— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Waar ik je graag hebben wil..

Ik zie je eens in de zoveel tijd. De laatste keer is een maand geleden, en daarvoor had ik je letterlijk jaren niet gezien.

Nu werk je weer ergens waar ik uitga. Alsof er iemand mee speelt, hoorde ik weer over je na jááren niet aan je gedacht te hebben. Natuurlijk heb ik een relatie en natuurlijk ben ik gelukkig.

Maar natuurlijk breng je me van mijn stuk. Ik weet dat je mij ook ziet. Ik weet dat jij weet dat ik besta. Ik voel de herkenning. Daarom is het zo gevaarlijk en zo lekker. En ik leef me uit, met jou in gedachten.

Je bent overal al geweest, kent mijn hele lichaam. Ik weet dat er maar dít voor nodig is om jou voor me te winnen, jou te veroveren. Twee zielen die bestemd zijn één nacht met elkaar door te brengen.

Ik zie het voor me. Alles. Je huid, je ogen. Je handen op mijn borsten en je tong – ik voel het levensecht. Je gezicht bij dat van mij voordat we elkaar voor het eerst zoenen. Je opwinding als ik met mijn tong plagend over je lippen streel. Je blik die de mijne vasthoudt. Hoe ik je aankijk als mijn hand over je buik naar de harde bobbel in je broek verdwijnt.

Heerlijk…Je ogen dicht als ik je stevig vastpak. Dáár.

Misschien gebeurt het nooit. Ik ben gelukkig, en heb iets wat ik met jou nooit zal hebben. Dit is de enige manier om jou bij me te hebben… denk ik…

Lola

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *