— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De interieurverzorgster (deel 2)

De interieurverzorgster (deel II)

Het is bijna kwart voor zes als ik superzenuwachtig met vlinders in mijn buik de lobby van het hotel in loop. Vanavond heb ik een ‘date’ en ik ben benieuwd wat de plaaggeest in petto heeft. IJsberend door de lobby probeer ik de tijd te doden. Het is al bijna zes uur en ik besluit om naar het raam te lopen dat uitzicht geeft op de hotelingang. Als ik aan haar denk gaan de gedachten onvermijdelijk weer terug naar wat vanmorgen is gebeurd. Dagdromend over haar vingertoppen die langzaam over mijn buik naar de intieme plekjes gaan blijft niet zonder de tinteling als de voorbode van iets zoets. Verschrikt draai ik me om als ik een hand op de schouder voel.

Het supersexy rode jurkje om indruk op haar te maken zwiert speels omhoog om mijn benen als ik me omdraai en strijkt haar been. Het is mijn plaaggeest Teresa die spontaan een kusje op de mond geeft. “O, la, la, la! Je ziet er fantastisch uit.” Ze heeft haast en pakt een hand. We lopen naar de lift en ze verteld dat ze iets leuks in haar hoofd heeft. De lift zoeft naar beneden. We kijken elkaar aan en onze lippen naderen langzaam voor een kus, maar de lift stopt met een schok en slingert ons zonder pardon uit onze tijdruimte. De liftdeuren gaan zuchtend open en we lopen de parkeergarage in.

Het is feest in het dorpje en de straatjes zijn overvol met flanerende feestgangers, die allemaal nogal sjofel zijn gekleed. “Vanavond is het hoogtepunt de ‘Correfoc’ (rennen met vuur is de letterlijke vertaling)”; vertelt ze; “en het is verstandig om niet je beste kleren aan te trekken. We zijn slechts toeschouwers en blijven veilig op een afstandje”; verzekert ze als zij de bedenkelijke frons ziet. We banen door de gezellige drukte een weg naar een restaurantje aan de hoofdstraat.

De gastvrouw neemt ons mee naar een tafeltje dat ideaal is voor een romantisch etentje. We nemen plaats en bestellen de wijn. De menukeuze laat ik aan haar over. Handen raken elkaar, vingers spelen met elkaar, we kijken elkaar in de ogen, praten over van alles, genieten van elkaar en het lekkere eten.

“Dat was erg lekker en supergezellig!”; en met een kus bedank ik haar voor het etentje als we weer op straat staan. Ze pakt een arm en we slenteren door de straatjes terwijl ze vertelt over de infame geschiedenis van het dorpje en zijn ruige ‘pistoleros’ en de ‘bandoleros’. Winkels hebben tafeltjes neergezet om hun waren aan te prijzen. Een tafeltje van een slijter staat vol met glaasjes die zijn gevuld met de lokaal gestookte likeur en ze verzekert mij dat ik dit moet proeven of op zijn minst de bekende ‘nog‑te‑doen‑lijst’ aanvul. Het is een lijst die je moet hebben afgewerkt voordat je het tijdelijke met eeuwige verwissel. Ze loopt naar het tafeltje en ik kijk haar na. De bordeauxrode jeans geven de stevige billen de aandacht die ze verdienen en de crème kleurige blouse die de boezem verbergt accentueren subtiel de sensualiteit die mijn lust aanwakkert. De lust naar haar laat het lijf tintelen en een warme gloed begint zich te verspreiden in mijn lijf. Een nieuwe regel wordt aan mijn ‘nog‑te‑doen‑lijst’ toegevoegd: “Met Teresa Mora vrijen”. Ze komt terug met een glaasje voor mij en haar.

Gearmd flaneren we door de straatjes. Opeens gaat de verlichting uit in de straatjes. “Het gaat beginnen!”; fluistert ze in mijn oor. Trommels in een opzwepend ritme zijn in de verte te horen. Luide knallen, rook en gillend Bengaals vuurwerk kondigen de komst van de duvels aan. De dorpsjeugd stort zich joelend op de fraai uitdoste duvels en danst met hen door de straat. De duvels straffen iedereen die niet met hen wil meedansen. Wee degene, die niet wil mee doen aan die zottedans, die is de sjaak en wordt afgestraft met een douche van vonken. Ze hebben ons ontdekt en komen joelend op ons af. Teresa trekt me mee en we schieten een steegje in en verstoppen ons in een portiekje. Horen en zien vergaat door de luide knallen en gillende keukenmeiden. De duvels hebben kennelijk andere slachtoffers gevonden en laten ons met rust.

Haar lijf zo dichtbij is een verleiding die ik niet kan weerstaan. Ik duw haar tegen de muur en druk de lippen op die van haar. We zijn net twee verliefde pubers die de kat in het donker knijpen. De verduvelde duvels komen het steegje in en we gaan er als een scheet vandoor. Hollend door een doolhof proberen we de duvels van ons af te schudden. De joelende jeugd stort zich op de duvels als we een pleintje oversteken en een steegje inlopen. Als we een beetje op adem zijn gekomen duwt ze me tegen de muur. Haar lippen voel ik en beantwoord haastig de kus. De lijven verlangen naar huid tegen huid tegen elkaar aan gedrukt. De knallen komen dichterbij en heel even stoppen we om aandachtig te luisteren. We beginnen weer klef te zoenen en haar hand dwaalt tussen mijn dijen en ik streel haar billen. Bengels, die zoeken naar de duvels, kunnen het niet laten om te fluiten en te joelen als ze ons zien. Ze trekt me mee als de duvels het steegje inlopen. We hollen bijna en dan zijn we opeens weer in de hoofdstraat. “Stop!”; roep ik buiten adem. Snel zuig ik de longen vol om weer op adem te komen. Veel tijd krijg ik niet en de duvels komen met gillende keukenmeiden en luide knallen de steeg uit gelopen. Ze pakt een hand en trekt me mee. Links is een erg steil straatje en ze trekt me dat straatje in. Aan de rand van het dorp opent ze een poort en dan de voordeur. Hier woont ze.

We beginnen elkaar te kussen en te strelen. Telkens even pauzerend om op te adem komen en elkaar in de ogen te kijken. Ze ritst de jurk los die op de grond valt en ik maak haar broek los. Begerig kussen we en pellen de kleren van ons lijf. Ze heeft een volle boezem met priemende tepels die schreeuwen om aandacht. Ze vlucht weg als ik een hand in de broek probeer te duwen. Giechelend daagt ze me uit, maar ze komt niet ver en ik vang haar in de woonkamer. Ze pelt de bh van mijn lijf. Haar broek en het slipje trek ik ongeduldig met een ruk naar beneden. Ze ploft schaterlachend achterover op de bank en trekt me mee. Boven op het uitnodigende warme zachte lijf lig ik en kijk haar aan. De tepels prikken in mijn borsten en ze slaat haar armen stevig om mij heen. De geilheid laat haar ogen gloeien en de rillingen over mijn rug lopen. Ze drukt de lippen hongerig op de mijne voor een kus. De vingers woelen door het weelderige schaamhaar dat het intiemste van haar zedig bedekt. De tongen dansen net zo uitzinnig als de duvels. De vingers vinden uiteindelijk haar knobbeltje dat als een wildeman in trance danst.

Ze is sterker dan haar figuurtje doet vermoeden en ze ziet kans om de rollen om te draaien. Ze pelt mij uit de minuscule string die ze achteloos de kamer inwerpt. Ze streelt mijn benen en buik terwijl ze naar me kijkt en geniet. De strelende vingers jagen het verlangen naar haar op. Ze kruipt op haar knieën tussen mijn benen en verandert met kleine kusjes op de buik heel rap de warme gloed in een zinderende hitte. Ongeduldig grijp ik haar hoofd en duw haar zachtjes naar de plekjes die dringend haar aandacht nodig hebben. Plagerig likt ze het knopje. “Ahhh, dat is zo lekker…”; fluister ik zachtjes. Mijn handen woelen door haar haar en haar tong woelt tussen de lipjes de lust gevoelens op. In mum van tijd lig ik naar adem happend te kronkelen op de bank. Ze komt overeind biedt de borsten aan. De lippen vangen een tepel die ik met de tong streel en dan zuig ik de tepel in mijn mond. Heel zachtjes bijt ik op de harde tepel. Een zacht kreunen is mijn beloning. Ze rolt een tepel van mij tussen de vingers, maar opeens knijpt ze heel gemeen in de tepel en mijn lijf reageert met een felle schok. Het spelletje met onze tepels heeft tot gevolg dat we verlangen naar meer. Mijn benen worden kordaat verder uit elkaar gedrukt en ze glijdt met haar onderlijf over de lipjes. Deze wrijving laat onze zielen versmelten en verandert ons in een woest kronkelend, heftig kreunend en om zich heen klauwend wezen, dat zich met al zijn macht verzet tegen een oerkracht die de ziel en het lijf bruut uit elkaar wil trekken. Het hart bonst hevig en de ademhaling is zwaar. Nagels klauwen zich vast in de billen. Het wezen kermt hartstochtelijk en begint te schokken, verkrampt en sterft de kleine dood als ziel en lijf uit elkaar worden getrokken. Een onaards geluid dat zelfs een ‘banshee’ de stuipen op het lijf jaagt verscheurt de stilte. Diep in de kern van het lijf ontlaadt de spanning zich explosief. Vaag voel ik de hitte van de explosie die het lijf laat schokken. Felle kleuren flitsen voorbij alsof ik een sneltrein zit met een onbekend reisdoel. Het bewustzijn vervaagt en ik ben in een dimensie waar alleen puur geluk kan bestaan. Helaas mag ik in dit oord niet lang vertoeven en met een paar tranen neem ik af afscheid om terug te keren naar het aardse. Om het moment niet te bederven liggen we stil tegen elkaar aan.

We knuffelen en vertellen elkaar de intieme geheimpjes die geliefden delen. Ze kijkt me aan met een gloed in haar ogen, omdat ze nog steeds honger heeft naar mij. Met de vingertoppen streel ik de wangen, de hals en dan tussen de borsten door naar de buik. Ze komt overeind en pakt mijn hand. Met een uitnodigende glimlach vraagt ze stilzwijgend om haar te volgen naar het sanctum sanctorum: de slaapkamer.

rood jurkje

Ze gaat op het bed liggen en spreidt de benen om het intiemste met een ‘stoute’ grijns uitnodigend te tonen. De lichtrode opgezwollen lipjes waar de nectar uit sijpelt en het knobbeltje zo groot als een flinke kersenpit zijn een zoete verleiding. Ze is verbaasd dat ik niet subiet in actie kom. “Lik mijn poesje”; vraagt ze poeslief, maar ik schud snel nee, omdat ik iets anders wil. Met de rug tegen de slaapkamerdeur voor steun duw ik een hand tussen de benen om mijzelf te trakteren op een solomassage. Ze kijkt heel even verbaasd, maar dan begint ze zichzelf aarzelend te vingeren terwijl we maar elkaar kijken.

Alle remmingen verdwijnen als sneeuw voor de zon door onze lust naar het orgasme. Vingers diep kronkelend en stotend in de soppende doos en vingers die dansen met de wildeman stuwen de lust op.

Ze rolt op haar buik en grijpt een kussen dat tussen de benen wordt gepropt. Ze gaat rechtop zitten om naar ze mij kijken terwijl ze met haar onderlijf over het kussen wrijft. De spiegeldeur van de kast geeft een prachtig uitzicht op de billen. Allebei masseren we de borsten. Ongeduldig knijpen en trekken we aan onze tepels die beginnen te gloeien. Uitdagend priemen haar tepels, die hard en donker zijn, naar voren. Haar lijf glimt door het zweet en het onderlijf begint steeds woester te bewegen. De vingers versnellen en ik voel dat dat het orgasme niet lang meer op zich zal laten wachten. “Shit, shit, ik kom klaar …”; roep ik met een gevoel spijt, omdat ik het orgasme niet meer kan tegen houden. De knieën knikken gevaarlijk en ik moet vechten om te blijven staan. De vingers versnellen. Met het hoofd naar achteren zuig ik de longen vol en zet mijzelf schrap. De vingers versnellen en het lijf begint te schokken. De lucht wordt uit de longen geperst en een hard geluid is te horen als ik klaar kom.

Haar gezicht is rood en verwrongen door de lust en ze kijkt naar mijn lijf dat rillend en naschokkend tegen de deur hangt. Ze gooit het hoofd naar achteren en zuigt de longen vol. Haar onderlijf begint woest te bewegen. Ze maakt weer die zachte geluidjes die verraden dat ze dicht tegen het orgasme aan zit. Opeens grijpt ze ruw een borst en trekt hard en heel gemeen aan de tepel. Het lijf verkrampt en ontspant. Het onderlijf beweegt schokkend en dan verkrampt het lijf opnieuw. Ze kijkt me wezenloos aan, omdat ze kompleet van de wereld is door de gevoelens van genot. Alle vezels in haar lijf worden in een rap tempo gespannen en ontspannen. Zweetdruppeltjes rollen over het lijf dat met diepe teugen naar adem hapt. Ze zweept haar lustgevoelens op. Het lijf begint wild te schokken als ze de controle over haar lijf verliest. De ogen draaien weg als het orgasme door haar lijf raast. Ze rolt machteloos van het kussen af. Hijgend en naschokkend ligt ze op haar rug.

Als onze lijven een beetje tot rust zijn gekomen loop ik naar het bed en ga wijdbeens over haar gezicht zitten. Ze grijpt mijn billen stevig vast en begint mijn poesje heerlijk te likken. Met gesloten ogen geniet ik van al die aandacht voor de intieme plekjes, maar nu is het de hoogste tijd om haar poesje eens lekker te verwennen. Het vocht lik ik gulzig op en de tong glibbert tussen haar lipjes van het ene plekje naar het andere. Ze proeft een beetje ziltig en iets zurig en dat vind ik waanzinnig lekker. De lippen vangen het knobbeltje en de vingers spreiden de lipjes om al die andere verborgen intieme plekjes te strelen. Ze maakt weer die zachte geluidjes en grijpt mijn billen. Ze duwt haar tong in mijn doos en de vingers vangen mijn knobbeltje. De poort van haar genot staat uitnodigend open en ik duw mijn tong in haar doos. Ze gooit haar hoofd naar achteren en kreunt. Ze siddert en hijgt. De vingers strelen haar dijbenen die trillen door de spanning. Langzaam gaan de vingers naar haar vagina. Heel voorzichtig duw ik twee vingers naar binnen om haar te vullen. Ze masseert de borsten en de de ademhaling is zwaar. De vingers verkennen kronkelend en stotend haar doos. “Duw meer vingers in mijn kutje”; beveelt ze hees door de passie. Gehoorzaam duw ik voorzichtig drie vingers in de druipende doos. Diepe zuchten, de schokjes en zachte kirrende geluidjes verraden dat ze geniet. Ze trekt aan haar tepels en spreidt de benen zo ver mogelijk, zodat ik geen enkel plekje vergeet. De wildeman, de vingers en tong dansen in cadans op het meeslepende ritme van de trommel in haar borst. Haar lijft trilt en kronkelt. De nectar vloeit rijkelijk. Zweet druppels rollen over het lijf. Opeens begint haar lijf te hevig te trillen dat al snel verandert in felle schokken als haar lust wordt bevredigd.

Auteur: Morticia

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Gert 22 sep 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *