— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Magnus deel 2

Mijn kutje trekt ritmisch samen. Nog even blijft Magnus in dezelfde positie, met zijn mond om mijn tintelende genotsknopje, tot ik enigszins tot bedaren ben gekomen. Dan kruipt hij op me en zoent me hartstochtelijk. Zijn tong dringt mijn mond binnen. Ik proef mijn eigen zoete geil. Ik sla mijn armen om hem heen en woel door zijn haar. Hij ligt zwaar op me, zijn brede borst bedekt mijn lichaam volledig. Het geeft me een veilig gevoel. Als ik mijn handen over zijn behaarde borst laat dwalen vervolg ik mijn weg naar beneden, over zijn bezwete buik, door zijn schaamhaar. Ik pak zijn lul vast. Het steigert in mijn hand. We zweten, hijgen en zoenen terwijl ik hem aftrek. Ik doe het rustig. Voel hoe hij warm pulseert in mijn handpalm. Tot Magnus mij stopt en opstaat.
‘Please come, Ruby,’ zegt hij als hij zijn hand uitsteekt. Hij spreekt mijn naam uit op de meest sexy manier ooit. Ik pak zijn hand en loop enigszins trillend achter hem aan naar zijn bed waar ik op ga zitten. Magnus loopt door naar de kledingkast. Ik kijk naar zijn sexy ronde billen. Hij haalt iets uit een lade. Als hij terugkomt is het een condoom. Maar ik wil hem pijpen en niet met condoom, ik wil hem proeven.
Voor Magnus het condoom kan openen pak ik het uit zijn handen en leg het naast me neer op bed. Voor hij kan protesteren heb ik zijn lul al vastgepakt en ik bekijk hem aandachtig. Een druppeltje vocht parelt op zijn eikel wat ik oplik. Hij smaakt heerlijk. Ik laat mijn tong over zijn gehele erectie dwalen. Van boven naar beneden en weer terug. Ik wil iedere millimeter betasten. Magnus kijkt naar me, hij staat breed en solide voor mij. Ik neem zijn harde lul verder in mijn mond. Gulzig begin ik hem helemaal te pijpen. Ik kneed zijn ballen en neem ze in mijn mond. Terwijl ik naar Magnus opkijk laat ik zijn ballen nat door mijn vingers gaan, zuig ik eraan en laat ze met een luide ‘pop’ los. Telkens als ik dit doe zie ik zijn erectie steigeren. Het windt hem op, dus blijf ik doorgaan, de geur van zijn geslacht in mijn neus. Via zijn ballen laat ik mijn tong weer over zijn hete schacht glijden en neem hem weer in mijn mond. Ik blijf hem aftrekken, likken en pijpen. Ik kan geen genoeg van zijn geslacht krijgen. Ik wil alles in mijn mond hebben, maar dat lukt niet. Opeens neemt Magnus mijn haren in een ijzeren greep, duwt door tot achter in mijn keel en hij begint ruw mijn mond te neuken terwijl hij wild op me neerkijkt. Ik kokhals. Dik speeksel druipt uit mijn mond, over mijn kin, op het bed en op de grond. Magnus neukt mijn mond een paar keer tot ik niet meer kan en tongt me daarna begerig.

Als hij me loslaat en het condoom om doet, richt ik me op om mijn handen over zijn behaarde borst te laten glijden. Mijn vingers glijden over zijn tepels, waar ik even mee speel, volgen de rondingen van zijn borstspieren, over zijn schouders naar zijn gezicht. Hij is vochtig van het zweet en ontzettend warm. Magnus pakt ook mijn gezicht en zoent me. We schuiven zoenend naar het midden van het bed terwijl ik mijn benen om hem heen heb geslagen. Als ik lig buigt hij over me heen. Zijn haar valt over mijn voorhoofd terwijl we kijken naar hoe zijn lul mijn opening vindt. En met een luide kreun ontvang ik hem in mijn binnenste. Hij past perfect en vult me helemaal op. Magnus begint te stoten. Ik trek mijn knieën op en laat mijn vingernagels over zijn rug krassen. Hij bijt in mijn hals en in mijn wang, hijgt in mijn oor en verschuift zo dat hij met zijn onderlijf over mijn clitje wrijft. We vrijen in een rustig cadans, geil en sensueel. Zweetdruppels rollen langs mijn kuiten, mijn hand glijdt over Magnus’ bezwete rug en ik voel zijn hete adem in mijn oor. We bevinden ons in een cocon van lust en geilheid. Opeens grijpt hij mijn haren bij de wortels en trekt mijn hoofd achterover in het matras. Zijn stoten worden dwingender. De pijn van zijn greep windt me op en ik kreun genotzalig. In een opwelling leid ik zijn andere hand naar mijn keel. Even staakt hij zijn heerlijke vrijage en kijkt me vragend aan.
‘Choke me, Magnus and fuck me harder,’ zeg ik hees.
Magnus’ gezichtsuitdrukking veranderd van vragend naar woest.
‘Why are you so perfect?’ zegt hij verbeten en hij laat zich helemaal gaan. Hij knijpt zowat mijn luchtpijp dicht terwijl hij tekeer gaat in mijn kut. Ik hijg en kreun onophoudelijk, voel hoe hij constant tegen mijn g-spot stoot en ik klauw in de lakens. Zijn lichaam klem ik ferm tussen mijn benen. Ik sla mijn armen om hem heen, ik wil met hem versmelten, versmelten met dit moment. Zijn voorhoofd drukt bezweet tegen mijn voorhoofd en ik wil de tijd stilzetten.

Magnus gaat van me af en duwt me in doggy positie. Meteen stoot hij zijn harde lul weer in mijn soppende kut en ik kreun hard als deze gepaard gaat met een klap op mijn bil. Hij geeft nog een klap op mijn bil. En nog één. Ik stoot een kreun uit bij iedere klap en tast met een hand achter me om hem te stoppen. Magnus grijpt mijn pols meteen ferm vast. Ik hoor hem hijgen en grommen. Opeens pakt hij ook mijn andere pols. Met mijn armen achter me is er weinig ruimte voor veerkracht. Mijn billen stoten onophoudelijk en kort tegen hem aan, zijn ballen stoten tegen mijn kut en de wrijving is enorm. Ik kijk om. Zijn gezichtsuitdrukking is geconcentreerd en opwindend. Hij zet nog een tandje bij, stoot als een bezetene en knijpt hard in mijn polsen. Het buldert in mijn hoofd. Ik hoor onze lichamen tegen elkaar kletsen. De druk wordt opgevoerd terwijl hij gewetenloos doorgaat en ik moet weer voor me kijken. Mijn spieren spannen. En als ik het voor de tweede keer uitschreeuw, zowat uit mijn lichaam treedt en bijna door mijn benen zak, bereikt ook Magnus zijn hoogtepunt. Een dierlijke kreun dringt tot mij door wat overgaat in een diepe lange grom. Zijn energie tuimelt over me heen.

Als hij is gestopt laat hij hijgend mijn polsen één voor één los. Ik val uitgeteld neer op mijn buik. Hij laat zich op mijn rug ploffen. We hijgen zwaar. Een roes overvalt me. Even later gaat Magnus van me af. Hij rolt op zijn rug naast me en legt een knoop in het condoom wat merkwaardig vol zit. Het condoom legt hij op de grond en hij trekt me tegen zich aan. Rozig vlei ik me tegen zijn bezwete lichaam en ik kam afwezig door zijn baard. Magnus streelt mijn schouder. Zo liggen we een tijd tot onze harten in een rustiger tempo kloppen en we zijn bijgekomen.
‘I thought it was great, Ruby…’ zegt Magnus schor. Hij kucht. ‘It’s a shame you are leaving for Oslo.’
Ik kijk op. De blik in zijn ogen is ondeugend en hij glimlacht scheef.
‘Oslo can wait,’ zeg ik met een net zo’n ondeugende glimlach en ik richt me op om hem een hete tongzoen te geven. Als zijn handen over mijn billen glijden en hij vurig mijn kus beantwoordt weet ik het zeker: Oslo zal moeten wachten.

Auteur: Bella

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *