— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Niet voor het laatst

Op een warme zomerdag had ik afgesproken met een jongen van mijn klas omdat hij boeken nodig had. Ik bracht ze bij hem langs op zijn kamer.

,,Leuke kamer,’’ zei ik en ik merkte dat ik naar hem verlangde.
,,Goed bed ook. Moeten we dat niet uittesten?’’ vroeg hij waarbij hij me speels en uitnodigend aankeek. Ik ontweek zijn ogen niet. We bleven elkaar aanstaren ook toen hij dichterbij kwam. Hij streek mijn haar uit mijn gezicht. Mijn hart begon sneller te gaan van opwinding. Hij kuste in mijn nek en likte mijn oor: het maakt me geil. Ik pakte hem vast en wreef over zijn rug en billen. Hij ging met zijn hand onder mijn rokje nam ook mijn billen vast en begon me heviger te kussen. Ik voelde zijn harde lul tegen mij en voelde mijn tepels heel erg hard worden. Ik raakte erg opgewonden en voelde mijn kutje nat worden. Hij nam me bij mijn middel en deed mijn bloesje uit, waarna mijn rok heel snel volgde. Daar stond ik in mijn kanten blauwe lingerie op mijn hoge hakken. Die schoenen gingen ook snel uit.

Weer begon hij me hevig te kussen. Ondertussen gingen ook zijn kleren uit. Hij knoopte mijn bh los, kuste mijn borsten en likte aan mijn harde stijve tepels. Ik ging op zijn bed liggen en hij kwam op mij liggen. Ik snakte naar meer en meer en zei dat ook. Aan zijn stijve lul te voelen, hij ook. Hij ging naar beneden met zijn mond en verkende mijn buik en navel met zijn tong. Nu kwam hij aan mijn kutje; aan mijn geschoren streepje en voelde met zijn vingers aan mijn zachte roze schaamlippen en zei dat ik ongelofelijk gebeft ging worden. Helemaal niet erg! Hij befte me zalig en ik voelde zijn tong draaien en zijn lippen bewegen op de mijne. Ik ging omgekeerd op hem liggen zodat ik ook hem oraal kon bevredigen. Ik pijpte hem zoals ik nog nooit gepijpt had. Hij zei dat hij bijna ging komen dus ik ging razendsnel door met likken en zuigen. Ondertussen voelde ik zijn zalige tong tussen mijn benen waardoor ik heerlijk klaarkwam. Toen was hij aan de beurt. Hij kwam klaar op mijn borsten en ik wreef zijn sperma helemaal uit op mijn lichaam.

Bevredigd lagen we naast elkaar. ,,Zullen we douchen?’’ vroeg hij na een tijdje. Ik stemde in en we gingen naar de badkamer. Ik liet het water over mijn lichaam stromen. Hij kwam ook in de douche. Ineens voelde ik vingers naar mijn kutje gaan. Ik draaide met mijn rug naar hem toe. Terwijl hij vingerde masseerde hij met zijn andere hand mijn borsten. Ik legde mijn natte haren en mijn hoofd op zijn schouder en kreunde zachtjes. Het water stroomde nog steeds. Ik voelde zijn pik weer stijf worden. Ik knielde voor hem en nam zijn bijna stijve lul in mijn mond. Het water dat over mij ging deed me snakken naar meer. Ik likte, zoog en pijpte zijn lul helemaal stijf en kuste zijn buik en borst tot aan zijn mond. Ik stak mijn tong in zijn mond en we begonnen hevig te kussen. Op dat moment voelde ik zijn eikel tegen mij kutje branden. Ik nam zijn hoofd vast en zei in zijn oor: ,,Ik wil dat je me neukt. Nu!’’
Hij wilde niets liever.

Ik boog voorover en voelde zijn lul een weg zoeken tot in mijn natte geschoren kutje. Het moment dat ik hem voelde binnengaan kan ik niet omschrijven, het was een verlangen dat eindelijk beantwoord werd en waar ik helemaal gek van werd. Ik kreunde zo hard dat hij zijn hand voor mijn mond legde en ik daarin moest bijten van genot. Hij nam mijn heupen vast en bleef maar doorgaan. Mijn ademhaling versnelde. Ik nam mijn borsten vast en masseerde ze zachtjes. Hij bleef me neuken. Het water dat nog steeds over ons stroomde maakte het hele gebeuren nog heter. Ik dirigeerde hem uit de douche op de handdoeken die op grond lagen. Ik ging op hem zitten en duwde zijn harde stijve lul in mijn gaatje. Hij keek naar mijn kutje. Het water druppelde van ons lichaam. Mijn tepels waren stijver dan ooit. Ik hoorde hem nu pas kreunen. En hoe. Deze keer moest ík mijn hand voor zijn mond houden. Ik nam zijn schouders vast en bleef maar doorgaan. Mijn borsten gingen over zijn lichaam. Hij wilde ze vastpakken maar ik nam zijn handen vast en hield ze boven zijn hoofd. Ik ging helemaal op hem liggen met mijn benen dicht. Ik streelde over zijn hele lichaam en aan zijn dijen en we kusten elkaar. Ik begon weer hevig te kreunen want ik bereikte mijn hoogtepunt. Ik kreunde harder en harder en hij ook want zijn lul was helemaal omringd door mijn kutje en haar sappen en zo kwamen we samen tot een heerlijk orgasme.

Helemaal uitgeteld en moe lagen we op de badkamervloer. Hij nam mijn borsten nog eens vast en streelde nog eens langs mijn buik en kutje en zei dat we dat zeker nog eens opnieuw moeten doen omdat hij nog niet alles gegeven had wat hij me wou geven. En ik dacht net hetzelfde.
We kleedden ons terug aan en zagen elkaar pas terug in de klas en wisten dat dit zeker niet de laatste keer geweest was.

een meisje

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Robert 18 jul 2016
  2. ava 03 aug 2016
  3. Bas 07 apr 2017
  4. Josephine 07 sep 2018
  5. nancy 20 dec 2018
  6. Honoratus 21 dec 2018
  7. skinner 21 sep 2019
  8. .. 28 aug 2020
  9. Niels 13 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *