— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

The Fashionistas

De makers van deze film hebben daadwerkelijk moeite gedaan iets van een verhaal te verzinnen om de scènes aan elkaar te verbinden. Modeontwerper Jesse wil een fetish accent in zijn modelijn brengen en blijkt zelf niet vies te zijn van wat SM. Ideale film dus voor de fetisjisten onder ons.

Hoge hakken, echte liefde. Lekkere lakpakjes met veters en risten op plekken waar je graag graait. (De film was zo’n succes dat er in 2006 zelfs een dansshow van was gemaakt! ) Verder: mooie beelden, grote auto’s, schitterende panden, luxe appartementen, prachtige vrouwen, knappe mannen, sextoys in de vorm van sierraden. Een sfeer van luxe, rijkdom en succes. En.. als het broekje gespannen staat, een gek die er niet op slaat…
Bovendien: in ieder bedrijf komen machtspelletjes en pesterijen voor, nietwaar?

Voor wie niet dol is op fetish, gaat deze film misschien wat ver. Als je er niet op verheugt dat een meesteres je bijna verstikt door op je gezicht te gaan zitten, is deze film misschien eerder een turn off. Maar als je altijd al hebt uit willen huilen aan de stevige boezem van moeder-de-vrouw en graag in haar moederlijke liefde gesmoord wilt worden, is dit natuurlijk helemaal jouw film.

De acteurs in deze film gaan er helemaal voor: alle remmen los. Van voor naar achter en terug. Voor de feministen onder ons is het misschien ook wat minder dat de vrouw in kwestie eerst anaal wordt gepakt en dan weer vaginaal. Dat levert doorgaans infecties op.

Enfin, het kan natuurlijk ook zijn, dat je blij bent dat iemand anders je fantasie uitvoert, terwijl jij veilig op de bank ligt.

genre: pornofilm
regie: John Stagliano, USA 2002
beoordeling: 7.0 (0-10)

Deze film kreeg van IMBD een 8,1 als cijfer en hier kun je de officiele site bezoeken met eeldmateriaal en trailers.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *