— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Virtuele belofte: De zinderende waarheid achter het internet daten.

Virtuele belofte is de debuutroman van auteur Esther Schuling.
Zelf actief in de wereld van het internet daten, besloot zij haar eigen bevindingen plus ervaringen van vrienden om te zetten in boekvorm.
Dit leverde een roman op waar de erotiek vanaf spat, de spanning je de adem beneemt en treffende levensvragen je stof geven tot nadenken.

Voor iedereen die meer wil weten over deze zo actuele en populaire manier van daten.
Een eerlijk, prikkelend en waarheidsgetrouw verhaal gebaseerd op unieke ervaringen.

Esther Schuling (de auteur) was van mening dat een roman over internet daten, waarin alle ins and outs aan bod komen, nog niet geschreven was en dat wel zo zou moeten zijn.
Velen hebben de stap naar virtueel daten al gemaakt en velen zullen nog volgen. Het is dan wel fijn om eens op een spannende, erotische èn eerlijke manier kennis te nemen van de verhalen/ervaringen.

Inhoud:
Wanneer het Christina en haar vriendinnen Anna en Zara maar niet lijkt te lukken de liefde te vinden via de reguliere wegen, besluit het drietal hun geluk te beproeven op een aantal populaire dating sites:
Christina download Tinder, alwaar zij de knappe Ferdi vindt. Wat begint als een leuke, spannende date neemt al snel een zenuwslopende wending wanneer Ferdi zich lijkt te ontpoppen tot gevaarlijke stalker.
Anna maakt een profiel aan op E-Matching en komt daar via wat omwegen in contact met Boudewijn, een yogaleraar. Maar of ze daar nou zo Zen van wordt….
Zara geeft haar geluk een zetje op Pepper maar loopt al snel letterlijk een heerlijke man tegen het lijf.
Ook Maurits, de gay collega van Christina voegt zich later bij het drietal. Hij speurt Gay-parship af en wie hij daar dan tegen het sexy lijf loopt….
Om van elkaars ervaringen op de hoogte te blijven starten ze de datingclub: verliefdheden, teleurstellingen en heel veel erotiek wordt hier uitgebreid besproken.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Esther 05 mei 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *