— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Beste vrienden in Barcelona

Ik kan aan niets anders meer denken, na ons spannende avontuurtje. Wouter spookt door mijn hoofd en ik voel zijn handen nog op mijn lichaam, ook al is het alweer enkele weken geleden dat het is gebeurd. Na de onverwacht spannende nacht zijn we opgestaan en verder gegaan zoals we dat altijd deden. Beste vrienden, meer niet.

Ik zit in het vliegtuig naar Barcelona voor een schoolproject als ik weer terugdenk aan die avond. Vluchtig kijk ik naar Wouter die naast mij zit. Zal hij er ook nog weleens aan denken? Of was het voor hem niet zo’n big deal als dat het kennelijk voor mij was?

Aangekomen in Barcelona gaan we gelijk naar het appartement dat we gehuurd hebben. Het is een kamer met een open indeling. Een groot bed staat centraal in de kamer. Rechts ervan bevindt zich een open keuken met krukken aan het aanrecht om op te eten. Links is een badkamer die enigszins gescheiden is door een losse wand. Verder staat er nog een grote loungebank en een tv in de kamer. “Wauw Bibi hier gaan we ons wel een week vermaken” zucht Wouter. Ik grijns “echt wel”!
Oh als hij toch eens wist wat ik allemaal met hem zou willen doen. Wouter kucht en zegt “ik dacht alleen dat we een appartement hadden geboekt met twee losse bedden?” “Oh ja, inderdaad..” reageer ik. “Die bank zal vast als tweede bed dienen” en ik knik met mijn hoofd richting het stapeltje dekens en kussens dat op de bank ligt. “Het bed is van mij!” roept Wouter. Ik rol met mijn ogen.

We frissen ons een beetje op en lopen richting de Sagrada Familia, die vlak bij ons appartement staat. Hier pakken we een terrasje en bestellen we Sangria. Ik draag een nauwsluitend zwart jurkje en open sandaaltjes. Mijn teen- en vingernagels zijn knalrood gelakt en mijn lange blonde haar hangt los over mijn schouders. “Je ziet er prachtig uit vanavond Bibi” zegt Wouter. Ik glimlach naar hem en hij legt zijn hand op mijn dijbeen.

Na de Sangria hebben we nog een rondje gelopen door het prachtige Barcelona by night. Doodmoe komen we aan bij het appartement en ik laat me op het bed vallen. “He Bib, volgens mij is dat mijn bed” zegt Wouter met een knipoog. “Ja, doei” grinnik ik. “Je mag het bed hebben maar dan krijg je mij er ook bij”. “Jackpot” zegt Wouter. Hij kleed zich helemaal uit, behalve zijn boxer, en komt naast me liggen. Bewonderend kijk ik naar zijn lichaam. Hij is niet heel erg gespierd maar hij heeft hele sterke strakke armen. Ik streel zijn armen en kijk hem aan. Hij kijkt terug, legt zijn hand zachtjes op mijn wang en kust me.

beste vrienden-3

Ik laat een spoor van kusjes achter van zijn mond over zijn buik naar de rand van zijn boxer. Ik zie zijn stijve pik al afgetekend staan in het strakke katoen. Ik trek de band omlaag en vrolijk springt zijn lul naar boven. Met mijn tong lik ik hem vanaf zijn ballen omhoog. Plagend kijk ik hem aan als ik mijn tong over zijn eikel laat schieten. Hij kreunt van genot als ik zijn pik in mijn mond neem en hem begin te pijpen. Met mijn handen masseer ik zijn ballen terwijl mijn mond zijn lul goed vasthoudt. Ik voel hem pulseren en weet dat hij bijna gaat komen. Ik laat zijn pik los en trek me terug. Verbaasd komt hij overeind en kust me. Hij kleed me uit en laat zijn handen over mijn lichaam strijken. Zijn ene hand ligt op mijn rug en trekt me stevig naar hem toe terwijl zijn andere hand naar mijn vagina glijdt. “Mmm, Bibi wat ben je lekker nat geworden”

.beste vrienden-1

Wouter zet me op handen en knieën voor hem. Hij likt mijn poesje en geeft me speels een tik op mijn billen. Met zijn duim op mijn anus duwt hij zachtjes zijn pik bij me naar binnen. Hij is zo groot en ik voel me zo lekker gevuld als hij helemaal in me zit. Langzaam trekt hij zijn pik uit me en stoot hem weer in me. Ik beweeg mijn kont naar hem toe als hij naar binnen stoot, waardoor het topje van zijn duim telkens lekker een klein stukje in mijn kontje komt. Hoe harder hij stoot hoe verder zijn duim in mijn kontje verdwijnt. Ik kreun van genot. Met zijn vrije hand bewerkt hij mijn klitje en ik voel mijn orgasme naderen. Heftig trillend kom ik klaar. Mijn kutspieren trekken zich samen om zijn lul en dat trekt hem naar zijn orgasme. Dikke stralen zaad spuit hij in mijn kut.

Zuchtend laten we ons op het bed vallen. Ik lig in zijn sterke gespierde armen en hij streelt mijn haar. “Je bent echt mijn beste vriendin Bibi” zegt Wouter. Ik kijk hem aan en zeg “Friends with Benefits”. Ik kijk naar de twinkeling in zijn ogen en dan kust hij me nog een keer. Dit wordt een geweldige week Barcelona.

beste vrienden

Auteur: Bibi

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Sander 02 aug 2016
    • Bibi 02 aug 2016
      • Sander 03 aug 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *