Minnaar

Praat met andere vrouwen over alles dat met seks te maken heeft.

Moderators: Neena, JanWbr

Fem80
Berichten: 5
Lid geworden op: zo 08 januari 2017, 6:16

Minnaar

Berichtdoor Fem80 » zo 08 januari 2017, 6:38

Hai, na vaak hier lezen heb ik mij eens aangemeld om mee te kunnen "lullen". Ben 36, getrouwd en ben mamma van 2 geweldige kids. Helaas is mijn man veel van huis ivm zijn werk en is ons sex leven behoorlijk in een dip geraakt. Aangezien ik een behoorlijk flink libido heb, verlang ik steeds vaker naar meer dan alleen maar speeltjes. Laatst was ik aan het chatten op een erotische chatsite waar ik een lekkere jongen heb ontmoet. Hij is wel flink jonger (22) maar wordt best heet van die negerjongen (best fout) en is echt zeer behoorlijk geschapen, wat mij blijkbaar behoorlijk opwind. Nu de vakanties over zijn en kids weer naar school moeten is het komende dinsdag dan echt zo ver, hij komt op "de koffie " en ga dus sinds lange tijd buiten de pot piesen. Het is wel bij mij thuis om logistieke redenen. Vind het zo spannend dat ik er slecht van slaap haha, voel me net een tiener. Wie heeft hier ervaring met een (geheime) minnaar en wie heeft er tips/ smoezen om het geheim te houden? Ff voor de duidelijkheid: het gaat hier alleen om pure lust! Wil ook absoluut geen liefdesrelatie met deze knul, maar mijn man/gezin ook geen pijn doen.

Onderweg
Berichten: 25
Lid geworden op: ma 05 december 2016, 11:18
Locatie: In het zuiden van Nederland

Re: Minnaar

Berichtdoor Onderweg » ma 09 januari 2017, 18:01

Mijn eerste tip zou zijn: niet thuis...
Dat zou ik niet durven, namelijk.

Ik wens je wel heel veel plezier :oops:
spannend, inspannend, ontspannend

Gebruikersavatar
Anwen
Berichten: 1130
Lid geworden op: di 22 november 2011, 16:10

Re: Minnaar

Berichtdoor Anwen » ma 09 januari 2017, 18:44

Ik vind het heel moeilijk om hier inhoudelijk op te reageren omdat ik vreemdgaan gewoon niet ok vind en dus ook geen handige smoezen kan gaan geven (kan ze best bedenken, hoor....) Je doet je man en gezin m.i. namelijk wel pijn. Ze weten het misschien niet, maar je bent niet eerlijk en beschaamt zijn vertrouwen.
En ik kan me heel goed voorstellen dat het niet leuk is om je seksueel onbevredigd te voelen, maar je zou ook kunnen kijken of je je seksleven kan verbeteren (iets vaker en vooral beter). Of je relatie open gooien. Ja, dat vraagt om moeilijke gesprekken en eerlijk naar jezelf kijken. Dat is moeilijker dan snelle behoeftebevrediging, maar misschien meer in lijn met je geweten en principes. Of voel je je vanbinnen helemaal prima om stiekem intieme dingen met iemand anders te doen?

En ja, dit zeg ik als iemand die ook in de verleiding is geweest om vreemdgaan te faciliteren vanuit dat grote verlangen en dan denken 'ach wat maakt het ook uit.' Ik ben geen moraalridder en veroordeel je ook niet, maar vraag me wel af of dit strookt met je eigen principes.
'One sees well only with the heart. The essential is invisible to the eyes'
- The Little Prince

Fem80
Berichten: 5
Lid geworden op: zo 08 januari 2017, 6:16

Re: Minnaar

Berichtdoor Fem80 » vr 13 januari 2017, 10:10

Heb het keurig binnens (slaap)kamers kunnen houden :-) Wel nadeel van thuis is dat je direct druk bent met bed verschonen na de sex en alles onbewust te vaak checkt of er geen sporen zijn achter gebleven, maar het ondeugende gevoel en de enorme geile spanning van vreemdgaan maken het meer dan goed. Kortom, damn wat een lekkere geile ervaring met een neger. Er was geen persoonlijke klik. Maar fysiek werden we echt opgewonden van elkaar, werd echt super geil van van zijn strakke lijf/billen en die lange dikke piemel van hem maakte het echt af, is echt een enorm ding haha. En gezien de toestand van zijn piemel wond ik hem ook behoorlijk op volgens mij ;-) wordt vervolgd....

Gebruikersavatar
Spelfje
Berichten: 5489
Lid geworden op: di 13 juli 2010, 12:31
Locatie: Bij Utrecht

Re: Minnaar

Berichtdoor Spelfje » vr 13 januari 2017, 17:01

Ben ik de enige die moeite heeft met de termen " Negerjongen" en " Neger"?? :roll:
"Women are made to be Loved
....not understood"

Gebruikersavatar
droomvlinder
Berichten: 2013
Lid geworden op: wo 14 augustus 2002, 1:01
Locatie: -wereldburger -

Re: Minnaar

Berichtdoor droomvlinder » vr 13 januari 2017, 23:04

Nee helemaal niet Spelfje, dit soort woordgebruik wordt door
mij als onrespectvol beschouwd tenopzichte van mensen met een donkere huidskleur.
Woorden zijn vensters of muren ( Marschal Rosenberg) geweldloze communicatie .....

Fem80
Berichten: 5
Lid geworden op: zo 08 januari 2017, 6:16

Re: Minnaar

Berichtdoor Fem80 » za 14 januari 2017, 0:48

In onze streek is dat een heel normaal woord. Zit er toch ook niet mee dat ze mij, in negatieve zin, boerin noemen om mijn accent, terwijl ik nog nooit een koe heb gemolken? Hij had er zelf ook geen problemen mee dat ik hem zo noemde. En btw: wie kan mij raciste noemen, terwijl ik met alle plezier een "donkere " jongen heb verwend.

Gebruikersavatar
Inya
Berichten: 1794
Lid geworden op: za 01 maart 2014, 20:41

Re: Minnaar

Berichtdoor Inya » za 14 januari 2017, 11:44

Ik heb geen moeite met de benoeming 'neger'. Hier zit een leuke discussie achter, maar die reikt niet in het spectrum waar Shespot voor bedoeld is.

Waar ik wel moeite mee heb is dat ik, net als Anwen, in het verhaal lees dat het Fem80 niets kan schelen dat ze haar vriend/man belazert.
Misschien vindt hij het helemaal niet erg als ze het hem zou vertellen, dat zou een uitkomst zijn voor beiden. Maar als dat niet zo is zet ze hem gewoon voor lul. Ik vind het verschrikkelijk dat je dat iemand aandoet, laat staan degene waar je zo'n intieme en speciale relatie mee hebt.

Nog een andere optie zou hier kunnen zijn dat het verhaal nep is, of dat Fem80 zich voordoet als iemand anders. Misschien hoop ik daarop omdat ik mezelf niet kan indenken dat je het beschreven verhaal iemand aan zou doen, en dat het nep-zijn dan de minst erge van kwaden zou zijn.

En dan bedenk ik me al die mensen die vreemdgaan zonder toestemming en/of weet van hun partner, en wat voor spannende kick het kan geven. Feit blijft namelijk dat dit heel erg vaak gebeurt en om diverse redenen die toch ook altijd wel psychisch te verklaren zijn, daar kunnen we niet omheen. Ieder maakt zn eigen keuze in hoeverre hij/zij voor zichzelf kiest, of in hoeverre je een ander wilt beschamen of pijn wilt doen. Het blijft een discussie.

Ik zou me in ieder geval niet goed voelen als ik dit zou doen.
"By the way, I'm wearing the smile you gave me."

Gebruikersavatar
Ona
Berichten: 246
Lid geworden op: wo 30 november 2016, 17:42

Re: Minnaar

Berichtdoor Ona » za 14 januari 2017, 12:03

Eigenlijk was dat nu ook mijn reactie, dit is fake. Waarschijnlijk omdat het haar zo weinig doet precies. Maar dan dacht ik, waarschijnlijk ben je al voorbij alle pijn van verscheurdheid en schuldgevoelens en leven jullie zo hard langs elkaar dat dit gewoon het gevolg is. Misschien daarom ook dat je het bij je thuis doet, de kans dat je betrapt wordt is erg groot, misschien vind je dat opwindend of misschien wil je dat de relatie stopt.

Gebruikersavatar
deco
Berichten: 2441
Lid geworden op: zo 17 februari 2002, 2:01
Locatie: belgie Vlaams-brabant

Re: Minnaar

Berichtdoor deco » za 14 januari 2017, 15:17

Inya en Ona hebben zo'n beetje ook mijn gedachten verwoord.
Maar zoals ik al bij zoveel vreemdgangers heb gezegd (ook bij mezelf toen)....
als je je erna in de spiegel kan bekijken.....ga je gang. Wie ben ik om een oordeel te vellen. Anderzijds had ik ook het idee dat het je ergens niet veel kon schelen....jaja je weet dat het een risico is om net thuis vreemd te gaan. Maar je doet het toch.

Ooit kreeg ik van iemand (denk zelf een Shespotster) de raad om blad te nemen en daar 2 kolommen te tekenen. Links schrijf je de items waarom je bij je man blijft....rechts waarom je zou vertrekken van je man. Als rechts doorweegt, weet je ook wel wat het eindresultaat is en stop met jezelf voor te liegen.
Als links doorweegt....doe er dan iets aan...niet zoals je nu bezig bent.
Better cross the line,suffer consequences than just stare at it and regret never taken that step

Fem80
Berichten: 5
Lid geworden op: zo 08 januari 2017, 6:16

Re: Minnaar

Berichtdoor Fem80 » za 14 januari 2017, 22:08

Feit is dat hij heel veel van huis is ivm zijn werk. We wonen buitenaf en er zijn dagen dat ik naast mijn kids niemand spreek. Het balletje is gaan rollen doordat ik uit verveling ben gaan chatten. Hierbij kwam ik op een erotisch getinte chatsite terecht. En ja, soms zie je dan meteen wat er bij de heren tussen de benen hangt en deze jongen had echt behoorlijk wat hangen. Onverhoopt deed dit nogal wat met mij en begonnen te kletsen. Hij zag er verder ook lekker uit qua lijf en werd er grof gezegd behoorlijk geil van. Soms wint lust het van verstand als je al zoo lang niet meer gevreeën hebt. Hij is voor mij niets meer dan een toyboy. Maar wil het graag geheim houden om mijn man niet onnodig te kwetsen want behalve de sex heb ik niets met die knul. En dat weet die jongen ook, hij wil ook enkel just lust, dus waarom mensen onnodig kwetsen???

Yachtie
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 13 januari 2017, 14:49
Locatie: Middle of hellhole Belgium

Re: Minnaar

Berichtdoor Yachtie » di 17 januari 2017, 12:10

Zoals je zelf zegt Fem80. Je neemt een minnaar omdat je je verveeld. Op zich begrijpelijk want iedereen heeft recht op zijn sexualiteit. Wie zijn wij om een beschuldigende vinger uit steken. Alleen weet je ook instinctief dat je hiermee je partner meetrekt in een avontuur die hij niet gewild heeft, tenzij hij voor een open relatie kiest. Het zet veel zaken op een helling als het uitkomt.
Dat maakt het zo moeilijk om een extra-relatie aan te gaan. Hoe meer je over denkt hoe meer minpunten er aan (kunnen) zijn. Het is een zegen en een vloek tegelijkertijd. :roll:
Nice guys finish last.

Valentinaisverliefd
Berichten: 18
Lid geworden op: ma 19 december 2016, 20:40

Re: Minnaar

Berichtdoor Valentinaisverliefd » di 17 januari 2017, 21:46

Heb je ook nog seks met je partner of is die seksuele band voorbij?

Yachtie
Berichten: 8
Lid geworden op: vr 13 januari 2017, 14:49
Locatie: Middle of hellhole Belgium

Re: Minnaar

Berichtdoor Yachtie » di 17 januari 2017, 22:25

En de vraag is aan??? :?:
Nice guys finish last.

Gebruikersavatar
deco
Berichten: 2441
Lid geworden op: zo 17 februari 2002, 2:01
Locatie: belgie Vlaams-brabant

Re: Minnaar

Berichtdoor deco » wo 18 januari 2017, 18:41

Heb je ook nog seks met je partner of is die seksuele band voorbij?
Aan de topicstarter..... :D6
Of voel je je aangesproken? :mrgreen:
Better cross the line,suffer consequences than just stare at it and regret never taken that step


Terug naar “Praten over seks, erotiek en pornografie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten