— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In control

bedroom_tricks

Je ligt op m’n bed. Ik kan schaamteloos lang naar je kijken. Je ziet me niet, want ik heb je geblinddoekt. Je ligt met je armen en benen wijd. Om je polsen en enkels zitten sjaaltjes, waarmee ik je aan mijn bed heb vastgemaakt. Je ligt daar maar. Je ligt daar maar te wachten op wat ik met je ga doen. Je reageerde geamuseerd onverschillig toen ik het voorstelde. En nu lig je daar met je prachtige lijf. Ik bekijk je goed. Je mooie mond, je borstkas, dat verrukkelijke borsthaar dat een beetje doorloopt in een streepje over je buik, die iets te dik is naar jouw zin. Dat streepje haar loopt verder, alsof het me de weg wijst, om vlak voor de eindbestemming te verdwalen in een doolhofje schaamhaar. Dat haar kan hem echter niet verbergen, die heerlijke pik van je, die nu nog ligt te rusten in je lies. Ik besluit daar maar te beginnen. Ik kniel tussen je benen en zuig gulzig je pik mijn mond in. Nu past ie nog helemaal, maar ik voel hem direct reageren. Je gekreun maakt me nog geiler dan ik al was. Zonder opbouw zuig ik stevig en beweeg ik mijn hoofd in lange halen op en neer. Je vloekt van genot en je pik is inmiddels keihard. Nu moet ik oppassen dat ik niet te ver ga. Ik hou je ademhaling in de gaten en beweeg iets langzamer. Je beweegt je heupen als teken dat je wil dat ik sneller ga. Dan laat ik je los. Fluisterend hijg je: nee, niet stoppen.

Had je nou werkelijk gedacht dat ik je maar voor een paar minuten zou vastbinden? Ik buig me over je heen en kus je op je mond. Je tong zoekt direct de mijne en ik voel de kriebels in mijn kruis. Ik leg mijn vingers op je lippen en zeg dat je wat gaat proeven. Verwachtingsvol steek je je tong uit en ik leg er een aardbei op. Het is niet wat je verwachtte, maar je glimlacht. Lekker? Vraag ik. Niet zo lekker als je kutje, antwoord je lachend. Doe dan je mond maar wijd open, gebied ik je. Als je braaf doet wat ik zeg, knijp ik in een kwart citroen. Het zure sap loopt in je mond en langs je wang en je trekt een vies gezicht. Ik kus je en je kust gretig terug. Als ik naar je pik kijk zie ik dat die wat slapper is geworden. Ik neem allebei je tepels tussen duim en middelvinger en knijp. Meteen wipt je pik omhoog. Ik bedwing het verlangen hem opnieuw in mijn mond te nemen en keer terug naar het proefspelletje. Nu duw ik een olijf in je mond. Braaf eet je hem op en mompelt dat ik raar ben. Voor straf knijp ik nog een beetje citroen boven je mond uit. Zelf neem ik een stukje chocola, laat het in mijn mond smelten en geef je een tongzoen. Met mijn tong smeer ik de chocola over jouw tong. Mmmmm, kreun je. Dit is ook één van mijn favorieten. Tijdens het zoenen knijp ik weer in je tepels en voel je pik steigeren tegen mijn billen. Dan neem ik een slokje whisky, hou het in mijn mond en tijdens een zoen laat ik het druppel voor druppel in jouw mond lopen. Deze lik en zuig je bijna uit mijn mond en dat is precies hoe ik je hebben wil. Ik kom met mijn knieën aan weerszijden van je hoofd zitten en duw mijn kutje tegen je mond. Met één hand hou ik me vast aan het bed, met de ander aan je haar. Ik hoef je niet eens de opdracht te geven, je begint vanzelf te likken. Ik rij mezelf tegen je tong aan, mijn hoofd word helemaal licht. Ik trek aan je haren en zeg dat je door moet gaan, al is dat een overbodige aansporing. Feilloos lik je me naar een hoogtepunt.

Ik geniet nog even na van de golven in mijn buik, zak dan lager en ga op je pik zitten die rechtop staat. We kreunen allebei als je diep in me glijdt. Ik ga zo diep mogelijk zitten om je helemaal in me te voelen. Zo hou ik je vast voordat ik je ga berijden. Je vraagt me de blinddoek af te doen omdat je me wil zien, maar ik weet dat je dan alleen maar sneller klaarkomt en dat wil ik niet. Dus ik reageer niet op je vraag en beweeg sneller. Nu moet ik een afweging maken. Ga ik door totdat ik zelf klaarkom met het risico dat jij ook komt? De verleiding is groot want je pik voelt heerlijk groot en hard in mijn kutje en ik kan precies zo bewegen dat hij steeds langs mijn clitje schuift. Toch stop ik, want ik voel aan je pik en hoor aan je ademhaling dat jouw orgasme niet ver weg is. Ah nee, liefje, niet stoppen. Je smeekt me bijna. Maar ik wil je nog veel meer horen smeken en sta op van het bed.

Ik loop naar de badkamer , ga naar de wc en fris me even op. Als ik in de spiegel kijk zie ik dat mijn mascara is uitgelopen. Ik neem uitgebreid de tijd om mijn make-up bij te werken. Doe een donkere ogenschaduw op en stift mijn lippen rood. Terug in de slaapkamer zoek ik tussen mijn lingerie tot mijn keus valt op een paarse kanten body. Je vraagt wat ik aan het doen ben. Je vraagt of je al los mag. Ik reageer niet en neem de tijd om de body aan te doen. Daarna trek ik zwarte kousen en zwarte laklaarzen aan. Als je de rits van mijn laarzen hoort begin je te mmmm-en.

Als ik je blinddoek af doe kijk je naar me. Kennelijk bevalt het je, want je pik steigert weer. Ik klim bovenop je en duw mijn borsten tegen je gezicht. Door het kant heen lik je mijn tepels. Heel zachtjes bijt je erin. Je zegt dat je graag wil voelen hoe nat m’n kutje nu is. Ik glimlach. Straks, zeg ik en pak de fles massageolie. Ik spuit direct vanuit de fles een lading olie op je buik en schaamhaar, waarna ik het uit smeer over je buik, pik en ballen. Dan neem ik je pik onderhanden. Ik ga systematisch te werk, beweeg tien keer mijn handen van je eikel naar de stam en tien keer terug. Daarna masseer ik je ballen, steeds iets steviger. Je kijkt naar me. Je ogen gaan van mijn tieten naar mijn handen die je pik en ballen bewerken. Af en toe laat je je hoofd in het kussen vallen en concentreer je je op het gevoel in je pik. Je heupen beginnen mee te bewegen en je verraadt je status door te zeggen dat je gaat spuiten. Direct stop ik. Ah nee, nu moet je echt doorgaan, smeek je. Ik streel de binnenkant van je dijen, aai je ballen. Nee, mijn pik, trek me af, doe het. Ik kijk je plagerig arrogant aan. Jij bent niet meer geamuseerd, alleen nog maar geil. Als je nu niet vastgebonden was, had je me allang stevig in een houdgreep genomen om me hard en diep te neuken. Ik ga naast je hoofd zitten en streel over de kanten body mijn kutje. Je hoofd is vlakbij, je ruikt mijn kutje, maar kan niks doen. Ik schuif mijn wijsvinger onder de body en laat hem tussen mijn schaamlippen glijden. Ik ben zo geil schatje, zeg ik. Oh, ik ook, maak me los dan neuk ik je tot je sterren ziet. Mmmmm, maar mijn vinger voelt zo lekker op mijn clitje. Ik maak je helemaal gek en mezelf ook door met het topje van mijn wijsvinger mijn clitje te masseren. Weer kom ik klaar. Jij begint te dreigen, wat je allemaal wel niet met me gaat doen als je straks los bent. Maar je bent niet los lieverd, glimlach ik.

Ik kniel weer tussen je benen , pak opnieuw je pik en hervat de massage. Tien keer omhoog, tien keer omlaag. Ik negeer je commando’s om sneller te gaan, om je los te maken. Ik blijf secuur het massageprogramma volgen, tien keer omhoog, tien keer omlaag, ballen kneden, tien keer omhoog, tien keer omlaag. Ik voel in mijn handen hoe je pik bijna uit elkaar spat. Zonder te versnellen ga ik door, het enige dat ik opvoer is het knijpen in je ballen, steeds iets harder, totdat ik zie dat je echt gaat klaarkomen. Ik hou je pik rechtop en vlak voordat je spuit knijp ik nog één keer in je ballen. Je slaakt een kreet die de buren aan het eind van de straat moeten horen en je spuit als een fontijn recht omhoog.
Je vloekt weer en kijkt me aan, glimlacht, uitgeput en voldaan. Ik kruip over het bed om de sjaaltjes los te knopen. Daarna kruip ik tegen je aan en sla jij je armen om me heen. Wacht maar tot ik weer bijgekomen ben, fluister je in mijn oor.

Auteur A.

Beoordeel dit verhaal

Tags:

4 Reacties

  1. Ikke 09 aug 2016
  2. Zwart Zwaantje 18 aug 2016
  3. Ziedendezee 01 okt 2016
  4. Mike van Zuilen 04 dec 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *