Masturberen in het openbaar (sort of)

Praat met andere vrouwen over alles dat met seks te maken heeft.

Moderators: Neena, JanWbr

lemontree
Berichten: 21
Lid geworden op: wo 18 augustus 2010, 13:57

Masturberen in het openbaar (sort of)

Berichtdoor lemontree » za 21 augustus 2010, 19:33

laatst hen ik een hele leuke kleine lelo vibrator gekocht, hij is zo groot als een lipstick en op te laden via de usb poort van de computer. in je tas ziet hij er ook uit als een lipstick, hij is echt niet te herkennen als een vibo.

in de gebruiksaanwijzing stond dus dat dit hem uitermate geschikt maakt om mee te nemen op reis (ok, zover was ik al) en omdat hij niet echt veel herrie maakt, is hij geschikt voor de 'quick fix' als je buitenshuis dus ineens echt denkt: NU moet ik even. op een openbaar toilet oid.

nou heb ik zoiets nog nooit gedaan: masturberen buiten een slaapkamer of eigen huis of als uiterste geval een douchecabine in de sauna die op slot kon. altijd zoet gewacht tot ik in de privacy van mijn slaapkamer was. een keertje op de wc op mijn werk een poging gewaagd en halverwege gedacht...nou..ja...laat maar.

maar ik weet dat er genoeg dames en heren zijn die buitenshuis op de interssantste plekjes de hand aan zichzelf slaan. dont be shy, ben superbenieuwd naar jullie ervaringen!!!! en als ik voldoende geinspireerd ben ga k binnenkort eens met de lelo op stap...en krijgen jullie een verslag. Deal>?
lemontree on mercury

Carly
Berichten: 22
Lid geworden op: zo 13 juli 2008, 12:11

Berichtdoor Carly » za 21 augustus 2010, 20:52

De lelo? Is dat van de philips serie? Ik was vanmiddag bij ClD en zag daar de gehele philips serie uitgestald. Het zag er mooi uit en die kleine, via de usb op te laten "lippenstift" trok gelijk mijn aandacht.


Op openbare plekken masturberen. Ik doe het waar ik zin heb. Op het toilet op mijn werk, in restaurants, in de sauna (vooral in het bubbelbad, heerlijk met die jetstreams)
Heb ook altijd een klein vibje in mn handtas. Ideaal voor de snelle lekkere trek. :lol:

EstherC
Berichten: 5121
Lid geworden op: zo 29 oktober 2006, 16:51
Locatie: Noord-Holland

Berichtdoor EstherC » za 21 augustus 2010, 20:56

Een tijdje geleden zat ik in de trein, op weg naar huis en door een reeks erotische sms'jes was ik inmiddels zo opgewonden geraakt dat ik niet meer het geduld kon opbrengen om te wachten tot ik thuis was. Ik besloot ter plekke mezelf te bevredigen. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van de toiletten in de oudere treinen dus het werd een kwestie van heel goed blijven opletten en om me heen kijken en heel stilletjes klaarkomen. Ik moet wel zeggen dat die setting me wel extra geil maakte. Ik zat gelukkig niet in een drukke coupé, maar ook zeker niet alleen. Dus ik heb mijn jas over mijn schoot gelegd en heel voorzichtig mijn hand in mijn broek laten glijden. Omdat ik al zo opgewonden was had ik niet veel stimulatie meer nodig dus al snel kwam ik bijna volledig geruisloos klaar. Net toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam en ik bezig was mijn broek dicht te knopen kwam de conducteur langs om mijn kaartje te controleren. De blos op mijn wangen en de betrapte blik deden hem misschien wel wat vermoeden, maar gelukkig kwam hij niet net een minuutje eerder :oops: .

Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe speelgoed en ben benieuwd naar je ervaringen :wink:.

lemontree
Berichten: 21
Lid geworden op: wo 18 augustus 2010, 13:57

Berichtdoor lemontree » zo 22 augustus 2010, 6:25

ja, die lelo is die hele kleine, hij is er in felpaars en roze, en hij werkt heel lang en laadt pijlsnel op. hij heeft een aantal standjes, ik vind de recht toe recht aan harde tril het beste, maar hij heeft ook trillers met pulsen en ritmes (leuk voor de opwarmfase)
Ik kan er echt als ik al geil ben in een minuut mee klaarkomen.

ik heb wel vaak seks in de vrije natuur gehad, boswandelen in de ardennen en dan om het half uur even gauw neuken, het gekke is dat ik daar heel makkelijk over deed, maar masturberen buiten de deur is dus nog niet van gekomen behalve in een ruimte die op slot kan zoals een toilet. en dan ook niet veel.

ik ga nu nadenken waar ik eens ga proberen....
meer ervaringen ter inspiratie welkom!
lemontree on mercury

O
Berichten: 207
Lid geworden op: za 27 februari 2010, 15:45

Berichtdoor O » di 24 augustus 2010, 21:16

Herkenbaar verhaal, EstherC :wink:

Zo heb ik ook eens gemasturbeerd in een trein. 's Avonds in een lege (grote) 1e klas coupé. Ik had ook mijn jas over mijn schoot en mijn hand in mijn broek en slipje. Wanneer de trein bij een station stopt en er eventueel mensen instappen, is goed in te schatten, maar die conducteur kan inderdaad zo ineens voor je neus staan :wink: . Ik hield beide deuren goed in de gaten. Het moest redelijk snel tussen twee stations in, want die trein stopte best vaak. Ik vingerde snel en kwam klaar.
Ik moest overstappen en ben toen in zo'n kleine 1e klas coupé gaan zitten. Ik heb het daar nog eens overgedaan. Het zit daar meer privé, maar aan de andere kant heb je minder goed in de gaten wanneer er iemand aankomt.

Ook in een grote grotsauna heb ik wel eens een paar keer gemasturbeerd. Ik was er alleen en het was te horen wanneer er iemand de trap naar beneden af kwam. Ik lag dan op m'n buik met m'n arm onder m'n lijf. Dat zou het minst opvallen mocht er iemand onverwachts binnen komen. Maar het was ook wel zo'n donkere grot dat binnenkomers eerst aan het donker moeten wennen.

Maar meestal kan ik niet heel snel klaarkomen, dus even snel op een toilet ergens is er niet bij.

Heb je al wat geprobeerd, lemontree? :)

Bound
Berichten: 44
Lid geworden op: do 03 juni 2010, 21:38

Berichtdoor Bound » wo 25 augustus 2010, 7:13

grappig, had zelf een soort gelijk onderwerp geplaatst... mijn inspiratie kwam door een bekentenis van vriendin, die op het werk op het toilet (stil en snel) had gemasturbeerd (sinds die tijd kijk ik wel anders naar collega's... :wink:
Vroeg mij af of er meer mensen zijn, die b.v. op het toilet op het werk, onder de douche op de camping enz hebben gemasturbeerd. Zelf kom ik (nog) niet verder dan bed en douche...
free your mind

Gebruikersavatar
Spelfje
Berichten: 5489
Lid geworden op: di 13 juli 2010, 12:31
Locatie: Bij Utrecht

Berichtdoor Spelfje » wo 25 augustus 2010, 13:20

Ik heb het wel eens in de auto gedaan. Ik reed toen Eend (2CV) en het vrije gevoel gecombineerd met het mooie weer (dakkie open) zorgde ervoor dat ik zin had.
Ik trok op bij een stoplicht...wachtte tot ik naar z'n 3 had geschakeld en liet mijn hand onder mijn rokje glijden. Ik kende de weg daar goed en "sprak met mezelf af" dat ik mezelf een orgasme wilde bezorgen vóórdat ik het volgende stoplicht had bereikt...

En dat is gelukt :)
"Women are made to be Loved
....not understood"

jenda65
Berichten: 2484
Lid geworden op: za 23 mei 2009, 12:06

Berichtdoor jenda65 » wo 25 augustus 2010, 13:28

Euhm... ik heb het op verschillende plaatsen gedaan, maar nog nooit in de trein... :wink:

Wel op het toilet op mijn werk, maar ook terwijl ik daar in de donkere kamer achter de fluorescentiemicroscoop zat, onder de zonnebank bij de sportschool, onder de douche (zowel thuis als bij de sportschool), in het Turks stoombad van een sauna en een keer in een pashokje van een groot warenhuis. :o

Het heeft wel iets spannends om het ergens anders te doen dan thuis. :oops: :P
When you say YES to others,
make sure you are not saying NO to yourself.
-Paulo Coelho-

Bound
Berichten: 44
Lid geworden op: do 03 juni 2010, 21:38

Berichtdoor Bound » do 26 augustus 2010, 19:57

je vraagt je af hoeveel % van je (vrouwelijke) collega's het toilet heeft gebruikt voor dat soort doeleinden :) en hoe vaak het gebeurt
free your mind

lemontree
Berichten: 21
Lid geworden op: wo 18 augustus 2010, 13:57

Berichtdoor lemontree » vr 27 augustus 2010, 14:18

nee, nog niet geprobeerd, maar ik vind de trein echt heel aanlokkelijk klinken. durf ik vast niet.

wc... ergens... de lelo zit in mijn tas en ik wacht dus tot ik zin krijg:)
lemontree on mercury

Elfri

Berichtdoor Elfri » vr 27 augustus 2010, 22:48

noujah op mijn werk dus nog nooit (zie ander topic) maar ik heb het wel eens in een auto al rijdend op de snelweg gedaan. als dat geen gekke plek is weet ik het niet meer.
ooowww en eens op mijn motor maar dat wel stilstaand gelukkig

Romario
Berichten: 291
Lid geworden op: do 27 mei 2004, 12:53

Berichtdoor Romario » za 28 augustus 2010, 0:01

Hmmm, ben nu als man toch even jaloers op jullie, vrouwen. Voor jullie is het makkelijker om ongemerkt op leuke plaatsen te masturberen.

Maar 'k heb in m'n jongere jaren toch m'n best gedaan :).
Ooit eens in een zwembad, in de zee, in een jacuzzi. Ook wel eens gewoon lekker in de tuin. En onlangs nog in de auto terwijl ik na een vergadering 's nachts naar huis reed. Donkere snelweg, broek open en lekker aftrekken. Was wel heel spannend :).

Martin1973
Berichten: 758
Lid geworden op: ma 19 juli 2010, 15:06

Berichtdoor Martin1973 » za 28 augustus 2010, 10:25

Ik heb het een of twee keer gedaan op het toilet op het werk, en een keer in de bus. Al deze keren heb ik het gedaan omdat ik zin had, het ging me niet om de spanning of kick van de situatie.

jos50
Berichten: 18
Lid geworden op: zo 28 september 2008, 18:35

Berichtdoor jos50 » ma 30 augustus 2010, 17:10

Ik masturbeer regelmatig en kan soms plotselng ook gedurende mijn werk behoorlijk opgewonden (geil) worden ondanks dat ik thuis niets tekort kom. IK kalmeer mij dan ook soms op het toilet van ons kantoor. Laatst was ik stevig in de mood en al vingerende kon ik welliswaar zachtjes een kreun niet inhouden. Even later hoorde ik een andere toiletdeur dichtslaan en voetstappen zich verwijderen. Nu wanneer ik mij verwijder om een plas te doen heb ik nadrukkelijk het idee dat mijn veelal jongere colegaatjes er het hunne van denken. kusjes ieder

Gebruikersavatar
Aphrodites' zoon
Berichten: 944
Lid geworden op: za 24 december 2005, 23:22
Locatie: De Betuwe naar Appels en Peren kijkend

Berichtdoor Aphrodites' zoon » di 31 augustus 2010, 15:07

Ik ben een bijna-exhibitionist...

Naast de standaardlocaties zoals bos en strand:

In een 1e klas treincoupe, de conducteurs waren net langs geweest en bij langere trajecten verkassen passagiers niet zo snel, maar als er iemand binnengestapt was had ik hem niet meer kunnen verbergen.

In een stoombad, terwijl tegenover mij een vrouw met haar ogen dicht ligt. Had ze haar ogen open gedaan en haar hoofd gedraaid, dan was ik het wellness center uitgeschopt. En terecht ;-)

Om 4 uur 's-nachts volledig naakt de straat op lopen om te masturberen. Komt geen hond langs hier rond die tijd.

In een trappenhuis naast de lift. Iedereen nam daar de lift....

Oja, in de tuin in het volle zicht van buurvrouws slaapkamerraam
Laatst gewijzigd door Aphrodites' zoon op za 27 november 2010, 21:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Try not to take things personally. What people say about you is a reflection of them, not you.


Terug naar “Praten over seks, erotiek en pornografie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten