsten knijpt. Trek ik je slipje uit.

Jouw geheim, dat je met mij deelt ziet er zo lekker, verzorgt en nat uit. Dat ik je aankijk en fluister Ow, ja dat is lekker. En ik lik je buitenste lipjes, mmm, het smaakt heerlijk, het windt mij zo op. Ik lik gulzig, passievol, hartstochtelijk met een zachte, vochtige, warme tong. Je kreunt zachtjes van genot en plezier, en streelt met je handen heerlijk je harde borsten. Het voelt alsof je voor de 1ste x in je leven gelikt word. Mijn tong glijd heel, langzaam, en traag, afwisselend tussen je grote lipjes, terwijl mijn vingers de binnenkant van jouw benen strelen. Ik ga met mijn tong na de onderkant van jouw vagina waar het zo heerlijk nat is. En verspreidt het vocht met mijn heerlijke, warme, zachte en vochtige tong over jouw grote lipjes, binnen kant van je grote lipjes. Je ademhaling neemt toe, en ik hoor je steeds harder hijgen en kreunen. Als ik je binnenste lipjes van onder tot boven lik. Raak ik voorzichtig je clitoris aan, je kreunt luid en krijgt een schokbeweging in je heupen. En roept kreunend van genot en plezier: Ja, heerlijk pak me! Maar ik heb geen haast, langzaam maak ik mijn vinger lekker glijdend in je nat. En als mijn vingers vochtig zijn. Kneed ik met duim en wijsvingers jouw beide buitenste lipjes. Ik begin van onder en bouw het zo langzaam op naar boven. Je slaat je hoofd voorzichtig na achter met je ogen dicht en kreunt: O, Ja, heerlijk, dit is lekker, wat je nu doet.
Ik glij en streel makkelijk langs jouw glibberige lipjes, heel behendig en plagend bij jou naar binnen. Maar ik ga niet helemaal bij je na binnen. Ik blijf je voorzijde van de vagina heerlijk masseren. Ik ga met mijn tong richting jouw clitoris. En langzaam draait mijn tong rondjes om jou clitje heen. Maar ik raak je clitoris net niet. Mmmm. Onbewust sluit jij je ogen en geef je helemaal over aan dit heerlijk hemelse gevoel. Je voel in de verte de 1ste golven onderin je buik al naderen. Mijn vinger gaat wat sneller en je begin steeds harde te kreunen.
Ik kijk je diep in de ogen aan als ik je heerlijk ben aan het verwennen, ook ik kreun van genot en vind het heerlijk om jou zo lekker te zien genieten, als ik je clitoris begin te likken.
Lik en zuig ik je precies op die manier, waarop jij het zo graag wilt en lekker vindt, en je ligt te kreunen van genot en je geeft je er helemaal aan over, tot je niet meer kunt en smeekt om genade. Al je fantasieën en verlangens worden nu vervullen.
Je voelt hoe je nog natter wordt, en je geeft jezelf de goedkeuring om je er helemaal aan over te geven, aan dit heerlijke natte gevoel. En alsof ik voel wat jij voelt, vertraag ik op het moment dat het orgasme opkomt en stelt het daarmee nog even uit. Je hebt geen besef van tijd, maar het voelt alsof ik je al minuten lang tegen je hoogtepunt aanduw en dan weer even loslaat om je dan uiteindelijk te laten exploderen in een extreem heftig orgasme. De golven blijven komen in je buik, je kreunt en schudt en trilt. Je vingers klampen zich vast. Je siddert over je hele lichaam en je hart bons in je vulva. De golven blijven ritmisch komen in je buik, je schudt, trilt, rilt, schokkend, rillen en er ontstaat spasmen in je liezen. Al snel voel je extreme heftige orgasme vanuit je tenen opborrelen. Het voelt alsof er een vulkaan explodeert, en heerlijke siddering trekt het door jouw hele lijf. Je schreeuwt het uit en je wordt helemaal overspoeld door een alles overweldigend gevoel van passie, verlangen, en begeerte.
Het onderste deel van de vagina, de vagina wand, de baarmoeder en de sluitspieren rond om de anus en urinebuis trekken zich heerlijk, krachtig en ritmisch in een bepaald ritme samen.
De samentrekkingen duren elk, 1 tot enkele seconden.

De eerste zijn het meest intens, daarna voel je de tussenpozen steeds langer worden. Dit was zo lekker, zeg je hijgend, terwijl het zweet van je af druppelt, en neerploft op de bank.
Je voelt je juist nu eindelijk begrepen, gewaardeerd en intens bevrijd.
Dan laat ik je los. Je blijft even liggen met je ogen dicht, nagenietend van het gevoel. Ik kus je op je wang en fluister in je oor dat je lekker bent. En als jij je ogen open doet zie je mij naast je liggen, en kijkt in mijn prachtige, glinsterende, kastanje bruine ogen, ik glimlach naar je. Je voelt je zo opgelucht, vrij, veilig, verbijsterd en volledig bevredig.

Auteur: Mystery_Rebel

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *